Mine (Bg fanfiction)

By Chica_DRose

435K 23.3K 2.2K

~Завършена~ Резюме: Флора Андерсън(Уилсън)- срамежливо, красиво и добро момиче, невинно и чисто като анг... More

Mine (Bg fanfiction)
1. You're mine!
3. The kidnap
4. Punishment
5.Escape
6. Please!
7.STOP IT!
8.Daughter!?
9.Jackpot
10. Break up
11.Don't piss me off!
12.I'm so sorry!
13. Like an angel
14.Bad
15.Festival- Part 1
16.Festival-Part II
17. H-he is a monster
18.Fiona
19.Don't forget that you are mine!
20.Damn it, Flora!
21.Fear
22.The kiss
23.The massive building
24. We are going to the forest!
25. Like a tornado
26.Fear, feelings and jealousy
27.Fight for this love!
28. You're so beautiful
29.Peter
30.The little Leo
31. I lied to you
32.Pain
33.Why?
34.Where is she?
35. In the supermarket
36. I love him
37. He doesn't deserve
38.Flora
39.Styles is here
40.Kill me!
41.Goodbye!
42.Christmas time
43.Who's he?
44.MINE!!!
45.Flora say something..
46. The devil
47.Die!
48. Damn it, Harry!
49. Because of Flora
50. Tina
51. I've destroyed my flower
52. Be happy Flora
53. Promise me, please!
54. It happens...only when I am with you
55.I'm selfish
56. The feeling
57. Trust and a little cottage
58. Laugh, snowballs, love and a little bit jealous
59. Just act or not so...
60.My innocent flower
61.Can't get enough of you
62. He is lying to me
63.Never
64.Stay
65.Without her
66. Forgive me
67. Never say never
68.Mine!...Yours!
69. I'm not your pet
70.Disappointment
71.She is alive
72.The secret
73. Control
74.The new/old one
75.What are you doing, Harry?
Бележка
76. "Friend"
77. She saved you
78. Shut up, Styles!
79.What?
80. Final
Бележка

2.Taxi man

7.2K 335 2
By Chica_DRose


2.

В другия край на града Хари не спираше да мисли за момичето.

-Определено не е случайност.- каза той, гледайки ухапаната си ръка. Макар да не го болеше, тя бе оставила следи от зъбите си по ръката му. Това го накара да я иска още по-силно, тъй като никое момиче до сега не го беше хапало, освен нея, а те му се нахвърляха както това момиче, което седеше на него и целуваше жадно врата му.

- Напрегнат си, скъпи!- каза измежду целувките тя, които му оставяше, а той не й отговори. Почука се на вратата и Хари каза безразлично „Влез!" и през вратата се показа един от хората му. Хари вдигна очи от ръката си и щом забеляза доверения му, вдигна момичето от себе си и стана.

- Шефе намерихме информация.- Хари се подсмихна самодоволно и взе листите от човека докато момичето го гледаше.

- Хайде скъпа ми Барби отивай при останалите, а ти си свободен. – първото го каза саркастично.

И двамата напуснаха стаята и остана сам. „Унищожи" плика, който бе получил и започна да чете оскъдната информация за момичето от супермаркета. Не се спираше пред нищо и щеше да вземе това, което си иска, макар и тя да му се противеше. След като прочете информацията каза: - Флора...Флора Андерсън.- подсмихна се той самодоволно- Приготви се! Този път няма да ми избягаш.- изпи уискито си на екс. –Ще бъдеш моя! Само моя!- довърши той гледайки снимката й, която беше в плика.

Беше красива, невинна и в същото време буйна, и борбена и я искаше в леглото си на всяка цена. Всяка нощ беше с различна жена и искаше в колекцията му да влезе Флора. Вратата се отвори и прекъсна мислите му.

-Брато присъедини се към нас!- каза един от членовете на ганстерската банда на Хари, Луи. Стайлс стана от стола и последва синеокия. –Какво правеше?- попита го Луи.

-Не те засяга!- отвърна му Хари.

–Добре...имаме ли план?- Хари се обърна учудено към Луи.

-За кое Луи?- разсеяно попита Хари.

–За Уилсън.- щом чу името, къдрокосия се ядоса и заби юмрука си в стената, а Луи го издърпа.

