A falon túli szabadság / Atta...

By FruzsiPlfi

9.1K 651 153

Kimiko Zoe mindig is nagyon jó kapcsolatot ápolt a nővérével, Hanjival. Egy sor szerencsétlen és néhány nem v... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
9.
10.
11
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30
~Nem rész~

8.

340 30 3
By FruzsiPlfi

Armin megdöbbent a lány szavai hallatán. Végignézett barátai bátorító arcán, majd felállt és elszántan elindult a szakaszparancsnok felé. Út közben ledobta magáról a felszerelését, ezzel jelezve békés szándékát. A katonák harcra készen álltak a fiú előtt.

- Áhá! Most megmutatta az igazi arcát! Végzünk az emberiség ellenségével! - rikácsolta a vezető.

- Ő nem az emberiség ellensége! Minden birtokunkban lévő információt hajlandóak vagyunk megosztani! - kiabálta Armin.

- Mostmár felesleges az életükért könyörögnie! Mindannyiunk szeme láttára felfedte a valódi kilétét, felesleges szaporítani a szót. Ha tényleg úgy gondolja, hogy nem az emberiség ellensége, akkor szeretném látni ennek a bizonyítékát!

- Nincs szükség további bizonyítékra! Nem az a lényeg, hogy mi hogyan látjuk őt. Az előbb maga azt mondta, hogy mindenki látta, hogy az óriásból mászott elő. Ez azt jelenti, hogy azt is látták, hogy a többi titán ellen harcolt. A titánok őt is ugyanúgy prédának tekintették, mint akármelyik másik embert! Teljesen mindegy, maga mint gondol erről, ezt nem lehet máshogy nézni. Ez tagadhatatlan tény! - a rövid beszéd hatására a katonák nagy része meg lett győzve, leeresztették fegyverüket. A szakaszparancsnok viszont még mindig túlságosan félt ahhoz, hogy józanul gondolkodjon.

- Tüzérség, felkészülni! Az óriások viselkedése mindig is kifürkészhetetlen volt. Ne hagyják, hogy megtévessze magukat! - Armin hátra pillantott barátaira, akik még mindig bíztatóan figyelték őt. Visszafordult és tisztelegve folytatta igen hangos szócsatájukat.

- Katonaként felesküdtem az emberiség visszaállítására! Nincs nagyobb megtiszteltetés, minthogy ezen hitemért haljak meg! Ha az óriás erejét hozzá adjuk a katonasághoz, akkor vissza tudjuk fogadni a körzetet! Az emberiség dicsőségéért könyörgöm önöknek! Életem utolsó pillanataiban engedjék meg, hogy elmagyarázzam Eren létjogosultságát!

A katonák hiába próbálták felettesüket jobb belátásra bírni, nem sikerült. Már éppen intett volna, hogy süssék el az ágyúkat, de ekkor valaki elkapta a kezét a mozdulat közben.

- Semmit sem változtál. Még mindig úgy viselkedsz, mint egy gyáva nyúl! - hallatszott Pixis parancsnok hangja. - Hát nem látod, hogy milyen tisztességesen szalutál az az ifjú kadét? Bár mégcsak most érkeztem ide, de már jelentették nekem a történteket. Maga menjen és szervezze meg a hátsó védelmet. Úgy vélem érdemes lenne meghallgatnunk a mondanivalójukat.

Armin megkönnyebbülten rogyott össze. A kadétok hálásan néztek a parancsnokra. Ők öten felmentek a falra, hogy ott beszéljék meg a többi részletet. Rövidesen ismertették az összes birtokukban lévő információt a felettesükkel, majd idegesen figyelték a reakcióját.

- Komolyan mondtad, hogy Eren segítségével visszavehetjük Trost körzetet, vagy a pillanat hevében mondtad? - fordult a szőke felé.

- Mindkettő, Uram - válaszolt elgondolkodva. - Ha Eren titánja fel tudná emelni azt a nagy követ, azzal betömhetnénk a lyukat a falon. Ez az ötletem. De persze legfőképpen azért mondtam, hogy van tervem, mert kétségbeesetten meg akartam menteni a barátaimat - vallotta be Armin.

- Kétségbeesetten megmenteni... Szép gondolat. Eren, mint gondolsz, meg tudod csinálni?

- Nem tudom biztosan, Uram. Én is annyira tanácstalan vagyok az erőmmel kapcsolatban, mint bárki más.

- Elnézést, rosszul tettem fel a kérdést. Megteszed?

- Igen, Uram! - válaszolt elszántan a fiú.

Mikasa és Kimiko Eren mellé lettek beosztva kísérőnek. Velük ment a már jól ismert hadnagy és egy Rico Brzenska nevű csapatvezető is, aki út közben alapos fejmosásban részesítette a titánfiút, mintha addig nem lett volna elég teher szerencsétlen vállán. A faldarabhoz érkezésüket sárga jelző füst hirdette a többi katonának.

Eren leugrott a tetőről és beleharapott a kezébe. Hatalmas szikrák vették körül, majd újra tizenöt méteres titánként ért földet. Azonban ekkor elvesztette az uralmat az óriás fölött.

