PALYAÇO [GAY]

izmaritkizi0 द्वारा

170K 10.9K 3.8K

Dünya yansa umrunda olmayan, Hayatı laylaylom yaşayan bir çocuk Batı Günay. Hayata gözlerini açtığı andan ber... अधिक

NOT
One
Two
Three
Four
KARAKTERLER
Five
Six
Seven
Eight
Nine
Ten
Eleven
Twelve
Thirteen
Fourteen
Fifteen
Sixteen
Seventeen
Eighteen
Nineteen
Twenty
Twenty one
Twenty two
Twenty three
Twenty four
Twenty five
Twenty six
Twenty seven
Twenty eight
Twenty nine
Thirty
Thirty one
Thirty two
Thirty three
Thirty four
Thirty five
Thirty six
Thirty seven
Thirty eight
Forty
Forty one
Forty two
Forty three
Forty four
Forty five
Forty six
Forty seven
Forty eight
Forty nine
Fifty
Fifty one
Fifty two
✨💥
Fifty three
Fifty four

Thirty nine

1.8K 136 33
izmaritkizi0 द्वारा

Duydum ki aramıza yeni azgınlar katılmış fjdkdk.Önceki bölüm smut bekleyenler varmış ve hayalleri suya düşmüş. Bende dedim ki bu bölüm neden olmasın?

Size bir güzellik yapayım dedim.Ama önceden de dediğim gibi smut yazmada iyi olduğumu düşünmüyorum.Elimden geleni yapacağım bakalım.

Okumadan önce yıldızı parlatalım gençleeer⭐Ve sonra sizinde yıldızınız parlasın fjkddkdk.

+18 Sahne ❗❕❗❕❗❕

_____

Yatakta oturmuş istekli bakan gözlerimle Şahin'i süzüyordum. Lunaparkta ki öpüşmemizden sonra ikimizin de vücudu arzuyla birbirini istediği için hemen ani bir kararla eve gelmiştik.

Daha doğrusu Şahin ve ben gelmiştim.Bizimkiler orada kalmıştı.Şahin de bizimkilerin beni aramaması için whatsapp grubumuza beni çağırdığını yazmış, bir nevi haberdar etmişti.

Şahin bakışlarımı gördüğünde çapkın bir edayla göz kırpıp kapıya ilerledi.Kapının üzerindeki anahtarı iki kere çevirip kapıyı kilitlediğinde sessizce güldüm.

" Şimdi de gelsinler de göreyim."

Şahin siyah tişörtünü başından çıkarırken bende giydiğim uzun kolluyu çıkardım.Çift kolyemiz ikimizin de çıplak tenine düşmüştü.Şahin'in gözleri arsızca üst bedenimde gezinirken benim gözlerimin de ondan aşağı kalır yanı yoktu.Baklavalı, kaslı vücudumu ağzımın suyu aka aka inceledim.

Şahin keyifli bir sesle " Ben seni yiyecektim,sen beni yedin bitirdin." dediğinde yavaşça dudaklarımı yaladım.

" Sende bu kadar seksi olmasaydın." dedim içimden geçeni tutamayarak.Şahin'in kaşları hayretle havaya kalkarken karizmatik bir şekilde gülümsedi.

" Seksi olduğumu zaten biliyordum ama bunu senden duymak bambaşka hissettirdi şuan." dedi pantolonunu çıkarırken.Bende o arada kendi pantolonumu çıkardım ve onun gibi sadece boxer'la kaldım.

" Ah senin şu mütavaziliğin." dedim dalga geçerek.

Koyu kahveleri yüzümdeyken gülümsemesi genişledi.
" Neden boş yere mütavazi olayım, görünen köy kılavuz istemiyor sonuçta." dediğinde kafamı başka yere çevirerek ona çaktırmadan göz devirdim. Neyse ki görmemişti.

Ama ego Şahin'e yakışıyordu.Üzerinde hiç eğreti durmuyordu.Onun gibi güçlü ve yer altı dünyasında sözü geçen birinin egolu olmasına şaşmamak gerekirdi.Fakat Şahin'in takındığı tavır ego,kibir vs. gibi de değildi.

O güçlüydü,cesurdu,korkusuzdu ve farkındaydı.Ve böyle olduğunu da çekinmeden dile getiriyordu.Ben de bunu ego olarak adlandırıyordum.

Kendimi yatağa sırt üstü attığımda Şahin yanıma doğru yürüdü ve yatağa çıktı.

