Beauty and the beast ✔

By Machinedrop

223K 12.1K 285

,,Keď som sa do teba zamilovala ako boh si nevyzeral. Bože, chápeš ? Päť hlúpych rokov som ťa milovala. Aj ce... More

Prológ
Afro
Hranolky
Párty
Nová kamarátka
Vojaci
Nečakaná vec
Vždy bola
S láskou, Rose
Dobrý piateľ, vojak a hrdina
Zviera
CLP
Tak veľmi ako on nechce mňa
Ty nevieš, aké zviera som
Penis máš ako prsia
Balón alebo vták ?
Myslíš, že ma môžeš držať ?
Nápad
Rande
Hrdina
Podaj mi ruku, Ružička
Chodíme spolu
Môžem ťa objať ?
Skvelý nápad
Dobrý nápad
Idiot
Výlet (časť 1)
Výlet (časť 2)
Tori a Walter
Špeciál
Smsková časť
Päsť+pusa
Poď do auta, Ružička
Sam
bitka/slová
Pravda von
Chcem aby si bola moja
Carrie
List
Epilóg
LIST

Mohol by si, prosím, po mňa prísť ? Rose

5.2K 283 0
By Machinedrop

,,Ste divní, myslím to vážne. Sam, môžeš ju konečne pustiť ? Pokazí sa mi z toľkej rozkoše jogurt, ktorý nemá práve dlhú spotrebu."

Tori si otvorila jahodový jogurt, ktorý patrí medzi jej obľúbený.
 
Sam stále drží Rose za pás a nemieni ju pustiť ani po tom, čo Tori povedala. Sedeli na obede, kde nebolo veľa ľudí, pretože päť tied šlo na výlet, kde strávia tri dni.
 
Sam a Rose spolu chodia dva týždne a Tori nie a nie zvyknúť si. No berie to inak.

,,Prečo o tom nevie ?"

Tori sa v hnedých očiach hromadili slzy, ktoré by pri zatvorení spadli. Zdvihla hlavu, aby nemali prístup k pádu.

,,Vždy chcel Rose. Ani nevieš, koľkokrát ma požial o to, aby som bola ticho len preto, aby mal ku nej prístup. Pokiaľ nevedela to, že ju Sam chce, všetko bolo v úplnom poriadku. Som hlúpa, Walter. Keby jej to poviem skôr, všetko by bolo inak. Kľudne by som mohla ísť za ňou so slovami "Rose, musím sa ti s niečím priznať. Vieš, Sam sa mi páči naozaj dllho. Aby som ti to upresnila, je to od párty, kde sme ti pomohli" Som si istá, že by so mnou nebol, no viem, že Rose by si s ním nezačala. Ona nevie, ako sa tvári, keď rozmýšľa. Nevie, že keď sa usmieva, tvoria sa mu vrásky. Boli najlepšími priateľmi, ale detaili si nevšimeš  pokiaľ si len priateľ. Som sviňa, keď nechcem, aby moja najlepšia a zároveň jediná priateľka chodila s chlapcom, ktorého ľúbim ?"

Walter urobil, čo uznal vhodné . Objal ju. Ona sa na jeho prekvapenie nechala. Možno prispieva k tomu fakt, že mu nevidí do tváre. Plakala a nechala sa objímať Walterom.

,,Nie si sviňa. Chceš len niekoho, kto nechce teba. Myslím, že Rose nepozná pocit, keď niekoho chce a on ju nemiluje." Pozrela sa na Waltera a usmiala sa.

,,Myslíš sa."

Nechcela mu povedať viac, pretože nechcela prezradiť priateľkino tajomstvo.

Walter si hozhovor medzi Rose a Samom nevypočul ako ostatní, pretože nepočul kvôli jednému dobrému uchu. Počul len zviera, z čoho vydedukoval, že myslel jeho. Veď o čom inom by sa bavili ?

  Tori ho prekvapila. Usmiala sa a nezľakla sa. Neodišla, ale túli sa k nemu.

,,Myslíš, že ho Rose ľúbi ?"
,,Mám pocit, že nie."

Berie to lepšie, pretože vie, že Rose ho naozaj neľúbi, pretože miluje Waltera a verí, že to potrvá ešte dlho.

Miluje ho už od dvanástich, takže zo dňa na deň to človeka neprejde, nie ? Myslí si v duchu a pozoruje, ako jej stále niečo šepká do ucha, na čom sa stále smeje.

Pozrela sa za seba a všimla si Waltera ako sa hrá so štuplom od fľase. Musí priznať, že jej Walter pomohol viac, ako si vie vôbec predstaviť.

