Kolmen Kuun Valtakunta

By CharlotteScar

230K 23K 6K

~ Hän vain tuijotti minua. Hän katsoi minua suoraan silmiin, aivan kuin yrittäen nähdä, puhuinko totta vai en... More

Prologi / 1. Luku Toinen maailma
2. Keskiaika
3. Ovi
4. Orja Numero 38895650
6. Taideteos
7. Haavekuva
8. Pikku ihminen
9. Illallinen
10. Perhosen viesti
11. Luurankoja kaapissa
12. Katastrofi aamiaisella
13. Wercinant
14. Tylsyyden tylsyys
15. Minun pikku kuninkaani
16. Häijy leikki
17. Poikkeus
EXTRA LUKU KUNINKAAN NÄKÖKULMASTA
18. Hirviön veli
19. Yön sävelet
20. Pettynyt ihminen
21. Keijun kirous
22. Tuskaa ja timantteja
23. Hymykuopat
EXTRA LUKU KUNINKAAN NÄKÖKULMASTA
24. Punainen hiuskiehkura
25. Hylkiö
26. Täysiverinen
27. Attaque
28. Talvipuutarha
29. Yllätysvieras
30. Painajaisia
31. Rangaistus
EXTRA LUKU KUNINKAAN NÄKÖKULMASTA
32. Tunnustus
33. Leijonan sydän
34. Tie helvettiin
35. Sanat
36. Hylätty
37. Petturi
38. Sitä saa mitä tilaa
39. Jäähyväiset
40. Pitkä yö
EXTRA LUKU KUNINKAAN NÄKÖKULMASTA
41. Alexander
42. Kuninkaan oikea käsi
43. Etiäinen
44. Anteeksi
45. Aarteita
46. Halu tappaa
47. Exitium
48. Elossa
49. Puujumala
EXTRA LUKU KUNINKAAN NÄKÖKULMASTA
50. Heureka!
51. Kutsu
52. Krokotiilin kyyneleet
53. Lumoava ihminen & turtunut kuningas
54. Tähdenlento
55. Minä rakastan sinua
56. Kolme kuuta
57. Anam Cara
58. Pikku kuningas
59. Lähellä, mutta silti kaukana
60. Sodan uhri
EXTRA LUKU KUNINKAAN NÄKÖKULMASTA
61. Särkynyt ihminen
62. Sotamies London
63. Jälleennäkeminen
64. Askold
65. Koko kansan sankari
66. Hiljaisuus
EXTRA LUKU KUNINKAAN NÄKÖKULMASTA
67. Kuollut prinssi kummittelee
68. Yksi pieni toive
69. Rakastaa, ei rakasta
70. Tähtitaivaan alla
71. Kohtalon julma käsi
72. Sielujen puutarha
73. Kadonnut aika
74. Ihminen, joka nukkui onnensa ohi
75. Huone numero 100
76. Kuningattaren lupaus
77. Sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää
78. Valittu
79. Majakanvartija
80. Pimeyden vaalija
[EXTRA LUKU KUNINKAAN NÄKÖKULMASTA]
81. Akilleen kantapää
82. Toivonkipinä pimeydessä
83. Tuomio

5. Pulassa

3.1K 220 24
By CharlotteScar

Lava, joka nousi eteeni huokui kylmyyttä. Se oli monen orjan viimeinen kosketus vapauteen. He näkivät viimeisen kerran auringon, taivaan, nurmen ja pystyivät vetämään keuhkot täyteen raikasta ilmaa. Monet muut orjat olivat pelotelleet minut puolikuoliaaksi tarinoillaan orjien ostajista. Että he pieksivät orjansa verille ja kiduttivat heitä. Jotkut oli suljettu maakellariin ja jätetty sinne. Se kuulosti aika barbaariselta, enkä oikein voinut uskoa, että varakkaat näkisivät sen vaivan, että ostaisivat itselleen orjan huvin vuoksi tapettavaksi. Mutta toisaalta, tämä oli toinen maailma. Ehkä täällä se oli hupia.