" Birileri benden daha istekli galiba." diye muzipçe konuştu.Yüzünü boynuma yaklaştırdı.
" Bir de bana dersin."

Burnunu boynuma sürtüp kokladığında ben de hemen yanımda duran boynundan gelen parfüm olmayan kokusunu içime çektim.Bu nasıl bir kokuydu böyle.Bu kokuyla ömrümün sonuna kadar yaşayabilirdim.

" Konu sen olunca." deyip ellerimi sırtına koydum.Kendime doğru sertçe çektiğimde göğüslerimiz birbirine değecek bir pozisyona gelmiştik.
" İstekli olmamak mümkün mü sevgilim?"

Yüzümü boynuma gömdüğü için gülüşünü boynuma vuran nefesinden anladığımda gülümsedim.Boynumun her tarafına öpücükler bırakmaya başladığında bir elimi ensesindeki saçlarına geçirdim ve oynamaya başladım.

Arada bir ısırıyor ve tenime tatlı bir sızı bırakıyordu.Adem elmasım da dahil boynumun her yerini ısırıp emerken aldığım haz ile saçlarını biraz daha sert çekiştirmeye başladım.Fakat bu sert tutumum Şahin'i durdurmak yerine ona zevk veriyormuş gibi tenimi dudaklarının arasına alıp sertçe emmeye başladı.Ben saçını ne kadar sert çekiştiriyorsam o da aynı sertlikte boynumun her köşesini emiyordu.

" Ahh!"

Dudağımdan çıkan zevk dolu inlemelerimi durdurmaya yönelik bir şey yapmıyordum.Şahin ise bunu duyduğunda elini boxer'ıma attı ve aşağı çekiştirdi.Belimi hafif kaldırarak çıkarması için yardımcı oldum.Elindeki bez parçasını gelişigüzel bir yere fırlattı.Ben tamamen çıplak kaldığımda geri çekilip baştan sona vücudumu süzdü.Dilini yavaşça alt dudağının üzerinde kaydırdığında nefesimin hızlandığını hissettim.

Bende uzanıp elimi onun boxer'ına koyduğumda yapmak istediğim şeyi anladı.Aşağı çekiştirdiğimde boxer'ı ayaklarından çıkardı ve benimkinin yanına gönderdi.

Şimdi ikimiz de çıplaktık.

Elini göğsüme koyup beni tekrar yatağa uzandırdı.Kendi de ağırlığını vermeden üzerime eğildiğinde titrek bir nefes aldım. Hiç beklemeden dudaklarımızı birleştirdi ve sert darbelerle öpmeye başladı.

Tutkuyla.

Şevhetle.

Dediğim tam da buydu. Şahin'in öpüşünde, dokunuşunda bunu iliklerime kadar hissediyordum.

Dudaklarımı yıllardır ayrı kalmışız gibi özlemle öpüyordu, oysa daha iki saat öncesinde öpüşmüştük.

Dudakları dudaklarımı acımadan ezerek emiyordu.Bu sert darbeler dudağımda hafif bir sızı bırakıyordu ve bu çok hoşuma gidiyordu. Bundan asla rahatsız olmuyordum.

Dudaklarımı içine çeke çeke emerken bir anda ısırdığında nefesimi tuttum.İki saniye sonra da havaya kısık bir inleme bırakmıştım. Isırmanın etkisiyle dudağımda oluşan yarayı tahmin edebiliyorum.Bunu o da biliyormuş gibi diliyle üzerinden geçip emiyordu.

" Ahh Şahin..."

Bende onun dudağını ısırdım. Onun yaptığı gibi de dilimle üzerinden geçip emdim. Ağzımın içindeki yumuşak dudağının bırakabildiğim her yerine küçük ısırıklar bıraktım.

" Sen çok fena bir şey oldun." diye fısıldadı dudağıma.Sesi boğuklaşmıştı.
" Çabuk öğreniyorsun, ve bu da beni delirtiyor."

İki ellerim de kaslı omuzlarından sırtına doğru kaydı.Onun öpücükleri de boğazımdan göğüslerime doğru ıslak öpücüklere ilerlediğinde istekle kasıldım.Göğüs ucumu dudakları arasında sıkıştırarak emmeye başladı.Bir yandan da ucuna attığı sıcak dil darbeleri yüzünden gözleri sıkı sıkı kapattım. İki göğüs ucuma da uyguladığı bu şey yüzünden zevkle nefes alıp verirken göğüs ucumun sertleştiğini hissettim. Her dil darbesinde ve emdiğinde daha da sertleşip büyüyordu.

