Hi, I am the Badboy

By Dieuwke96

779K 26.9K 5.7K

'Hee engel' Ik open me ogen om daar Nicholas te zien staan. 'Hee...' 'Ik zal me even voorstellen. Ik ben Ni... More

Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4-
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Nieuw boek: The player got me like
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Nieuw boek: HUGO BOSS VS Me
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Vraag en antwoord!

Hoofdstuk 1

36.3K 824 382
By Dieuwke96

Hallo iedereen! Ik ben heel blij dat jullie mijn boek willen lezen, blablabla. Maar ik heb nog wel wat belangrijks te vertellen voor je begint met lezen.

1. Dit boek speelt zich af in LA. Niet dat het belangrijk is en dat je het vaak tegen komt in het verhaal, maar ik wou dat jullie het even weten. Want daar is het namelijk vaak heel warm.

2. Jullie mogen natuurlijk zelf een beeld vormen van de karakters, maar ik ben helemaal gek van Nick Bateman, dus voor mij is hij Nick. En het is heel toevallig, want Nicholas is ook zijn echte naam, wat ik eerst niet wist!

3. Stemmen en reacties geven. Als je wat op te merken hebt of tegen me wilt zeggen dat je het een totaly awesome boek vinden, vooral doen!:)

4. Foto is: Nick Mitchell! Hij is zo sexy! Ok, nu hou ik me mond.

5. Veel lees plezier!

____________________________________________________________________________

POV Victoria

Vrolijk huppel ik naar mijn nieuwe huis die ik deel met mijn vader. Het is een leuk en gezellig huis, echt een typisch wijk huis. Het gras is erg groen en het pad naar de voordeur is netjes gelegd met grote bruine stenen.

Ik kijk achter om en zie mijn vader uitstappen uit de auto. Hij loopt snel naar de kofferbak, waar die veel tassen uit haalt.

'Ik help je wel even schatje!'

Ik daar en tegen loop vrolijk door naar de voordeur waar ik de sleutel in druk.

De deur druk ik met een gigantische klap open in de hoop dat die kapot gaat. Wat zal ik zeggen, ik ben helemaal niet vrolijk dat ik hier ga wonen.

'Vic, doe je voorzichtig!'

'Het spijt me Gab, ik ben gewoon zo enthousiast' Ha laat me niet lachen, voor je het weet zijn we hier toch weer weg.

'Vic, help je Carlijn even met die dozen' Mijn vader komt door de deuropening met een zware doos aangelopen. Meteen zet ik een stap opzij zodat hij er langs kan.

Ik loop met een lachend gezicht naar de auto waar Carlijn met moeite een zware doos uit haalt.

'Zal ik je even helpen?' Glimlach ik vriendelijk.

'Dat zou heel aardig van je zijn' Ze stottert wat terwijl ze de doos omhoog probeert te houden. 'Hier zitten namelijk mijn foto's in van de huwelijks reis, en ik wil niet dat die kapot gaan'

Ik steek mijn hand uit met de breedste glimlach ooit. De doos komt moeizaam mijn kant op en zodra ik het gewicht voel van de helft van de doos trek ik mijn handen terug.

'Oeps' Zeg ik overdreven.

'Victoria!' Ze kijkt me aan met haar lieve blauwe ogen die zich snel vullen met ongunst. 'Dit waren dierbare bezittingen' Ze opent de doos voorzichtig om te kijken of er wat kapot is gegaan.

Dombo, we hebben echt wel gehoord dat er genoeg kapot ging in die doos toen hij de vloer raakte.

'Dan maar geen trouw foto's he' Ik geef een lieve glimlach en draai me sierlijk om. Huppelend en met een grijns op me gezicht ga ik terug naar de voordeur.

'Wat is er gebeurd?'

'Carlijn heeft de doos met trouw foto's laten vallen. Ik probeerde haar nog te helpen, maar nu is ze boos op me' Zeg ik met een treurig gezicht.

Ik zie hoe Carlijn me boos aankijkt, waarna ik een lief lachje op mijn gezicht toon en naar haar zwaai.

