Hi, I am the Badboy

By Dieuwke96

779K 26.9K 5.7K

'Hee engel' Ik open me ogen om daar Nicholas te zien staan. 'Hee...' 'Ik zal me even voorstellen. Ik ben Ni... More

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4-
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Nieuw boek: The player got me like
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Nieuw boek: HUGO BOSS VS Me
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Vraag en antwoord!

Hoofdstuk 29

14.3K 518 74
By Dieuwke96

Hallo!

En hoe ging jullie dag allemaal? Jullie denken misschien dat ik dit uit aardigheid vraag, maar dat is lekker niet zo! Ik ben echt benieuwd hoe het leven van mijn lezers is:D Niet dat ik jullie levensverhaal hoef te weten maar een 'Goed Dieuwke!' Of 'Nee ik had ook een 5 op Marketing net als jou, maar dat is niet erg!' Hahah dat zou ik leuk vinden:D

Nou klaar met mijn gezeur, hier is DEEL 1 van het feest:D

Foto is Nick op de avond van het bal! Zouden jullie hem kunnen weerstaan?:D

Veel lees plezier!

_______________________________________________________________________

Victoria POV

Ik sta voor de spiegel naar mezelf te kijken. Even zucht ik als ik de stof van mijn jurk voel. Het is zo zacht en mooi.

De donkerblauwe stof zweeft langs me lichaam. De strakke bovenkant is elegant met een rij kristallen bedekt, en er zit een split in de jurk tot mijn bovenbeen.

Ik kijk in de spiegel en zie een mooie vrouw staan. Haar haar is opgestoken tot een krullige knot. Het ziet er elegant uit met nog een paar plukjes langs haar gezicht. De hakken die ze aan heeft zijn hoog en bedekt met kristallen.

'Je bent beeldschoon' Ik draai me langzaam om en zie Howard tegen de leuning aan gedrukt staan. Hij heeft een grote maar lieve glimlach op zijn gezicht.

Ik draai een rondje waardoor mijn lange jurk zweeft in de lucht. Ik voel me gelukkig.

'Prachtig' Hij komt naar me toe en neemt mijn handen. Howard is de laatste tijd echt mijn vader geweest. Hij stond er zelfs op dat zijn kleermaker deze jurk voor me maakte. Hij heeft de hele outfit betaalt en ik mocht mijn vriendinnen hier laten komen om ons klaar te maken.

'Dankjewel, voor alles' Ik geef hem een knuffel en meteen voel ik zijn warmte. De vader warmte die iedereen zou moeten kunnen voelen.

'Vic! Je moet opschieten, we komen zo te laat!' Fay komt binnen stormen in haar witte lange jurk. Ook zij ziet er beeldschoon uit. 'Hallo Howard'

'Hallo Fay, en jij ziet er ook mooi uit. Ik zie jullie beneden voor de foto's' Hij lacht even naar ons en loopt dat weg. En nee, hij zei niet uit beleefdheid dat Fay er mooi uit ziet, ze ziet er prachtig uit!

Haar witte jurk is bedekt met steentjes aan de boven kant en siert haar lichaam.

We geven elkaar een knuffel en bedekken elkaar lippen met roze lippenstift. We kijken elkaar even aan en glimlachen dan naar elkaar. 'Het is zover' Zegt ze opgewonden en lopen de kamer uit.

Ik stap de kamer uit en meteen zie ik Nick in de hal staan. Hij heeft een strak zwart pak aan met een zwarte vlinderdas. Zo sexy! Ik laat me ogen over zijn lichaam glijden als we dichter naar hem toe lopen. Zijn broek past perfect om zijn lange benen, zijn jasje omvat zijn spieren precies goed en hij heeft de vlinderdas op zijn plek. Ik kan meteen zien dat het een duur pak is, holy moly!

Ik wil hem meteen bespringen zo lekker is die! En met wie ga ik naar het bal?

Met een of andere jongen die Nick haat. Waarom? Omdat hij met verdomme Shannon gaat, en ik het spel niet ga verliezen.

Ik had verwacht dat hij zou stoppen met spelletjes spelen, maar nog steeds wil die altijd winnen. Waarom zou die ander Shannon mee nemen? Hij weet dat ik haar absoluut niet mag, en zij mij ook niet.

Waarom niet? Misschien heb ik een keer mijn drinken over haar heen gegooid, haar proefwerk met de mijne verwisselend en diarree pillen in haar drankje gedaan. Oke ik ben slecht, ik weet het!

Maar zij begon hoor. Eerst jatte ze mijn shirt van de kleedkamer, waardoor ik de rest van de dag in mijn sport shirt moest lopen. Ze heeft me laten vallen in de gangen, zo vaak dat ik de tel ben kwijtgeraakt.