–Този кучи син!-процеди през зъби Хари дишайки тежко –Ще си плати. Ще ме моли да го убия, ще вгорча живота му. Обещавам!

- Добре брато!- Луи кимна и слязоха долу.

Гангстерската банда се състоеше от петима члена: лидерът Хари, Луи, Найл, Зейн и Лиам. Всичките познаваха Хари, знаеха характера му и въпреки това пазеха гърба му, макар че той избухваше и на тях. Слязоха долу при останалите момчета, при които имаше две момичета приятелката на Зейн- Пери и нейната сестра Барбара наричана от Хари Барби поради простата причина, че не можеше да запомни името й както на нея, така и на всички останали момичета с които спи, тъй като за него всички бяха еднакви.

***

Флора отвори сънено очи и стана, за да се приготви за училище, изми лицето си и зъбите си. Облече черните си тесни джинси и синя блуза, както винаги остави косата си пусната, а след това облече бялото си палто, чизмите и шапката и тръгна към училището си.

Излезе и отвън я чакаше такси, което тя снощи бе поръчала. Винаги ходеше пеш на училище, но след случката вчера с къдрокосото момче се изплаши и се принуди да ходи с такси. Тя мило поздрави шофьора и му каза координатите на училището. Винаги се държеше мило с хората – познати и непознати, винаги им помагаше.

-После след часовете отново ще Ви се обадя, за да ме приберете. –шофьорът кимна и взе парите. – Приятен ден! До обед!- каза отново с усмивка тя и влезе в училището като разбира се огледа двора да не би някой да я следи, след като се увери, че никой не я следи влезе в сградата.

Тази година беше последна за нея и тя учеше усилено, за да може да влезе в университета, за който мечтаеше от малка. Влезе в стаята и седна до гаджето си Питър, който беше най-добрия в цялото училище. Флора му се възхищаваше, защото бе мил и винаги я разбираше и подкрепяше.

- Здравей Питър!-той щом чу гласа й грейна. За него тя беше самата съвършеност и се чудеше с какво я бе заслужил.

–Флора!- той стана и се прегърнаха, и тя се изкикоти. –Липсваше ми! Обичам те, Флора!

- И аз Питър!- усмихна се тя като чу думите на гаджето си.

Другите момичета си падаха по него, тъй като освен че беше умен и красив беше и от баскетболния отбор. Имаше светло-кестенява коса, кафеви очи и бе доста висок. Освен това той й беше най-добрият приятел. Отделиха се и седнаха по местата си, и часа започна.

Така бавно минаваха часовете, че на Флора й се стори като цяла вечност. В края тя се раздели с Питър и тя напусна фоайето, а той отиде на тренировки. Щом забеляза, че таксито я чака тя се зарадва, че няма да чака на дъжда и се затича към него.

- Здравейте!-поздрави тя с усмивка и сложи колана, а шофьора кимна без да се обръща към нея. –Към улица Хамилтън 149- колата започна да се движи и тя изкара телефона си, за да прочете съобщението, което беше получила от сестра си. Тя го прочете и й написа доста дълго отговорче и чак тогава затвори телефона си и го прибра.

-Пристигнахме!- чу се гласът на шофьора и тя тъкмо щеше да му плати когато видя, че отвън има само дървета и няма следа от къщата й. –Извинете, но това не е Хамилтън 149- в този момент шофьора свали шапката си и от там изскочиха непокорни, шоколодави къдрици, които тя веднага разпозна и се разтрепери от страх.



Continue Reading

You'll Also Like

443K 13.4K 45
-Мистер Стайлс приедет за тобой через час, у тебя есть время собрать свои вещи, - с зловещей улыбкой произносила она. Я не понимаю, за что так со м...
366K 5.6K 24
Пошлый, возможно жестокий фф, обычная девушка попадает в секс школу, там с ней происходят разные события, а далее узнаете в фф. пишу первый раз, не с...
482K 2.7K 39
Это пикантные истории с Пэйтоном 🔞
168K 5.1K 30
Знаете, как говорится, внешность обманчива. Так же и с нашей героиней. На работе придерживается образа серой мышки, но зато после рабочего дня она м...