Die is weg in now time, mompel ik tegen mezelf.

Ik loop het huis in als ik Carlijn en mijn vader nog horen praten.

Ow ja ik ben vergeten te vertellen, ik woon hier dus ook met Carlijn, de vrouw van mijn vader. Maar ze is zoals ik al zei, heel snel weer weg. Moeten we maar niet naar LA verhuizen!

Lopend door de hal kom ik bij de kamer. Het is een grote open ruimte met links de open keuken. De keuken heeft een bar en kook eiland, die zoals gewoonlijk veel gebruikt gaat worden. Carlijn houd van koken, vooral zoete dingen zoals wafels en koekjes. Mijn vader is wel 5 kilo aangekomen sinds ze elkaar kennen. En geloof me, ze kennen elkaar niet lang.

Als ik in mijn kamer aankon zie ik dat bijna alles al op zijn plek staat. Behalve dat me kleren er niet hangen, mijn laptop er nog niet is en mijn lieve schattige hondje nog in een kennel zit voor 3 dagen, heb ik alles.

Ik ga op bed liggen en kleed me uit, het is al laat.

'Hee Vic, ga je al slapen?'

'Ja, wat dacht je dan. Ik moet er morgen vroeg uit want ik moet joggen, mijn kleren nog in de kast hangen en naar school. Omdat jij het nodig vind om me meteen naar school te sturen, dus ja ik ga slapen. Doei!'

'Je kleren komen om 6 uur aan. En je hoeft niet zo boos tegen me te doen Vic, ik heb het beste met je voor'

'Het zal wel, ik ga slapen. En doe de deur goed dicht, ik hoef jullie niet te horen'

Met een knal gaat de deur dicht.

Al snel val ik in slaap in me T-shirt omdat mijn pyjama's er nog niet zijn, wat een stomme verhuizing. Heb ik mijn bed hier, mijn kast en zelfs me nacht lampje, maar mijn kleren en hond, nee vergeet het maar.

Ik doe me mobiel aan de lader en zet de wekker om 5 uur, jup heel vroeg ik weet het.

'Vic, het is al 8 uur! Je had al op school moeten zijn, je lessen zijn begonnen!' Hysterisch word ik gewekt, ik kruip de dekens onder.

'Wat!?' Na enkele seconden dringen de woorden tot me door en zit recht op in mijn bed. 'Waarom heb je me niet eerder wakker gemaakt? Ik heb ook niks aan jou!'

'Je kleren staan beneden, opschieten dan breng ik je naar school'

Ik storm mijn bed uit om zo snel mogelijk naar mijn kleren te gaan. Ik schrik als ik zie hoeveel het er zijn, echt veel gewoon! Ik wist niet dat ik zoveel kleren heb...

Ik trek een doos open en graai er wat in, nope dit is winter. De volgende doos word open gemaakt, maar ik zie niet wat leuks. Snel trek ik nog een open en haal er een bordeaux rode rok uit die strak om me middel zit en uitweid bij mijn benen. Snel pak ik mijn lieveling shirt wat een wit topje is met boven wat glitter. Ik ren naar een andere door en haal daar een slip en bh uit. Ik moet nu echt heel snel zijn!

Ik maak de badkamer onveilig met mijn idiote gedrag van haren kammen en tandenpoetsen. Snel doe ik wat make-up op maar laat het bij mascara en BB-cream. Ik heb geen tijd voor meer, en daar heb ik ook geen zin in.

'Ik heb je lunch klaar, ik stop hem in je tas!'

'Jo!' Ondertussen trek ik mijn kleren aan en hol naar buiten.

'Hier, deze schoenen passen er perfect bij' Carlijn houd bruine hoge hakken omhoog. Ik moet toegeven dat ze er goed bij passen, maar dat ga ik haar niet vertellen.

Ik graai ze uit haar handen zonder haar aan te kijken en loop naar de keuken tafel.

'Nu al klaar? Dat was nog niet eens 5 minuten! Een record!'

