Tutuklu (Tamamlandı) ✔

By eymauA

8.2M 232K 38.2K

''Barlas Poyrazoğlu '' Siyahın nasıl daha siyah ve nasıl daha çekici olabileceğini varlığıyla kanıtlayan, güç... More

1. Bölüm
3.Bölüm
4.Bölüm
5.Bölüm
6.Bölüm
7.Bölüm
8.Bölüm
9.Bölüm
10.Bölüm
11. Bölüm
12.Bölüm
13.Bölüm
14.Bölüm
15.Bölüm
16.Bölüm
17.Bölüm
Yeni Kapak
18. Bölüm
19. Bölüm
20. Bölüm
21. Bölüm
22.Bölüm
23.Bölüm
DUYURU!
24. Bölüm
25. Bölüm
26. Bölüm
DUYURU!
27.Bölüm
28. Bölüm
29.Bölüm
-ALINTI-
30.Bölüm
31. Bölüm
32.Bölüm
*Sürprizzz...*
33.Bölüm
34.Bölüm
35. Bölüm
36. Bölüm
37. Bölüm
38. Bölüm
39. Bölüm
40. Bölüm
41. Bölüm
42. Bölüm
Final

2.Bölüm

284K 9K 755
By eymauA


Evimin sokağına girdiğimde yine aynı tanıdık hisle tedirgin oldum. Yaklaşık iki aydır sürekli birisi beni takip ediyormuş gibime geliyordu. Arkamı dönüp baktım ve her zaman olduğu gibi yine kimseyi göremedim. Belki de tek yaşadığım için kuruntu yapıyordum ama yine de huzursuzdum.
Hızlıca evimin olduğu apartmanın önüne geldim ve içeri girdim. Evime adım attığımda hemen kapıları iyice kilitledim ve odama geçtim. Bu olaydan kimseye bahsetmemiştim. Zaten beni umursayan kimse de yoktu. Bir annem vardı ve ona da bahsederek boş yere üzmek istemiyordum.
Hemen bir duş aldım ve dolaptan bir iki bir şey atıştırıp yatağıma geçtim ve uyudum. Zaten nöbette yorulduğum için uykuya dalmam çok kolay olmuştu.

Uyandığımda saate baktım ve akşamüstü dörde geliyordu. Kalkıp elimi yüzümü yıkadım ve televizyon karşısına geçip bir şeyler atıştırarak dizi izledim. Televizyondan sıkılınca biraz da kitap okudum. Saate baktığımda gece on iki ye geliyordu. Kitap okurken zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştım. Yarın sabah mesaim olduğu için uyumaya çalıştım fakat uyku tutmadı. Bende pencereye geçip biraz dışarı bakmak için perdeyi araladım.

Apartmanın aşağısına bakarken bir karartı gördüm. Karanlıktan dolayı fazla belli olmuyordu ama sokak lambalarının ışığından dolayı erkek olduğunu anladım. Ben ona bakarken o da kafasını birden yukarı kaldırdı ve beni gördü. Korktuğum için hemen perdeyi kapatıp yatağıma yattım. Herhalde sarhoş ya da tinerciydi diye kendimi rahatlatmaya çalışsam da başaramamıştım. Çünkü ne sarhoş gibi duruyordu ne de tinerci.

Aradan yarım saat geçmişti ve dışarıya bakmaya cesaret edememiştim. Bir de son günlerdeki takip edilme hissinden dolayı iyice tedirginken bu da tuzu biberi olmuştu. İçeriden takırtılar gelince birden sıçradım. Hemen yorganın altına saklandım. Odamın kapısı kapalıydı ve sanki her an açılacakmış da içeriye birisi girecekmiş gibi hissediyordum.
Aradan biraz zaman geçti ve bir şey olmayınca korkarak kapıya yaklaştım ve açtım. Yavaşça ve korkarak içeriye doğru ilerledim ve salonun ışığını açtım. Hiçbir şey yoktu. Bende mutfağa ilerledim ve yere düşen tahta kaşığı görünce içime su serpildi ve derin bir oh çektim. Normalde hiç böyle biri değildim ama son günlerde iyice evhamlaşmıştım. Tekrardan odama döndüm ve yarın mesaide uyuklamamak için yatıp uyumaya çalıştım.

Continue Reading

You'll Also Like

6.5K 2K 36
Bir kadın düşünün, yalnız, mutsuz, umutsuz bir kadın. Onun hayatını renklendiren tek bir adam olduğunu düşünün. O adamın gözleri önünde öldüğünü düşü...
1.6M 53.5K 46
Sakın unutma her şer de ya bir hayır vardır ya da BEN! Sevme beni. Ben, senin beni sevdiğin kadar Sevemem. Canın yanar yok olursun...
780K 37.4K 47
"Ben de papatyaydım. Kokumu merak eden bir adam için kırmıştım boynumu. Soldum. Çok yağmur yağdı. Hiç açmadım. Boğuldum. " (Bu eserde şiddetli...
16.4M 564K 113
Babamın Vasiyeti adlı kitabım www.bkmkitap.com/babamin-vasiyeti sitesinde sadece 7,90 TL ❤️ Yağmur, doğduğu gün hiç görmediği annesini kaybettiğinden...