Kumral tenimin üzerinde duran çift kolyemizi öptü.Gözlerimi açtım.Onun ki de eğildiğinden dolayı boynunda sallanıyordu.Alnına dökülen dağınık saçlarıyla ekstra yakışıklı duruyordu.

" Ölürüm sana çocuk ölürüm." diye fısıldadı sessizce.Gözlerinde daha önce farketmediğim bir şey vardı. Her zamankinden daha duygulu bakıyordu sanki.

" Bende sana ölürüm adam." dedim gözlerine bakarak.Ellerim göğüslerine yaslı duruyordu.

Sıcak avcu kasıklarıma değdiğinde alt dudağımı ısırdım.Erkekliğimi avcunun içine alıp bir iki kere çekiştirdi ve bıraktı.

Daha sonra deliğimde parmağını hissettiğimde heyecanla soludum.Gözlerimin içine bakarak işaret ve orta parmağını ağzına götürdü.Gözlerimizin teması hiç kesilmezken iki parmağını da iyice ıslattı.Bu görüntü karşısında erkekliğimin erekte olmaya başlamasına inanamadım.

Islak parmaklarını deliğime getirdi ve yavaşça içime doğru ittirdi.
" Ş- Şahin..."

" Bebeğim." Parmakları sonuna kadar içime girdiğinde ileri geri yapmaya başladı.

Belim yukarıya doğru havalandı ve boğazımdan bir inleme yükseldi.
Parmakları içimde makas hareketi yaparken peş peşe inlemeye başladım.Parmaklarının hareketi sert ve bir o kadar da hızlıydı.

Parmakları birden içimden çıktığında kapattığım gözlerimi açtım. Ama parmaklarının yerini hiç beklemeden erkekliği aldı ve kendini aniden içime doğru itti.

" ŞAHİN." Hazla çığlık attığımda üzerime eğildi.Ellerim hemen sırtını buldu.Tırnaklarımı sırtına geçirdim. O içimde hareketlerine devam ederken bende farketmeden tırnaklarımı sırtına sürtüyordum.

" Seni dağıtacağımı söylemiştim."

O kadar hızlanmıştı ki kasıkları sert darbelerle popoma vuruyordu.Erkekliğini köküne kadar içime itiyordu.Her darbede içimde sertleşen ve duvarlarımı zorlayan aleti yüzünden çığlığa benzer inlemeler çıkıyordu boğazımdan.

Şahin içimden çıkmadan iki bacağımı tutup omuzlarına kaldırdı.İçimdeki aleti yüzünden bu hareket canımı yakmıştı fakat belli etmedim.Canımın acısı bile zevk veriyordu bu durumda.

Bacaklarım iki omuzunda dururken sarılıyormuş gibi bacaklarımı tuttu ve içimde tekrardan hareket etmeye başladı.

Duvarlarımı parçalamak ister gibi içime girerken asla canım yanmıyordu.Zevk noktama yaptığı sert vuruşlar yüzünden kafam geriye doğru düşerken, ortamda yankılanan inlemeler ve tenin tene çarpma sesi haricinde bir şey yoktu.

" Ahm b-bu çok g- güzel Şahin."

Şahin sesimi duyduğunda durdu ve bacaklarımı omuzlarından indirdi. Belimden tutarak yüz üstü çevirdi.Elleri popomu buldu ve iki lobunu tutarak ayırdı.

Sıcak dilini deliğimde hissettiğimde gözlerim kocaman açıldı.Bunu ilk defa yapıyordu.Boydan boya deliğimi yalayarak ıslattığında altımdaki çarşafı ısırarak inledim.Bu mükemmel bir histi.

Erkekliğini girişimde hissedince nefesimi tuttum.Ucunu yavaş yavaş içime soktu.

" Bunun acısını çıkaracağımı söylemiştim."

Şahin'in derinlerden gelen sesi sonrası aniden içime gömüldüğünde tuttuğum nefesim sesli bir inleme olarak dudaklarımdan fırladı.

" İstediğin gibi, sesin kısılana kadar inleyebilirsin bebeğim. " diyerek belli bir ritimde hızlı ve sertçe içime girip çıkmaya başladı.
"Sonrasında güzelce ilgileneneğim seninle hiç merak etme."

Şuanda söylediklerini duyacak bir halde değildim.İyice erekte olmuş ve sızlayan aletim beni aşırı derecede zorluyordu.