'Ja hou maar op met je praatjes, laten we gaan' Ik heb mijn schoenen aan, mijn kleren zitten goed en de lunch zit in me tas. Ik heb alles voor een eerste schooldag. Nou ja behalve boeken, een les rooster en enig idee waar ik zo meteen beland.

Ach ja ik overleef het wel!

'Oke we zijn er, app me als je weet hoe laat je vrij bent. Ik zal er staan' Mijn vader kennende zal die er niet staan, want dan is die te druk met andere dingen bezig.

'Tuurlijk, je staat er. Doei!' Ik stap uit de auto om mijn sandaal hakken en bekijk het grote gebouw even. Dan loop ik snel naar binnen, want ik ben al laat. Niet dat ik het erg vond om uit te slapen, maar ik wil niet binnen lopen en dat iedereen me aankijkt, wat natuurlijk nu wel gaat gebeuren.

'Daar gaan we dan' Zeg ik tegen mezelf om me wat moed te geven. Ik hou niet van nieuwe situaties, en helemaal niet op zo'n immens grote school.

Ik heb mijn jaren hiervoor op een kleine high school gezeten, met maar 1000 leerlingen, hier zitten wel 7000 leerlingen op.

Toch stap ik in het grote gebouw en zie een grote lege hal voor me, natuurlijk iedereen is al in de les.

Op een bordje staat dat de receptie aan de linker kant is en de balie aan de rechter, serieus! Waar moet ik nu heen dan!

Ik kies voor de linker kant omdat ik altijd liever links ga.

'Hallo, kan ik je helpen?' Zegt de vriendelijke stem achter de balie van de receptie.

'Ja, ik ben nieuw hier en ik weet mijn rooster niet'

'Ow, dan zullen we snel eens gaan kijken wat ik voor je kan doen' De vrouw duikt in allerlei stapels met papieren.

'Ik kan hem niet vinden' Zegt ze na 10 minuten zoeken. 'Laten we eens kijken of je goed ingeschreven staat'

Geweldig heb ik dat weer.

'Naam?'

'Victoria Jenkins'

'Hier is je rooster en je boekenlijst, heb een leuke dag'

'Geweldig' Zeg ik sarcastisch tegen mezelf als ik de plattegrond niet begrijp.

Lokaal 245, lokaal 246, lokaal 247. Aah daar moet ik zijn.

Zouden ze hier echt zoveel lokalen hebben of is het gewoon een telling?

Rustig klop ik op de deur waarna ik hem stilletjes open doe.

'Hallo' Zeg ik zo zeker mogelijk om mijn verlegenheid niet te tonen. Ik merk dat iedereen zijn ogen heeft gericht op mij, en het voelt echt heel ongemakkelijk.

'Hallo, en waar komen wij zo laat vandaan?'

'Uit de hemel!' Ik kijk snel om naar de stem die het schreeuwt.

De hele klas moet lachen en de jongen krijgt een schouder klopje van achter.

'Ik kom uit mijn moeder, maar bedankt voor het compliment' Zeg ik sarcastisch. De hele klas joelt als ze naar de jongen kijken om een weer woord.

De jongen kijkt me boos aan, wat hem eigenlijk alleen maar aantrekkelijker maakt.

Hij heeft bruin kort haar, een heel klein baardje en zo goddelijk. Ik denk serieus dat hij uit de hemel is gekomen!

De klas begint te fluisteren als ze wachten op de jongen, die zo sexy is!

'En allemaal stil nou! Jongedame, je bent nog niet 1 minuut in mijn les of je verstoort het al, naar de directeur!' Boos wijst hij naar de deur.

'Dan nodig ik meneer funny pants ook uit voor een thee kransje' Lach ik lief, als ik hem aan keek. Ik weet niet wat zijn naam is, maar hij begon dus ik ga er niet alleen voor opdraaien. En wat heb ik eigenlijk gedaan, de klas maakte het lawaai, ik niet.

