Iida X Reader

721 45 9
                                    

Mochi-Chan19 kérésére~ ✨💖

- Szóval akkor Iida-kun... Te szerelmes vagy az egyik régi osztálytársadba, akivel suli után találkozol, és tőlünk kérsz tanácsot, hogy hogyan kéne neki elmondanod az érzéseid.. - mondja Kirishima miközben Mina mellette áll.

- Mindig is kíváncsi voltam milyen lányok tetszenek neked!! - mondja hatalmas izgalommal Mina. - Számíthatsz ránk! - kacsint egyet.

- Arigato! - hajol meg mélyen 2 osztálytársa előtt.

- Mire vannak a barátok! - mondja Kirishima. - Nem lenne férfias, nem segíteni egy társamnak! - töröl ki egy könnycseppet szeméből.

|Reader szemszöge|

Ahogy vártam Iidát pulcsim ujját piszkáltam. Régen találkoztam vele, de akkor is nagyon jóban voltunk. Viszont temélem ebben az osztályában nem csak egy, vagy semennyi barátja van. Majd hirtelen megláttam, ahogy egy csapattal sétál ide. 3 fiúval, és 3 lánnyal. Ami miatt kissé boldogabb lettem. Hisz vannak barátai. Majd hirtelen rámvezette tekintetét, és intett a többieknek, majd gyorsan idejött hozzám.

- Hali Tenya-kun! Rég láttalak! - öleltem meg a fiút, aki vissza is ölelt.

- Szia [Név]-chan! Sajnálom ha megvárattalak, csak néhány barátom szeretett volna veled találkozni! - mosolyog rám kedvesen.

- Hai! - mondom, mire meglátom Iida mögött azt a 6 embert. - Sziasztok! [Teljes Név] vagyok! Örvendek a találkozásnak! - hajolok meg előttük.

- Te lennél Iida-kun régi osztálytársa? - kérdezi a rózsaszín lány. - Mina Ashido vagyok! Ő ott Uraraka Ochaco, és Tsuyu Asui!

- De csak hívj Tsunak! - szólal meg zöld hajú lány.

- Örvendek! - hajolok meg kissé.

- Ők meg itt Kirishima-kun, Midoriya-kun, és Todoroki-kun! Viszont Midoriya-kun, és Todoroki-kun errefele lakik, így erre jöttek! - magyarázza el Iida.

- Hai! - mosolygok rájuk.

- Viszont akkor mi megyünk! Örültem a találkozásnak [V/Név]-chan! - mondja a zöld hajú, majd a felemás hajúval elsétálnak.

- Akkor megyünk Uraraka-chan? - kérdzi Tsu.

- Hai! Örvendtünk a találkozásnak [Név]-chan! - mosolyognak rám, majd ők is elmennek.

- Oi! Furahaj! Mosómedve szem! - szólal meg mögüllünk egy erélyes hang.

- Bakubro? - néz hátra Kirishima. - Hát te? - kérdez rá.

- Úgy volt, hogy ma korepetállak titeket, de nem jöttetek el! Ezért modt jöttök nekem egy-egy innivalóval! - kiállt rájuk.

- Bakubro ne! - mondja Kirishima. - Ezt mindkettőnk pénztárcája bukni fogja. - sóhajt egyet. - Gyere Mina! Mielőtt még többet kér! - fogja meg a lány karját, majd maga után kezdi húzni.

- Fura osztálytársaid vannak! - kuncogom el magam.

- Meg rendetlenek néha! - kezdi a robotos mozdulatait.

- Tenya-kun... Valamit el kell, hogy mondjak.. - mondom kissé bizonytalanul.

- Mondjad csak! - mosolyog rám kedvesen.

- Hát... Már elég régóta tervezem neked ezt elmondani, de persze nem muszáj elfogadnod! - rázom meg kezeim magam előtt, mire furálva néz rám.

- Én is szeretlek [Név]-chan! - mosolyog rám.

- M-Mi? - nézek fel rá kis pírral.

- És ha nem bánnád, valamikor elvinnélek egy randira is! - simogatja meg hajam, mire egyből nyakába ugrottam.

- Nem hát! - mosolyodok el mégjobban.

- Viszont hazakísérlek! Anyukád biztos nem örülne, ha sötétedés után érnél haza! - néz mélyen [Sz/sz] íriszeimbe.

- Hai! - mondom mosolyogva, majd Iidával el is indulunk hozzám.

A házhoz vezető úton megbeszéltük a randi időpontját, és hogy hova fog vinni, majd a ház előtt egy öleléssel búcsúztunk el. Én meg ma este is boldogan feküdtem le.

[𝑩𝒏𝒉𝒂 𝑿 𝑹𝒆𝒂𝒅𝒆𝒓] (Befejezett)Where stories live. Discover now