,,Ja idem. Viete, aká vie byť Rollig, keď niekto mešká čo i len sekundu. Tori, ak sa dnes nestretneme, volaj."

Odsunula sa spoločne so stoličkou a na oboch sa usmiala. Z druhej si zobrala taška a dala pusu Samovi, ktorému sa ten krátky a jednoduchý bozk nepáčil. Obom zamávala a odišla.
 
Sam po minúte strčil do balíka ruku a vybral z neho cukrík. Keď ho cucal, mala pocit, že za stolom sedí so sviňou a nie s dospelým človekom. 

Prehol sa ponad stôl a jeho tvár bola tesne pred Torinou. Zavrela oči. Nečakala, že ju pobozká.
Zavrela ich preto, lebo bol pri nej veľmi blízko. Keď dýchal, cítila jeho dych, ktorý ju šteklil na tvári. Jeho dych voňal po pomaranči. Keby ju ponúkol, zobrala by si jahodový.
 
V hĺbke duše stále dúfa, že ju pobozká. Malo by to následky ? Áno. Vadilo by jej, keby príde o priateľku ? Áno.

,,Čo ťa žerie ?"

Nechápavo naňho pozrela, pretože jediné, čo ju naozaj žerie je to, že ju nechce.

,,Čo by ma malo žrať ?" postavila sa a zo stoličky si zobrala tašku.

,,To sa pýtam ja teba. Očividne ťa žerie fakt, že teba nikto nechce."

Zasmial sa, na čom sa zasmiala aj celá jedáleň. Až také vtipné to nebolo, pomyslela si a štipla sa do ruky, aby sa uistila, že Sam sa takto naozaj chová.

,,Keby niekoho chcem, mám ho Sam Lee."

Vystrčila ukazovák a namierila ho na jeho hruď. Počas toho, ako hovorila, doňho štuchala, pričom cúval.

,,Nie som lacný tovar Lee. Nie som tovar, ktorý by po týždni stratil spotrebu."

Ibaže naozaj chce niekoho a nedostane ho.

,,Tým chceš povedať, že nie si jogurt, nie ?" Než sa stihol zasmiať, vrazila mu taškou.

Schytal to rovno do tváre, čo účelom byť ani nemalo. Vyletela z jedálne a zastavila sa až pri svojej skrinke, kde si začala plakať.

***

,,Nie, Tori, nikam nejdem. Povedala som, že na žiadnu párty už ísť nechcem."

Tori namiesto odpovede vzdychla a bola ticho. Rozmýšla, či jej má povedať o Samovi, pretože ona vie, že on jej nič nepovie.

Aj cez to, že ju naštval, stále k nemu cíti to isté. Veď je to normálne, nie ? Nemôžete nikoho odmilovať len kvôli tomu, že vám dotyčný niečo strašné povie.
 
Obe ležali na svojich posteliach a pozerali na stopy, ktoré boli pre nich v tej chvíli zaujímavejšie.

,,Dobre, idem, len nebuď urazená. Dúfam, že si si vedomá toho, že to robím preto, aby si nebola urazená, nie preto, lebo sa chceš zabaviť. "

,,Myslíš, že to pôjde, keď nezoberieš Sama ?" Rose sa usmiala.
,,Budem rada "


***

Hudba bola taká hlasná, že dunel celý dom. Nebola to hudba, na ktoré boli obe zvyknuté.

Hudba im pripomínala dva plechy a hrce, ktoré človek o seba búcha. Žiadne slová, len samé trieskanice.

Ľudia sa na parkete o seba lepili ako obojstranné pásky a ich telá po sebe kĺzali akoby boli na vodnej kĺzavke. Smrad sa usádzal všade po kútoch, akoby čakal dokým sa na niekoho voňavého nalepí.

,,Nikdy si nezvyknem na smrad pri príchode dnu. Keby usporiadávam párty, po dome by som chodila s rozprašovačom a chlapom by som ním sprejovala pazucháreň," poveda to Tori, ktorá jemne chýbala bokmi. Nachádzali sa na chodbe, kde hudbu nebolo až tak počuť.

,,Keby usporiadávaš párty, okrem mňa by nik neprišiel. Ja by som prišla len preto, aby som ťa neurazila." Povedala to s vážnosťou v tvári, no keď ju Rose buchla, obe sa zasmiali.
 
Tori ju chytila za ruku a ťahala ju až k baru, kde všetko bolo ešte plné, kedže neprišli až tak neskoro.

Začali kombinovať alkohol, ktorý im potom na ich prekvapenie začal chutiť. Keď ho chceli znova zkombinovať, nemohli, pretože kombináciu všetkého si nezapamätali.

