Hi, I am the Badboy

By Dieuwke96

779K 26.9K 5.7K

'Hee engel' Ik open me ogen om daar Nicholas te zien staan. 'Hee...' 'Ik zal me even voorstellen. Ik ben Ni... More

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4-
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Nieuw boek: The player got me like
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Nieuw boek: HUGO BOSS VS Me
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Vraag en antwoord!

Hoofdstuk 23

15.3K 532 110
By Dieuwke96

Hallo alweer!:D

Ik ben gewoon heel vrolijk nu omdat ik blij ben (whuut dubbel op, ik weet het) omdat jullie het boek veel lezen:D Ik vind het gewoon leuk om te weten dat mijn schrijfkunsten gewaardeerd worden:)

En wat vinden jullie eigenlijk van Howard? Is die niet super lief:D

En ik ben geen stalker van Nick hoor! Het is gewoon mijn toekomstige denkbeeldige man! Hhahaha ik maak een grapje, maar een meid mag dromen;)

3 keer Nick Mitchell! Slijm slijm slijm

Veel lees plezier!

'Nick!' Mijn naam galmt door de gangen. Ik draai me vragend om maar zie dan Victoria staan. Ze kijkt niet vrolijk, ze heef haar handen in haar zij en er valt een schaduw over haar gezicht.

'Wat?' Vraag ik onzeker. 'Je moet je overhemd om je middel doen' Haar armen raken me nek, ik denk expres. En trekt me overhemd uit.

'Dus je kleed me nu al uit op school?' Ze ik grijnzend.

'Als ik hier al je overhemd uit trek, wacht maar af wat ik in je kamer zal doen' Fluistert ze sexy in me oor. Kippenvel gaat over me hele lichaam als ze me een kusje op de wang geeft.

'See ya!' Huppelend verdwijnt ze in de drukke hallen. Wat een meid is het toch!

'Ow en schatje' Ze komt rennend terug. 'Ja?' Vraag ik nog in de war.

'Mag ik naar huis rijden?' Ze zet haar schattigste puppy ogen tegen me op, en hoe kan ik dan weigeren. 'Als je me een kus geeft'

'Is goed' Glimlacht ze. 'Als ik achter het stuur zit krijg je je kus' Knipoogt ze en loopt voor de tweede keer weg.

Ze laat me lachend achter.

'Nick! Victoria zit tegen me te lullen' West en Victoria komen beiden uit het schoolgebouw. 'Het is echt waar West!' Zegt ze trots en speels.

Jack en ik staan tegen de auto aangeleund.

'Vertel die meid even dat ze niet mag rijden. Je hebt het haar toch niet beloofd!? Dit word onze dood' Hij krijgt een flinke klap tegen zijn arm. 'Au'

'Als ik hem een kus geef, mag ik rijden' Zegt ze triomfantelijk.

Jack en West kijken me aandachtig aan. 'Verrader' Zegt Jack.

'Je laat je mee slepen door haar charmes, we zijn je verloren. Voor je het weet ligt ze iedere nacht bij je in bed' West loopt Victoria voorbij die nog een grote lach op haar gezicht heeft gekregen. 'En shotgun!' Roept hij luid.

'Dus, geef je me nog een kus' Ik zet een paar stappen dichterbij zodat ik haar blik goed kan zien. Ik geef haar een scheve grijns, maar eigenlijk ben ik nerveus. Wat nou als ze het niet wil doen.

'Ow Nick' Zegt ze meelevend. 'Je krijgt je kus echt wel hoor' Ze knipoogt en wil bij me weg lopen. Maar ik pak haar heupen beet, ik wil die kus.

En niet omdat ik de badboy ben, ik wil hem omdat ik ernaar verlang.

'Zeg alsjeblief' Haar ogen vullen zich met vreugde en ik kan niet anders doen dan toegeven. 'Alsjeblieft' Zeg ik met een hese stem en zwoele blik.

Ze zwaait haar armen om me heen en kijkt me diep aan. Mijn hart vliegt eruit van de spanning! Gaat ze me nou echt kussen!?

Haar lippen komen steeds dichterbij, en het lijkt wel alsof het in slow motion gebeurd. Mijn hart begint sneller te kloppen en ik kan haar lippen bijna voelen.