Seisoin ainakin tunnin lavan vieressä ja odotin omaa vuoroani, kun saisin kiivetä lavalle myytäväksi. Katsoin hieman näreissäni valkoista harsoa, joka oli ainoa vaate, joka peitti minun kehoni alusvaatteideni lisäksi. Joka ikinen orja oli pakotettu pukemaan sellainen päälleen, jopa miehet. Myös kädessäni oleva leima sai minut melkein vihaiseksi. Se oli kamalan näköinen vaaleaa ihoani vasten. Olin yrittänyt hinkata sitä pois, mutta turhaan. Leima oli ja pysyi kiinni ihossani, kuin takiainen.

Koko tämä tilanne ahdisti minua suunnattomasti. Miten olin taas tällaisessa pulassa? Nuorena olin joutunut monenlaiseen liemeen, mutta se johtui täysin äidin ja Joelin poismenosta. Minulla oli ollut vaikeaa ja ei se ollut suorastaan minun vikani. Kaikki ne ihmiset, jotka yrittivät auttaa eivät kuitenkaan ymmärtäneet minua. He vain yrittivät tuputtaa omia näkemyksiään ja eivät tajunneet, että surin. Olin juuri menettänyt ainoan perheeni ja he vain sanoivat, että elämä jatkuu. No niinhän se jatkuikin, mutta olisin tarvinnut aikaa surra. En uutta perhettä, johon minut oli sijoitettu. Siksi kai ajauduin huonoihin piireihin...olin ollut pulassa monta kertaa. Se ei ollut reilua, että olin kärsinyt jo niin paljon ja jälleen kerran elämä näytti minulle vain kaiken sen mitä en halunnut nähdä. Oliko liikaa pyydetty, että olisin saanut uuden, hieman paremman elämän? Ehkä se oli liikaa pyydetty, sillä minusta tuntui, että tämä oli viimeinen kerta, kun joudun pulaan, sillä huutokauppaväki ei vaikuttanut kovinkaan lupaavalta. Lavan edessä oli lukemattomia olioita, osa näytti ihmisiltä, osa taas ei. He huusivat kilpaa orjista, aivan, kuin kyse olisi ollut antiikista tai muista arvotavaroista. Suurimmalla osalla huutajista oli tarpeettoman isot hampaat ja leuat, jotka olisivat voineet katkaista kenen tahansa niskan. Siksi epäilinkin, että monet hankkivat täältä ruokansa, eivät palvelijoita.

Ruoan ajatteleminen sai mahani kurnimaan kovaäänisesti. Osa takanani olevista orjista nauroi, mutta se loppui lyhyeen, kun he muistivat missä olimme. Minulla oli raastava nälkä, en ollut syönyt sen pussikeiton jälkeen yhtään mitään, eikä orjaleirillä ollut ilmeisesti tapana syöttää orjia. Ei tietenkään, se olisi ollut tappiollista toimintaa, sille joka tätä kamalaa yritystä pyöritti. Siitä minulle tulikin mieleen Alex. Hän oli sanonut olleensa armeijan leivissä, mutta kannattiko minun uskoa häntä. Ehkä hän oli keksinyt vain hätävalheen. Sillä ei kuitenkaan ollut nyt merkitystä, sillä Alex oli jossain muualla ja minä oli menossa myytäväksi.

Kun minun vuoroni tuli, kävelin vapisevin askelin lavalle, se oli korkea. Näin huutajien ylitse ja katselinkin upeaa maisemaa, jonka olisin halunnut vangita kamerallani.

Meklari kuitenkin tarttui luisevilla sormillaan kiinni käsivarteeni ja veti minut keskelle lavaa. Hän oli hyvin häijyn näköinen mies, hänellä oli musta parta ja tummansiniset hiukset, sekä hyvin läpitunkevat silmät, jotka katsoivat minua tarkkaavaisina.