- Eren! - kiáltotta Mikasa, mire megfordult. Méretes öklével a tetőbe csapott, hajszál híján agyonnyomva a fekete hajú lányt, akit az utolsó pillanatban rántott el onnan barátnője. Az őrjöngő óriás viszont mintha kimerült volna, háttal a sziklának a földre rogyott, mint valami rongybaba.

- Tudtam, hogy ez egy rossz ötlet volt - morogta Rico, majd fellőtte a piros jelző füstöt.

Felettese azonban nem engedte, hogy a csapat egyedül hagyja a titánfiút. Amíg tanakodtak, hogy mi legyen, hogyan térítsék észhez Erent, Armin tűnt fel a távolban. A piros füst láttán azonnal odasietett.

- Mi történt? Eren miért nem csinál semmit? - kérdezte kadéttársait.

- Eren elvesztette az irányítást az óriás fölött. Az előbb majdnem agyonnyomta Mikasát. Van bármi ötleted, hogy mit csinálhatnánk?

- Az óriás gyenge pontja! - kiáltott fel egy kis gondolkodás után. - Talán vissza tudjuk zökkenteni, ha azon keresztül beszélünk vele.

- Három titán erre tart! - szólt a hadnagy.

Armin egyedül maradt a titán vállán.

- Eren! Eren, hallasz engem? Fel kell kelned! A barátaink veszélyben vannak! Nem emlékszel, hogy el akartunk menni ahhoz a hatalmas sós tóhoz, ami addig ér, ameddig csak a szem ellát? Ha nem tömöd be a lyukat a falon, mind meghalunk.

Öt perc múlva Kimiko visszatért. Armin hiába könyörgött, barátja nem tért magához.

- Még mindig semmi? - a fiú szomorúan bólintott. - Akkor állj félre!

Amint helyet cseréltek, a lány egy hatalmasat rúgott a titán nyakszirtjének közepébe.

- Eren! Nem akarsz a Felderítő Egységhez csatlakozni?! A barátaink hullanak, mint a legyek, te pedig itt pihensz! Hogy hívod így magad katonának?! Mikasa aggódik érted. Ez se jelent neked semmit?! Ha azonnal nem emeled meg a méretes hátsódat és teszed a dolgod, elmondom neki, amit múlt héten mondtál! - kiabálta, minden egyes mondatát egy újabb rúgással nyomatékosítva. Ez a módszer már hatásosnak bizonyult, ugyanis a beszéd végén az óriás fölemelkedett a földről és a szikla után nyúlt. A lány elégedetten szökkent a levegőbe. - Hadnagy! Eren magához tért!

Ian Dietrich elismerően pillantott a barna hajúra.

- Minden katonának: tisztítsátok meg az utat a kapuig a titánoktól! Egy óriást sem akarok látni Eren útjában!

A katonák munkához láttak. Sorra győzték le a hatalmas lényeket, miközben a kadétok Erent kísérték. Út közben sok katona életét vesztette, köztük a hadnagy is. Eren viszont sikeresen eljutott a falig és letette a faldarabot. A fiú nem tudott magától kikecmeregni az inak fogságából, akárhogy is húzta Armin. Kimi végül kivágta a titánból. Ekkor viszont két titán jelent meg a fejük fölött.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Na, hogy tetszik? (。•̀ᴗ-)✧

Egy icipici magyarázat:

Először is, a Helyőrség szerkezetét egy kicsit módosítottam, a canon rendszerhez képest (tudomásom szerint, ugyanis akárhol néztem meg, a rendszer ugyan az volt mindhárom egységben). Gyakorlatilag tettem még egy fokot a ranglétrába. Így a sorrend: parancsnok, szakaszparancsnok, hadnagy, csoportvezető, sima katona.
Így tűnt logikusnak, mert gondoljatok csak bele, a Katonai Rendőrség évente maximum tíz fővel gyarapszik, a Felderítő Egység se sokkal többel, de körülbelül kétszázan végeznek egy évben. Mivel egyből nem mehetnek kiképzőnek, így a maradék ember a Helyőrséghez meg. Akkor nincsenek ők sokkal de sokkal többen? Szerintem de, úgyhogy ott elfér az a plusz egy rang.

A másik, pedig, hogy Ian Dietrich annak a hadnagynak a neve, aki a főnökük volt ebben az utóbbi két részben. Ez mondjuk nem annyira fontos, csak hogy értsétek.
。◕‿◕。

Fruzsi

Continue Reading

You'll Also Like

24.6K 2.4K 157
2 szomszéd. 2 fiú találkozása. Havencrest jó döntés volt Louisnak? Az új város egy új szerelmet is hozott? Talán itt szerelemre talál? 2 fiú találko...
11.1K 658 73
Ez egy Drarry (Draco Malfoy × Harry Potter) könyv lesz. Aki nem szereti a témát vagy nem érdekli ne olvassa. A lényeg hogy elkezdődik a tanév Harryék...
27.3K 2.5K 32
🥈#2 bts - 2024 február 🥇#1 nammin 2024 június Jimin profi táncos szeretne lenni, de ahhoz, hogy a Táncművészeti Akadémián tanulhasson, pénzre van s...
3.3K 194 26
Elkezdve: 2024. Április 07. Ice ff. #1 Ice #1 kelemendavid