'Nicholas is de naam, en ik laat je lekker zelf van de thee genieten. Maar als je spannendere plannen hebt, ben ik je gast' Hij geeft me een knipoog en een grijns van zekerheid.

'Nicholas, wil je je mond houden'

'Ik ga wel, al deze onzin hier. En trouwens, er is helemaal niks gebeurd dus stel u niet zo aan' Meteen kan ik me wel slaan, dit maakt het niet beter.

'En zo is het genoeg, ik wil dat je er nu uit gaat!' Zijn hoofd is nu rood, en de aderen kun je duidelijk zien in zijn nek. Oeps, misschien moet ik dan toch maar gaan.

De directeur moest lachen om wat er gebeurd was, dus daar had ik geen last meer van. Hij vertelde me dat Meneer Jones dit altijd doet bij leerlingen, hij zit in de overgang noemde de directeur het.

Ik loop door de gangen die echt heel druk zijn en probeer zo mijn weg te vinden naar de kantine. Die zal ook wel druk zijn, maar goed.

Ik loop door de kantine om te zien of er nog een plekje over is, maar ik zie niks. Het is super druk, geweldig...

Dan ga ik maar ergens anders eten.

Ik draai me om en loop naar de gangen die me nu bekend zijn.

Als ik eindelijk op een bankje in de binnen plaats zit sluit ik me ogen even en geniet van de zon die op me schijnt.

'Hee engel' Ik open me ogen om daar Nicholas te zien staan.

'Hee...' Voordat ik me zin kan afmaken komt die naast me zitten en begint verder te praten.

'Ik zal me even voorstellen. Ik ben Nick en deze school is van mij. Iedereen doet wat ik zeg en wanneer ik het zeg. Ik hou niet van tegen spraak en ik krijg elk meisje die ik wil. Nu dat duidelijk is kun je je mond houden en mooi zijn' Zijn walgelijke grijns is terug en ik kan hem wel slaan. Hij heeft zijn hand om me been neer gelegd die ik meteen weer weg sla.

'Ho ho, niet zo respectloos zijn tegen over mij' Hij kijkt nep gekwetst naar me met een pruillipje. Nu merk ik dat er een grote groep voor ons staan. Natuurlijk, zijn volgertjes zijn mee gekomen om hem in actie te zien.

'Wie denk je wel dat je bent'

'Hi, i am the badboy' Zegt hij met een scheve grijns.

'Ik luister naar helemaal niemand als ik dat niet wil, dus huppel maar naar de creche en zuig op een speen'

'Of jij huppelt met mij mee en zuigt aan...'

'Wat nou als jij lekker oprot zodat ik niet naar een lelijk misbaksel hoef te kijken'

Nick kijkt me boos aan, ik kan zelfs vuur in zijn ogen zien, ow wacht dat zijn mijn ogen!

'Goed, dan ga ik wel weg' Als ik merk dat hij niet weg gaat en nog eens zijn hand op me been legt sta ik op en storm weg.

'Ik zie dat je kennis hebt gemaakt met meneer geweldig' Hoor ik een stem achter me.

Ik draai me verveeld om maar zie een lieve meid naast me staan.

'Meneer walgelijk bedoel je'

'Ik ben Fay'

'Ik ben Victoria'

__________________________________________________________________

En wat vonden jullie ervan!? Laat een berichtje achter:) Stemmen mag natuurlijk ook, altijd eigenlijk!:D Spam me mail maar vol mensen!

Continue Reading

You'll Also Like

970 13 8
nieuw verhaal! Dit verhaal gaat over een meisje genaamd Noa. Ze is 16 jaar oud. Noa's vader is twee jaar geleden overleden. Sindsdien woont ze met ha...
1.1M 19.1K 85
Brooke White, een 17 jarige die samen met haar moeder verhuisd naar Los Angeles. Wat betekend dat ze ook naar een nieuwe school moet en nieuwe school...
3.2K 19 34
dit verhaal gaat over een 14 jarig meisje alana ze is een nederlands meisje opgegroeid in amerika haar ouders hebben een eigen bedrijf waar alana als...