- No niin, tässä on upea ihminen! Aivan nuori ja kaunis tyttönen, joka voi vaikka siivota ja kokata...meklari aloitti, mutta keskeytin hänet.

- En osaa tehdä ruokaa. Huudahdin nopeasti.

Meklari mulkaisi minua vihaisesti ja puristi kovempaa käsivarttani niin, että tunsin hänen kyntensä ihossani.

- Mikä on hänen hintansa? meklari huudahti ja huitoi käsillään ilmaa.

Kaikki olivat vaiti, osa huutajista haukotteli äänekkäästi ja sipisivät keskenään.

- Katsokaa nyt mikä upea pakkaus tämä tyttö on, hän on ihmisten iässä kahdenkymmenenkahden vuoden vanha ja vieläpä neitsyt! meklari huudahti kovaan ääneen.

Katsoin häntä suu auki ja punastuin hetki hetkeltä enemmän. Olisin voinut vajota maan alle ja kuolla. Mistä meklari edes päätteli niin? En ollut antanut minkäänlaisia henkilökohtaisia tietojani tuolle miehelle.

Eturivin naiset nauroivat äänekkäästi.

- Ihmiset ovat niin viime kautta...yksi naisista sanoi ja käänsi katseensa ystävättäreensä, joka oli hyvin kaunis.

Tytön hiukset olivat pikimustat, täysin suorat ja kimaltelivat auringon kanssa kilpaa. Hänen kasvonsa olivat sirot ja hyvin kapeat saaden tytön näyttämään kuin keijulta. Ehkä hän olikin keiju.

Mutta hän hymyili liian ivallisesti ollakseen kiltti ja ystävällinen keiju, ehkä hän olikin vampyyri.

- Neljäkymmentä hopeakolikkoa. Vanha mies huudahti.

- Eikö enempää? meklari kysyi, mutta hän oli ilmiselvästi tympääntynyt olemukseeni ja nuiji itseään polveen, mistä kuului kamala pauke. - Myyty kreivi Ferenille neljälläkymmenellä hopeakolikolla.

Minut tuupittiin alas lavalta ja rähjäinen sotilas talutti minut kauemmaksi. Hetken päästä vanha mies, jolla oli keppi kädessä tuli luokseni polttaen piippua. Hänen toinen silmänsä oli ommeltu umpeen ja kasvot olivat hyvin kurttuiset. Mies löi minua kävelykepillään kylkeen ja pudisteli päätään.

- Ei tästä kyllä taistelijaa tule. Hän tokaisi murisevalla äänellä.

- Anteeksi mitä? kysyin hämilläni.

En todellakaan aikonut taistella, mutta ilmeisesti mies oli toista mieltä. Hän vinkkasi palvelijalleen, joka kyyhötti surkeana kauempana. Palvelija oli omituinen tapaus. Hän muistutti kasvoiltaan nuorta tyttöä, mutta hänen vartalonsa oli aivan liian maskuliininen ollakseen naisen. Minä hätkähdin hieman palvelijan olemusta ja hänen pallomaisia sormia, jotka tarttuivat minuun kiinni. Palvelija retuutti minua perässään häkkien ohitse kohti isoa hiekkakumparetta, joka näkyi hieman kauempana. Kumpareen vieressä oli iso vihreä teltta johon palvelija vei minut. Teltta oli täynnä orjia, jotka pukivat päälleen huonokuntoisia haarniskoja. Katsoin palvelijaa kysyvästi, tämä tuuppasi minut teltan nurkkaan ja osoitti kasaa jossa oli vaatteita. Ilmeisesti hän odotti minun pukevan päälleni niin, kuin muutkin tekivät. Erottelin kasasta paidan, housut, sekä metallisen haarniskan, joka oli jo valmiiksi lommoilla. Palvelija asteli ulos ja jätti minut yksin sinne muiden orjien sekaan. Katselin hieman ympärilleni. Näin oven vieressä kyltin, jota en ollut huomannut tullessani. Hiljaisuus! Siksi kukaan ei siis puhunut mitään, se oli kiellettyä. Katsoin empien vaatteita, jotka minun piti pukea. Ne olivat kammottavan näköisiä, eivätkä houkutelleet minut yhtään. Paidassa oli jo valmiiksi tahroja, en halunnut tietää mitä tahroja, mutta ne näyttivät vereltä. Suljin silmäni ja puin nopeasti vaatteet päälleni. Nostin haarniskan, josta ei ollut mitään hyötyä, rintakehäni suojaksi, mutta se jätti kylkeni täysin avoimiksi. Sitten jäin vain odottamaan, muut orjat tekivät samoin. He kaikki näyttivät yhtä aroilta, kuin minä. Kaikki varmasti halusivat kysyä mitä meille tapahtuisi, mutta kukaan ei uskaltanut. Tuo yksi kyltti vaikutti niin suunnattomasti meihin. Siksi me vain tyydyimme odottamaan.