Ik sluit me ogen en voel de geweldige lippen op de mijne. Mijn lichaam maar een huivering en er ontsnappen vlinders in me buik. Ik sla me arm om haar heen en trek me dichter naar me toe. Ik wil voor altijd blijven zoenen, haar lippen op de mijne.

Maar voordat ik er echt van kan genieten trekt ze zich ruw terug. 'En nu de sleutels' Grijnst ze. Het is niets minder dan een spel voor haar.

Teleurgesteld kijk in haar ogen als ik de sleutel overhandig. Eigenlijk heeft ze die niet nodig, want je moet gewoon op een knopje drukken.

Ik zie vermaak in haar ogen. Ze staan te dansen van vreugde, ze heeft van me gewonnen.

Ze rent naar de auto en ik stap bedroeft achterin. Ze vind me niet leuk, ze ziet me niks meer dan een vriend. Of misschien dat ook niet eens.

Victoria POV

Met een grote grijns stap ik in de auto en rij weg.

'Pas op Vic!' Roept West gespannen bij elke bocht die ik neem. 'West hou je kop. Ik kan echt wel rijden hoor!' Snauw ik naar hem.

'Nick, hoe kun je me dit aandoen, ik wil nog niet dood' Hij klemt zich vast aan de zijkanten van de stoel. Kom op West, zo erg is het ook niet.

Expres draai ik het stuur even om en dan terug, dit doet iedereen opschrikken. Ik lach in mezelf en concentreer me dan weer op de weg. Wat een lol heb ik met mezelf. En die jongens zijn echte watjes!

Als we bij huis aan gekomen zijn springt West de auto uit en kust de grond, aansteller.

'Hou je kop West' Ik tik hem op zijn hoofd waarna ik een grijns terug krijg, sukkel.

We komen bij de deur aan en wacht tot Nick hem open maakt. Ik ren de trap op naar mijn kamer toe. 'Wat ga je doen?' hoor ik achter me.

'Ik ga me omkleden' Zonder te wachten ren ik verder.

Als ik de woonkamer in loop zie ik ze alweer in de bank zitten. Echt waar, ik dacht dat ze hele andere dingen deden. Maar eigenlijk spelen ze gewoon de hele dag games.

'Hebben jullie geen leven?' Vraag ik als ik me naast West neer plof. Verveeld kijk in naar het scherm waar allemaal doden vallen.

'Vic, ik weet niet of je het door hebt, maar we hebben niet veel echte vrienden. Natuurlijk wil iedereen onze vriend worden, maar wij hebben daar geen behoefte aan' Begint West.

'En vanavond gaan we weg, dus eigenlijk hebben we wel een leven'

'Waar gaan jullie heen?' Vraag ik nieuwsgierig.

'Mannenavond' Zegt Nick kortaf. 'Duidelijk' Zeg ik langzaam.

'Mag ik iemand uitnodigen, ik verveel me dood. Jullie zijn niet gezellig' Zeg ik na een half uur in stilte te hebben gekeken.

'Tuurlijk'

Ik pak mijn mobiel en app Wesley.

Binnen een kwartier staat die grijnzend voor de deur. Ik geef hem een flinke omhelzing en we lopen naar de kamer.

'Jongens, jullie kennen Wesley. We gaan naar boven' Zeg ik snel. Ik wil niet dat ze Wesley gaan lastig vallen, of nog erger hem vragen om mee te spelen.

'Ho ho ho, dat gaat zo maar niet. Wie weet wat jullie boven allemaal gaan doen, dit laten we niet toe' Zegt Jack serieus.

'Jack hou je mond. We gaan naar boven, doei!' Ik trek Wesley mee naar boven.

'Wow, je hebt een prachtige kamer!' Zegt die met grote ogen. Ja, ik heb ook een mooie kamer. Het voelt huiselijk aan.

Er ligt laminaat op de grond, een mooi rond kleed in het midden en de kasten zijn gevuld met boeken, vazen en foto lijsten. Ook staat er een wit schattig bureautje en mijn bed is enorm.