Şahin'in ellerini yeniden popomda hissettim.Aleti içimdeyken popomun iki lobunu yanlardan bastırdı.Kendine daha dar bir alan elde edip tekrar girip çıkmaya başladı.Kendini her içime itişinde popoma bir şaplak atıyordu.

Yumruk olmuş ellerimi yatağa bastırdım.İnlemekten boğazım kurumaya başlamıştı. Ayrıca boğazımda hafif bir ağrı da baş göstermeye başlamıştı.

" Seni bayıltana kadar sevişmek istiyorum seninle." Boğuk ve karizmatik bir tonda çıkıyordu sesi.
" Ama kıyamıyorum."

Tam elimi erkekliğime götüreceğim sırada benden önce davrandı.Parmakları hassaslaşmış organı sardığında gülümsedim.
İçimden çıkıp beni oturur pozisyona getirdi.İçime boşalmayacağını anladığımda elimi aletine atıp çekmeye başladım.Şahin kısık bir küfür ettiğinde dudağımın kenarı kıvrıldı.

Sırtım göğsüne yaslıyken o da aletimdeki elini hızlandırdı ve daha hızlı çekmeye başladı.

Sızlayan aletim yüzünden acı ve zevki aynı anda yaşarken kafamı geriye atarak omzuna yasladım.

" Harikasın güzelim,Seninle günlerce sevişebilirim."

" B-Bıkarsın o zaman." dedim inlemelerimin arasından.Onun da verdiği sert nefesler kulağıma doluyordu.
" Sıkılırsın benden."

" Bu güzellikten bıkacağımı mı söyledin sen az önce?" dedi. Bir yandan beni çekerken dudaklarını omuzumdan sürterek boynuma yaklaştırdı.
" Hiç sanmıyorum bebeğim." deyip  boynumu öptü.

Boynumun her yerini öpücüklere boğmaya başladığında erkekliğim titremeye başladı.

Bu sefer sıcak dilini boynumda hissettim.Omuzumdan boynuma,oradan kulağımın arkasına kadar dil darbeleri atarak yalamaya başladı.Bir elim de gerimde kalan kafasına ulaştı ve parmaklarımı saçlarının arasına daldırdım.

" Hoşuna gitti mi?" diye sordu.Sorusunu cevaplamadan önce titreyerek ve büyük bir inlemeyle ellerine geldim.

" Çook." dedim saçlarıyla oynarken.Hâlâ aynı pozisyondaydık ve göğsüne yasladığım sırtım cayır cayır yanıyordu. Tenimizdeki ateş birbirimize karışmıştı ama henüz sönmemişti.

O da benden biraz sonra boğuk bir inlemeyle ellerime gelmişti.İkimiz de derin derin sert soluklar alıp veriyorduk.

Kulak mememi dudaklarının arasına alıp kıstırdığında gözlerimi yumdum ve kafamı yana eğdim.İki elleri de göğüs ucumu parmaklarının arasında ezmeye başlamıştı.

Kulak mememi çekiştirerek emiyordu.Arada bir kulağımın altına ve arkasına bıraktığı minik öpücüklerle mest olmuş durumdaydım.

Elleri de rahat durmuyor,bedenimin her yerinde arsızca geziniyordu.
" Tenin yumuşacık Batı.Nasıl bu kadar tatlı gözükebilirsin?"

Dudakları kulağıma yaklaştı.
" İçin kötüsü ne kadar seksi olduğunun farkında değilsin." diye fısıldadı. Alt dudağımı dişlerimin arasına kıstırdım.
" Beni her hareketinle nasıl tahrik ettiğinin farkında değilsin."

" Ama sen böyle konuşursan biz yataktan çıkamayız." derken arkamı döndüm. Gülümseyerek kollarımı boynuna dolayıp tonunun en koyu halini almış koyu kahvelerine baktım.
" Bu cümlelerin beni bi fena  yapıyor.Etkileniyorum."

Çıplak kasıklarının üzerine oturdum ve bacaklarımı beline doladım.Ama o belimden tutarak beni aletine konumlandırdı.Aletini yavaşça içime alıp tekrar kucağına oturdum.

" Etkilen diye söylüyorum zaten yavrum.Yataktan hiç çıkmama,sabaha kadar sevişme gibi tekliflere her daim açık ve hazırım."

Sesli bir şekilde güldüğümde bakışları dudaklarıma kaydı.Öne atılarak saldırırcasına dudağıma yapıştığında hiç beklemeden karşılık vermeye başladım.