Hetken kuluttua meidät käskettiin ulos teltasta. Sotilaat ohjasivat meidät hiekkakumpareen taakse. Tajusin seisovani sadan muun orjan kanssa keskellä aukeaa taisteluareenaa, joka oli jalkapallokentän kokoinen pläntti, sen keltainen hiekka oli värjääntynyt verestä ruskeaksi edellisten taisteluiden jäljiltä. Mieleeni tuli vain gladiaattori elokuva, jota olin katsonut liian monta kertaa. En todellakaan ollut mikään taistelija, joka osaisi käyttää miekkaa tai väistellä iskuja.

Minua kuvotti ja ällötti, en voinut kuitenkaan näyttää huonovointisuuttani, sillä näin vastapäätä seisovat vastustajat, jotka olivat kamalan näköisiä. Ne mylvivät ja huusivat. Joillakin heistä oli mukanaan miekkoja, kilpiä ja omituisen näköisiä kirveitä. Ilmeisesti kyse oli jonkinlaisesta vedonlyönnistä, varmasti laittomasta sellaisesta. Olin nähnyt areenan vieressä jonkinlaisen liitutaulun, jossa mies laski kertoimia ja otti rahaa vastaan. Olin päätellyt tästä käyttäytymisestä, että sen jonka orja kesti pidempään sai koko potin. Mutta jotenkin minusta tuntui ettei yksikään orja ollut kestänyt loppuun asti. Nyt tajusin, kuinka typerä olinkaan ollut, kun en ollut uskaltanut puhua muille orjille. Olisin voinut lietsoa heidät kapinaan ja olisimme voineet rynnätä teltasta ulos ja juosta areenan toisella puolella olevaan metsään piiloon. Ehkä osa meistä olisi kuollut, mutta osa olisi päässyt pakoon. Mutta nyt oli turha enää miettiä pakoa. Katsojia kertyi koko ajan lisää hiekkakumpareen oikealle puolelle aivan teltan viereen. He kaikki katsoivat mielenkiinnon vallassa meitä. Aivan, kuin he olisivat odottaneet näkevänsä meidän kuolevan. Minua puistatti ajatus, että olisin itse mennyt katsomaan toisten tappamista. Jo nyrkkeilyn katsominen sai minut voimaan pahoin, mutta tahallisen taistelun järjestäminen oli vieläkin kammottavampaa.

Suljin hetkeksi silmäni, nyt olin pahemmassa pulassa, kuin koskaan ennen. Tästä en enää selviäisi en mitenkään. Pudistin päätäni itsekseni ja toivoin, että jostain ilmestyisi pelastava enkeli ja veisi minut pois, mutta turhaan elättelin toiveita pelastumisesta, sillä ketään ei tullut.