We gaan op bed zitten en praten wat. Het gaat eerst over school en natuurlijk de situatie waar ik in beland ben. Ik geef niemand de schuld, zelfs Nick niet. Hij kon er niks aan doen dat dat wijf zo gek in haar hoofd is.

'Dus, hoe voel je je bij Nick?' Vraagt hij schuldbewust. Als of hij weet dat hij het eigenlijk niet moet vragen.

'Veilig. En hij is heel aardig tegen me. Al hoewel hij me sinds de autorit negeert'

'Is er toen wat raars gebeurt?'

'Niet veel. Ik mocht rijden' Ik haal me schouders op alsof het niks is.

'Ha tuurlijk! Jij mocht rijden in zijn auto, laat me niet lachen! Roept hij hard uit.

'Ik meen het!'

'En hoe heb je dat voor elkaar gekregen, met een zoen?' Vraagt hij spottend.

Meteen kijk ik hem schuldig aan, en hij heeft me door. 'Vic! Serieus, je bent echt gek' Hij kijkt me boos aan. 'Wat, ik wou gewoon rijden. En het is niet alsof hij nog de baas over me is, hij doet normaal tegen me'

'Dat kun je niet zomaar doen, dommerd!'

'Het was een kus, niet eens een zoen'

'Victoria Jones!' Hij staat van het bed op. O god, als Wesley je hele naam uitspreekt he, dan moet je oppassen.

Zijn kijken bijt hij op elkaar en zijn hoofd word rood.

'Je snapt het niet he. Hij heeft zijn ogen op jou gezet, hij wil je. En hij zal je krijgen als je zo doorgaat. En wil jij met hem naar bed?'

'Nee?'

'Nee, inderdaad! Jij wil niet met hem naar bed. Dus je houd nu op met die onzin en je laat niet met je sollen' Hij loopt ijsberend heen en weer. Hij stopt even, en dan loopt die weer heen en weer.

'Je moet iets doen, iets doen wat hij niet verwacht' Hij brengt denkend zijn vinger naar zijn kin. 'Ik weet het!' Schreeuwt hij na enkele minuten.

'Je moet vanavond bij hem in bed gaan liggen' Hij komt dichterbij en zegt het met een zachte stem. 'In je bh en slip, iets sexy's'

'Waarom zou ik dat doen!?'

'Zo bewijs je dat je niks wil met hem, en je vrienden wilt zijn. Je gaat gewoon naast hem liggen en zegt dat je niet kunt slapen. Je draait je om en sluit je ogen. Hij is dan helemaal verward, maar snapt de hint'

'Dus je wilt dat ik in mijn lingerie naast hem ga liggen en gewoon ga slapen. En dan wil je me zeggen dat hij denkt dat we vrienden zijn en hij me nooit zal krijgen. Jij bent gek!'

'Nee ik ben perfect, ik zal het je uitleggen' Enthousiast komt die naast me zitten. 'Als hi je ziet in de lingerie, dan denkt die eerst van, ik heb haar! Maar als je dan laat zien dat je comfortabel bij hem voelt en meteen gaat slapen, denk die iets anders'

Vol verbazing kijk ik hem aan, hij is echt gek geworden!

'Ow ja, en wat zal die dan denken'

'Dan denkt die' Even denkt hij na 'Dat je je comfortabel bij hem voelt, dat je je veilig voelt. Maar ook dat je afwezig bent en niet aangetrokken tot hem bent'

Mijn blik veranderd van verbazing tot een grijns. Dat is eigenlijk best doordacht.

'Want iemand die hem wil, gaat niet in sexy lingerie naast hem liggen en zomaar slapen. Ow, en je moet ook wat doms doen, iets zeggen wat je alleen tegen een goede vriend zou zeggen. Wat zou je tegen mij zeggen over je lichaam?'

'Ongesteld!' Schreeuw ik.

'Ja!. Je moet gaan klagen dat je zo last van je rug hebt omdat je ongesteld bent, en of hij je even wilt masseren. Terwijl hij dat doet, wat geloof me, dat doet die, ga je hem kleine details vertellen. Zeg dat je altijd met Fay ongesteld bent en dat jullie dan samen een film avond houden'

'Hoe weet jij dat nou weer!?' Vraag ik lachend.