" Bi de şöyle gülüyorsun ya..." Dudakları dudaklarımın üzerindeyken fısıldadı.
" Delireceğimi sanıyorum.Zaten tatlısın, bi de gülünce daha da tatlı oluyorsun."

Sözleriyle adeta gözlerimden kalpler çıkararak gözlerine baktım.Biraz da utanmıştım.

O da gülünce çok yakışıklı gözüküyordu.Ama bunu ona söylemedim.Onun yerine
" Seni çok seviyorum." deyip yanağını öptüm.

Şahin çarpraz bir şekilde gülümseyip burnumun ucunu ardından alnımı öptü.
" Bende seni çok seviyorum palyaçom."

Bu sürede içimdeki aleti de iyice sertleşmiş ve kalınlaşmıştı. Bu yüzden de duvarlarımı zorluyordu ama çok güzel hissettiriyordu.Aletinin üzerinde, içimden çıkarmadan hareket etmeye başladım.

Bu hareketimle Şahin kafasını geriye atarak inledi ve dudaklarını yaladı.Ellerimi kirli sakallarına koyarak dudaklarına kapandım ve ısırarak öpmeye başladım.

O da duyduğu hazzı dudaklarımdan çıkarmak ister gibi ısırıp emiyordu.Öpüşmeye devam ederken kaslı kollarıyla belimi sardı ve yataktan ayaklandı.

Çözdüğüm bacaklarımı tekrar beline doladım.Ayaktayken eliyle popomun altına destek verip içime girmeye başladı. Tamamen Şahin'in popomdaki ellerinin yönlendirmesiyle aşağı yukarı hareket ediyordum ve bu pozisyonda erkekliğini daha derinlerimde hissediyordum.

Ve bu olay aklımı başımdan alacak kadar güzeldi.

İnlemelerim dudaklarımdan çıkıp tavana doğru yükselirken Şahin kendini en derinlerime kadar sertçe vuruyordu.

Aletinin sertliğini çok net hissediyordum.Taş gibi olmuş erkekliği son hızla içime girip çıkıyordu.Çığlık atarak kolunu sıktım.

" Sıcacıksın kafayı yiyeceğim."

Şahin içime girmeye devam ederken popomun iki lobunu sonuna kadar açıyordu.İki yana ayırdığı popom yüzünden kendini en derinlerime kadar itebiliyordu.

Bir süre sonra içime akan ılık sıvıyla geldiğini anladım.Derin derin nefesler alıp veriyordum.Şahin ise terden alnına dökülen tel tel saçlarıyla bana hiç yardımcı olmuyordu. Bu görüntüsü aşırı seksi ve karizmatikti. Şahin içimden çıkınca kollarımı iyice boynuna sarıp başımı omzuna yasladım.

" Yoruldun mu bebeğim?" diye sorduğunda halsizce kafamı salladım.
" Şimdi güzelce yıkanalım.Sonra da istersen uyursun. " deyip banyoya ilerlediğinde gözlerimi kapattım.

Banyoya girerken aklıma gelen hinlikle gözlerimi açtım ve sinsice gülümsedim.Ve asla ciddi olmadığım bir cümle kurdum.

" Banyoda da atar mıyız bir iki posta?"

Tabiki şakaydı.

Fakat Şahin'in kararan bakışlarını görene kadar...







Bölüm Sonu.

Sonu böyle bitti diye diğer bölüm de smut değil he.Öyle sananlar oluyor çünkü. Öyle bir şey yok xjxkkd.










पढ़ना जारी रखें

आपको ये भी पसंदे आएँगी

342K 17.5K 34
Eski sevgilisine içinde kalanları sövmek için yazan Yaren numarayı yanlış yazıp dünyanın en önemli iş insanlarından birine denk gelirse ne olur... Si...
125K 4.9K 46
Lise öğrencisi Asya yeni gelen matematik öğretmenine ilgi duymaya başlar.
56.5K 3.3K 17
Ailesinden ayrı büyüyen Günce, o gün hırsızlık yapmak için abisini seçtiğini nerden bilebilirdi? ••• 6 Ağustos 2001. Bahçeden gelen kuş cıvıltılarıy...
1.3M 54.9K 33
"Bana bakıcılık yapmaktan vazgeç ben senin bakıcılık yaptığın çocuk değil karınım " dediğimde sinirle , bakışları tekrar beni bulmuştu. Yüzünde memnu...