Torven ääni herätti minut ajatuksistani, mylvintä yltyi ja vastustajat alkoivat rynniä meitä kohti. Minä kiljuin, kiljuin pelosta ja kivusta, jota kohta tuntisin. Mietin millä kaikilla tavoin voisin kuolla. Joku survaisisi miekkansa mahani tai sydämeni lävitse. Tai sitten joku löisi kirveellä pääni halki, tai hakkaisi paljain käsin minut kuoliaaksi. Minä lamaannuin, kun edes ajattelin kuolemaa ja kipua. Olin aina toivonut, että saisin kuolla hyvin kivuttomasti. Mutta nyt ei vaikuttanut siltä, että toiveeni toteutuisi.

Seisoin vain paikoillani ja niin tekivät muutkin orjat. Katselimme peloissamme toisiamme ja yritimme käsittää mitä oikein tapahtui.

Mutta ennen, kuin edes pääsin liikkeelle hahmotin epämääräisen viivan, joka lensi minua kohti. Kun tajusin sen olevan jonkinlainen keihään terä, oli jo liian myöhäistä, se upposi kylkeeni parkaisujeni saattelemana. Kipu oli kovaa, muttei vielä niin kovaa, etten olisi pystynyt kunnon aivotyöskentelyyn. Vastustajat lähestyivät koko ajan, siksi näin parhaaksi kaatua selälleni niin, että terä varmasti näkyisi. Ehkä nuo hullut luulisivat minun jo kuolleen ja jättäisivät minut rauhaan.

Suljin silmäni hetkeksi, kiljunta täytti pääni, kuulin kuinka ruumiinosia viipaloitiin ja tunsin jotain tahmeaa lentävän kasvoilleni. Tajusin sen olevan verta, mutta yritin olla ajattelematta sitä.

Kipu kyljessäni yltyi, se yltyi voimakkaaksi rummutukseksi, jolla oli sama tahti kuin sydämeni sykkeellä. Yritin painaa huomaamattomasti kädelläni haavaa, mutta en kyennyt, se sattui liikaa ja pelkäsin huutavani kivusta ja jonkun huomaavan, että olin elossa. Kuinka nyt kaipasinkaan kotiin, sinne pieneen huoneistoon, jonka ankeudessa olin elänyt. Kaipasin kahvin tuoksua, liikenteen meteliä, lintujen laulua, jopa hammasporan ääntä. Ihminen ei todellakaan kaipaa sellaisia asioita, ennen kuin ne menettää.

Hätkähdin, kun kamala parkaisu kuului ihan läheltäni. Avasin silmäni, en tiedä miksi tein niin, mutta minun ei olisi pitänyt tehdä sitä, ei missään nimessä. Sillä näky jonka kohtasin oli ällöttävä, suorastaan kammottava. Yksi orjista oli kaatunut viereeni, hänen silmänsä toljottivat suoraan omiani, mutta niissä ei ollut enää eloa, ei minkäänlaista tuiketta. Siinä kohtaa, josta kaula yleensä alkoi törrötti luun palanen ja ihoa. En halunnut tietää missä orjan vartalo oli, ehkä jossain hyvin lähellä, sillä miten muuten pää olisi ollut siinä vieressäni. Suljin nopeasti silmäni ja huokaisin syvään.

Inhosin sotia, taisteluita, kaikkea sellaista missä viattomat kärsivät aivan turhaan. Ja nyt minä, rauhaa puolustava hölmö olin keskellä taistelutannerta...

Continue Reading

You'll Also Like

Verenpunainen lilja By Ellen

Mystery / Thriller

2.9K 231 6
"Kaikki illallispöydässä taputtivat, kohottivat maljansa setäni kunniaksi ja hörppäsivät. Samassa Charles rupesi yskimään. Hänen kasvonsa muuttuivat...
17.4K 390 134
All this stories are True. Legends!!! (NOT MINE)
2.3K 105 6
Tarina siitä kuinka neljä nuorta päättävät viettää yön autiotalossa, eikä sen jälkeen mikään enää palaa ennalleen.
987 78 8
"Námre?" "Älä lähde vielä!" - Námre on tavallinen maalaistyttö, tavallisesta englantilaiselsta pikkukylästä. Kylään saapuu kuitenkin uusi perhe, jon...