Maar het ergste wat ze heeft geprobeerd te doen is Nick te gebruiken. Ik weet dat hun een geschiedenis samen hebben, misschien mag ze me daarom ook wel niet.

Ze zijn een paar keer met elkaar geweest, en op den duur werden ze fuck buddies of hoe je het ook wil noemen. Ze wou het weer proberen, maar daar heb ik een stokje voor gestoken. En nu flikt die me dit, niet te geloven!

Ik merk dat ik al een poosje heb zitten staren als Fat wegloopt en ons alleen laat. Ook zijn ogen glijden over me lichaam en geniet van het beeld. Althans dat denk ik tenminste.

Mijn ogen gaan weer omhoog waar ik zijn blik zie. Meteen voel ik me wangen rood worden als ik ze zie. Ze zijn zo sexy, donker en mysterieus. Waarom ga ik nou niet met hem naar het bal!?

Ik zet een stap dichterbij waardoor er een kleine ruimte tussen ons ontstaat. Zonder dat ik er erg in heb leg ik me hand tegen zijn wang en kijk hem verlangend aan. 'Je ziet er prachtig uit Nick' Zeg ik lief en laat een glimlach op me gezicht komen.

'Je bent het mooiste mei...'

Bruut worden we verstoord door een gedaante dat op ons af komt lopen en Nick beet pakt. 'Dankjewel schat. Jij ziet er ook geil uit' Ik zie Shannons ogen vuur naar me spugen, maar ik ben nog in een trance. Ik zie zijn blik nog voor me, zijn lieve, tedere en verlangde blik. Waren het verlangens naar mij of wou die gewoon winnen?

Ze verdwijnen naar beneden en ik moet nog even tijd voor mezelf. Wat gebeurde daar nou? Wou ik serieus zijn date zijn? Ja hij is knap, super knap! Maar was het daar om, of nog meer?

Ik haal een hand door me haar en zucht diep. 'Hee, gaat het?' West legt zijn hand op mijn schouders. Nee, nee het gaat niet.

'Jawel' Lieg ik. De blik die hij me geef verraad dat hij weet dat ik lieg, maar daar heb ik nu even geen zin in. Ik wil nu lekker feesten en alles vergeten. Ook al moet ik met Derek heen, het is het waard.

'Met wie ga je eigenlijk heen? Of wil je dat nog steeds niet vertellen?' Samen lopen we langzaam de trap af, waar onder aan de trap iedereen staat te wachten.

'Derek Milton' Zeg ik van het kwaad bewust. Ik weet dat het niet slim is om met hem te gaan, maar ik ga dit niet verliezen van hem. Hij moet een keer een lesje leren, hij is niet de baas.

'Victoria' Geschrokken pakt hij me arm vast waardoor ik tot stilstand kom. Iedereen kan ons zien, maar niet horen. Verbaasd kijk ik in zijn ogen als die op onweer staan, zo maar ineens. 'Dit gaat niet goed' Waarschuwt hij me zag.

Ik breng me lippen dichter bij zijn oren om heel goed over te komen. En als Nick me nu toevallig ziet en me jaloers aankijkt, dan is dat een pluspunt.

'Als Nick een oorlog wil, kan die die krijgen' Ik plant zachtjes een kusje op zijn wang en loop naar beneden. Alle ogen zijn nu op mij gericht, maar ik loop sierlijk naar beneden.

Als ik Nicks ogen zie voel ik me schuldig. Ze staan verdrietig en spijtig. Had ik dan toch de verkeerde keuze gemaakt?

'Victoria, je moet ermee ophouden' West trekt me weer omhoog de trap op. 'West hou toch eens op met hem te verdedigen. Hij maakt overal een spel van, hij wil alleen maar de prijs!' Snauw ik naar hem als ik me hand los trek.

'Wat nou als die de prijs niet wil, maar de speler' Zijn ogen boren in de mijne. Zijn woorden raken me hart en zogen hem leeg. Wat bedoelde hij daar mee? Wil Nick mij? Verward kijk ik hem aan, ik kan niks meer uitbrengen.

Langzaam draai ik me om en zie nog meer verdriet in zijn ogen. Het spijt me zo Nick.

Ik ben ook zo dom! Waarom moet ik altijd verkeerd denken? Waarom kan ik niet gewoon normaal denken zoals iedereen. Maar nee, Victoria Jones moet altijd van het ergste uitgaan.

'Ga met me naar het bal' Fluister ik hem in. West reageert geschrokken, maar hij weet ook dat dit de enige manier is om een oorlog te voorkomen. 'Goed'

Hij loopt zuchtend de trap af en ik volg zijn pad.

Even later maakt Howard allemaal foto's van ons. Natuurlijk gebeurt dat op de trap, zo traditioneel is dat, of eerder cliché.

'Je gaat met mij mee' Siste West me toe. Mopperend liep ik achter hem aan met Fay aan de hand.