Rose po piatich minútach začala hýbať v rytme, čo Tori neušlo, nechcela zaostávať a preto sa pridala.
 
Tancovali už pol hodinu a obe nevnímalo čas. Nevšimli si ani to, že do domu prišlo viac ľudí a chlast sa už dávno minul.
 
Obe najprv tancovali akoby sa otrasávali, no teraz vyzerajú ako tornáda. Ich problémy visia nad nimi a tancujú s nimi.

,,Môžem ?" zastavil sa pri nich blonďavý chlapec, ktorého ani jedna nepoznala. Z toho usúdili, že na ich školu nechodí a preto je to ešte lepšie. Požiadal Tori o tanec, ktorá má v pláne nakecať mu čokoľvek, čomu istotne uverí.
 
Tori neváhala najmä preto, lebo modré oči sa jej páčia, za čo chlapec od nej dostal plus. Rose sa zasmiala, pretože Tori si neuvedomila fakt, že sem prišli spolu a teraz odchadza s iným, akoby prišla sama.
 
Pozorovala, ako sa ju snaží chytiť, no nedarí sa mu, pretože Tori rozhadzuje rukami a skáče ako splašená. Jej blonďavé vlasy poletovali všade okolo nej  občas ho buchli do tváre, pretože jeho výška nemala výšku basketbalistu.
 
Dve blonďavé hlavy tancovali a jedna gaštanová sa nudila. Keď gaštanovú hlavu unudilo pozerať sa na blonďavé, vybrala sa hľadať kuchynu, kde ma v pláne si nabrať čistú vodu.
 
Keď prechádzala okolo obyvačkového gauča, jej pohľad spoznal osobu, ktorá na ňom rozvalene ležala.

Keď sa k nemu priblížila, cítila trávu a chlast. Prefackala spiaceho Sama, ktorý si sa s brblaním zobudil. Bol celý bledý a bielka mal krvavé. Vyzeral ako zombie, ktorý už veľmi dlho nepožral ľudské mozogy.
 
Pomohla mu vstať a prehodila si jeho ruku cez jej ramená. Bol ťažký a ona mala čo robiť, aby ho uniesla.

Prechádzali cez parket, kde sa ešte pred pár minutámi nachádzala Tori a teraz už nenachádza.
 
Vyšla s ním von a snažila sa ho posadiť na schod, ktorý sa nachádzal pri otvorených dverách.

,,Lea, veľmi dobre fajčíš. Myslíš, že by si to mohla urobiť znova ? Neboj, nikomu to nepoviem. Psst." chcel si priložiť na pery ukazovák, ale pichol si do nosa.
 
Rose padol pohľad na jeho rozopatú riatku. Myslela si, že bol cikať a proste sa zabudol zapnúť.

,,Vieš, že by som to ešte raz do tebe pichol ?"

Sam mal zavreté oči a pomaly zaspával. Rose nebola prekvapivo vytočená. Prečo ? Veď ho nemiluje. No bola smutná z toho, že počas ich krátkeho vzťahu ho strkal do inej ženy, ktorá, mimochodom, veľmi dobre fajčí.

Chce ísť domov, no nemá ako. Prišli sem taxíkom a ona si nezobrala telefón ani penize, pretože nevedela, v akom stave bude, keď budú obe piť. Platila aj volala Tori, ktorá si dá na veci pozor aj počas opilosti.
 
Pozrela na Sama, ktorý ležal rozvalený na schodoch a chrapal. Mala chuť doňho kopnúť, pretože v tejto chvíli by sa jej nehnusil ani starý uchylák.
 
Potom ju napadlo niečo, čomu ďakovala bohu. Bola rada, že Samov telefón je v poriadku. Vyťukala krátku textovku a odosla.

Mohol by si, prosím, po mňa prísť ? Rose





Continue Reading

You'll Also Like

211K 7.1K 44
Fallon Whiteová je študentka posledného ročníka Ekonomickej Univerzity. Nie je na nej nič výnimočné možno len jej podrezaný jazyk a schopnosť biť sa...
352K 14.1K 73
SLOVAK VERSION! "Nestrelili by ste ma." "A to už prečo? Pretože som žena?" "Presne tak, vy...." Než stihol vetu dokončiť, môj prst tlačil spúšť a guľ...
31.8K 968 40
Elizabeth Dawsonova mladá, krásna a inteligentná 19 ročná žena, ktorá je neustále pod kontrolou svojho otca. Jedno leto jej otec dovolí na dva mesia...
733K 38.8K 51
#1 ,,Si úbožiak !" Skríkla naňho Jacqueline celá červená v tvári. ,,Som úbožiak. Veď sa pozri, koho mám na krku," povedal jej s pokojným hlasom, ale...