-18-

6.3K 692 629
                                    

ON SEKİZİNCİ BÖLÜM

"DOĞRULUK MU, CESARET Mİ?"

"DOĞRULUK MU, CESARET Mİ?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*******

-Yazar-

Kim Taehyung'un hayatında, Jeon Jungkook'a rastlamak gibi ilginç bir şekilde güzel giden bir gelişme olmuştu. Buraya kadar uzun bir yol kat etmiş olmasalar bile, çoğu uzun yolda olan daha büyük sorunlarla yüz yüze gelmişlerdi.

 Taeyeon'un gelişi de bu sorunlardan biriydi.

Herkes oradan ayrıldıktan sonra karşılarında oturmuş ve Jungkook'a, o tatilden sonra ailesinin onu yurt dışına götürdüğünü ve uzun bir süre dönmediklerini, bir de Jungkook'u aradığını ama asla bulamadığını anlatıyordu. Üstüne üstlük yaşadıkları bazı anılardan bahsediyordu, gerçekten Taeyeon gibi davranıyor, onun gibi görünüyor ve onun bildiği şeylerden bahsediyordu.

Ama o değildi.

Hikayesi Jungkook için basit ve geçerliydi aslında. Söylediğine göre ailesi onu Rusya'nın öbür ucuna götürmüş ve burayla olan iletişimi küçük yaşta koptuğu için Jungkook'a bir daha ulaşamamıştı. Onu sosyal medyada tesadüfen bulduğunda da heyecanlanmış ve hemen buraya gelmiş, onu görünce de sevinçten nasıl tepki vereceğini bilememişti.

Jungkook ise çok çabuk kabullenmişti durumu. Taehyung ona baştaki tepkiyi vermese Jungkook o kızı iyi karşılayacak, hatta kendisi burada olmasa o kıza bir şans verebilecekmiş gibi bir izlenim vermişti Taehyung'a.

Jungkook bunun farkında bile değildi, aksi gibi davranması da önemli değildi. 

"Kusura bakma Taehyung, onu o kadar özlemiştim ki gözüm bir şey görmez oldu."

Jungkook her ne kadar bilerek cevap vermediğini düşünmüş olsa bile Taehyung, dalıp gittiği düşünceler yüzünden ona seslenen kızı duymamıştı bile.

Jungkook'un tuttuğu elini baş parmağıyla okşuyor, Taeyeon konuşurken onu sessizce dinliyormuş gibi yapıyordu. 

Jungkook'un aksine, Taehyung o kızın Taeyeon olduğuna inanmıyor, hatta o olmadığını bizzat biliyordu. Ancak onun için önem teşkil eden tek şey Jungkook'un tavır ve tutumlarının böylesine sert olmasına rağmen içten içe ne hissettiğiydi.

Evet, şimdiye kadar Taehyung'u tetikleyecek bir şey yapmamıştı ama burada, karşılarında, çocukluk aşkı olduğuna inandığı o kişiyle oturması bile Taehyung için adeta bir sınav gibiydi.

Mr.Fortune | Taekook ✓Where stories live. Discover now