'Wat is hier aan de hand!? Vic, waarom ben je niet met Derek. Je moet wraak nemen op die sukkel' Roept Fay als we in de auto zitten.

'Jullie snappen het ook echt niet he!' Schreeuwt West opeens boos. Ik schrik op en ga strakker in mijn stoel zitten.

'Hij vind je leuk Victoria. Hij heef Shannon gekozen om je jaloers te maken. Het is geen spel meer voor hem, hij wil je!' West kijkt me indringend aan. Ik zie de woede in zijn ogen. 'Sorry' Zeg ik vanaf de achterbank.

Opeens gaat de deur open en komt er een walgend hoofd tevoorschijn. 'Is hier nog plaats?' Zegt ze met haar nep lach.

West draait zijn rode gezicht op en klemt het op het wiel heen. Ik snap hem wel, ik heb het verknald. Goed bezig Vic!

Shannon komt tegen me aan zitten en kijkt me arrogant aan. 'Wat leuk om jou te zien hier' Haar ogen spugen vuur naar me toe, maar ik kan dat ook. Woedend kijk ik haar aan.

Nick komt ook op de achterbank zitten en trekt de deur dicht. En waarom moeten ze nou precies in deze auto zitten!?

Boos sla ik me blik af van hun en kijk de hele autorit naar buiten. Fay probeert de sfeer nog wat leuk te houden om een liedje op te zetten, maar iedereen kan de spanning voelen, en een liedje helpt niet.

Ik snap snel uit de auto en storm weg. Eerst moet ik Derek zoeken en hem gaan vertellen dat ik iemand anders heb. En ja, hopen maar dat die niet boos word.

'Wow, je ziet er prachtig uit' Hij slaat zijn armen open en met een glinstering kijkt die me arrogant aan.

'Het spijt me Derek, maar ik heb iemand anders. Het is niet handig dat wij samen gaan, in verband met Nick enzo' Zeg ik eerlijk. Ja ik kan hier nu ook wel een potje staan liegen, maar daar los ik ook niks mee op.

'Nick haat me alleen maar om een klein dingetje. Ik heb hem niks aangedaan, zo erg zou die het vast niet vinden' Zegt die smooth. Het lijkt hem helemaal niks te schelen dat ik niet meer met hem wil. Hij wil gewoon Nick pijn doen, en dat kan die met mij.

'Vuile rat! Je hebt me gebruikt!' Ik duw hem tegen zijn borst aan, maar voel al snel twee armen om me middel. 'En wat dan nog' Zijn gezicht is zo dichtbij dat ik hem kan horen ademhalen. Zijn blik staat woedend omdat ik hem heb afgewezen en waarschijnlijk omdat hij Nick nu niet meer dwars kan zitten.

'Laat me los Derek' Zeg ik met pure woede in mijn stem. Ik kijk hem arrogant aan, alsof het me niks doet dat ik zo dicht bij hem sta, maar eigenlijk ben ik bang. Bang dat Nick ons zo ziet en iets verkeerds gaat denken.

'Ze is van jou' Zegt die lachend als de me weg duwt naar achteren. Ik word opgevangen door 2 armen. Ik voel de armen boos om me lichaam en even denk ik dat het Nick is. Ow nee, het is gedaan met ons.

'Kom we gaan, voordat er ongelukken gebeuren' West trekt me ruw mee naar binnen. 'West je doet me pijn!' Schreeuw ik over de muziek heen wanneer hij zijn greep verstevigd.

'Ik breng je naar Nick zodat jullie kunnen praten' En waarom draait alles om Nick? Waar blijven mijn gevoelens en gedachtes!?

'West, stop!' Ik ruk me pijnlijk los uit zijn greep. Meteen draait die boos op en ik zie zijn blik. Niet goed!

'Het gaat alleen maar over Nick! Nick dit, Nick dat! En wanneer gaat het over mij? Wanneer ga je vragen wat ik wil, wat ik voel of wat ik denk!?' Ik ren boos op mijn hakken van hem vandaan, in de menigte.

__________________________________________________________________________

Laat een stem achter, een berichtje hoe je het vind of volg me!:D

Continue Reading

You'll Also Like

734 3 4
Segs
469K 7.2K 108
Tessa een 22 jarige meid, woont met haar beste vriendin Britt in een appartement vlakbij Rotterdam. Britt gaat vaak uit en heeft eindelijk Tessa mee...
1.1M 17K 88
**VOLTOOID** "They say all good boys go to heaven, but bad boys brings heaven to you." Mijn eerste stap op het schoolplein van mijn nieuwe school is...
970 13 8
nieuw verhaal! Dit verhaal gaat over een meisje genaamd Noa. Ze is 16 jaar oud. Noa's vader is twee jaar geleden overleden. Sindsdien woont ze met ha...