'Fay verteld me echt alles' 'Alles!' Lacht hij.

Nadat ons plan helemaal doordacht is nemen we afscheid.

'Geef me een dikke knuffel, zodat Nick het kan zien. Dan denkt die dat je geïnteresseerd in anderen bent'

Ik doe wat hij zegt en knuffel hem stevig voor Nick zijn ogen. Eigenlijk voel ik me schuldig, want ik ben helemaal niet geïnteresseerd in iemand anders.

Ben ik überhaupt wel geïnteresseerd in iemand? Ach ik ga nu veel te diep denken. Daar heb ik geen zin in.

Ik zeg hem gedag en zie dat de jongens aanstalten maken om naar de keuken te gaan waar het eten klaar staat.

'Hallo Howard' Zeg ik vriendelijk en schuif mezelf naast hem.

'Hallo Victoria. Ik zie dat je net een vriend op bezoek had' Hij kijkt me lief aan. 'Ja, ze zeiden dat het goed was'

'Natuurlijk mag dat, zolang het er niet meer dan 20 zijn op een doordeweekse dag' We moeten allebei even lachen. Maar als ik Nicks blik zie stop ik meteen.

Hij ziet er verdrietig uit, maar ook boos. Er brand een klein vuurtje in zijn ogen, en ik snap niet waarom. Heb ik hem boos gemaakt of iemand anders? En wat heb ik gedaan om hem boos te maken? Ja ik heb in zijn auto gereden, maar ik heb hem ook gekust, dus dat was goed. En trouwens, hij ging er mee akkoord, anders had die me nooit de sleutels gegeven.

In verwarring eet ik mijn warme maaltijd op.

Ik zie dat de jongens nog niet klaar zijn, dus ik wacht.

'Zo zo, jij hebt een eetlust. Wil je nog wat?' Vraagt Jack me.

'Nee hoor, ik zit vol' Sla ik het aanbod af. Ik weet niet of het een echt aanbod was, maar zoals ik al zei, ik zit vol.

Ik verwijder mezelf van de tafel als we klaar zijn. Wat zal ik vanavond eens doen?

'Victoria, wat ga je vanavond doen?' Vraagt Howard me dan. Die man kan echt gedachtes lezen!

'Weet ik nog niet, jij?' Vraag ik uit beleefdheid.

'Ik wou naar mijn kleermaker gaan, ik zou het leuk vinden als je mee ging. De jongens willen nooit mee'

'Ja dat lijkt me leuk' Zeg ik enthousiast.

Even later lopen we richting de auto's. Nick, West en Jack naar de ene, Howard en ik naar de andere.

'Kies maar' Zegt hij.

'De Fikser Karma!' Schreeuw ik gelukkig.

We lopen naar de auto, en toevallig nemen de jongens de auto ernaast, de BMW 730D.

'Veel plezier' Lacht West me toe. Ik glimlach terug. Maar als ik Nicks gezicht zie verdwijnt die meteen, waar heeft hij last van. Hij heeft toch gekregen wat die wilde, een kus. Hij heeft gewonnen deze keer, waarom is die dan niet vrolijk.

__________________________________________________________

Ja, waar heeft Nick eigenlijk last van? Weet jij het? Laat me weten wat je denkt:D

Continue Reading

You'll Also Like

26.3K 1.1K 35
Bella is 19 wanneer ze erachter komt dat ze uitgezaaide darmkanker heeft. Met 12% overlevingskans geeft ze alle hoop op leven op. Toch besluit ze voo...
1.1M 19.1K 85
Brooke White, een 17 jarige die samen met haar moeder verhuisd naar Los Angeles. Wat betekend dat ze ook naar een nieuwe school moet en nieuwe school...
976 13 8
nieuw verhaal! Dit verhaal gaat over een meisje genaamd Noa. Ze is 16 jaar oud. Noa's vader is twee jaar geleden overleden. Sindsdien woont ze met ha...
266 3 7
Een meisje belt bij de bankzitters aan en stormt naar binnen en schreeuwt: BEN IK HIER VEILIG? Hoe dit afloopt??? Dis me tweede boek.