Midoriya X Reader

842 48 6
                                    


KarolinaMirelly kérésére 💗

Piros napjaidban jártál. Pont most jött el az évente egyszer megtörténő alkalom vagyis a hatalmas hasfájás amin még a legerősebb gyógyszer sem segíthet. Ilyenkor nagyon érzékeny, és szeretetre vágyó vagy. Viszont pont ilyenkor utazik el 1 napra barátod. Így az első napot nélküle kell kibírnod.

A konyhában próbáltam valamit kezdeni a hasfájással, de semmi nem segít. Inkább hagytam, mert nem akarok még meghalni a gyógyszer túladagolás miatt. Kimegyek a nappaliba, és leültem a kanapéra. Hason feküdtem-ami talán- tompítja a fájdalmaim. Fejemet párnámba fúrom. Majd egy kis idő múlva el is aludtam.

* Midoriya szemszöge *

A boltból tartok [Név] házához, mivel tudom, hogy most jött meg neki. Kedvenc édességeivel töltöttem meg a szatyrot néhány üdítővel. Amint a házukhoz érek bekopogok, de semmi válasz.

- Lehet alszik. - suttogom magamnak amire halványan el is mosolyodok.

Benyitok a házba, mivel [Név] mondta, hogy szülei most nincsenek itthon csak ő. Leveszem cipőmet, és elkezdek sétálni a folyosón. Viszont a nappaliban megakadt valamin a szemem. [Név] hassal fekszik, és alszik a kanapén.

Odasétálok, és leülök arca elé törökülésbe. Ilyenkor olyan nyugis az arca, és aranyos. Mármint mindig aranyos, és kedves mindenkivel, de ha olyan van vissza is szól. Imádom ezt a tulajdonságát.

Homlokára adtam egy lágy puszit, majd a felém néző kezével összekulcsoltam ujjainkat.

Egy idő után elkezd mocorogni, és nyöszörögni [Név] ami nagyon aranyos. Majd kinyitja a szemét, és gyönyörű [Sz/sz] íriszeivel rám néz. Amint realizálta, hogy itt vagyok kicsit meglepődött, majd a sokk után lágyan elmosolyodik.

- Mikor jöttél Izu? - kérdezi meg álom ittas hangon, ami nagyon aranyos.

- Körülbelül fél órája, de nem akartalak felkelteni. - adtam puszit orrára. - Hoztam neked [Kedvenc édességed]-et, és 2 tábla csokit. - mosolygok rá, mire felül, hogy mellé tudjak ülni.

Ahogy felülök a kanapéra egyből ölembe ül, és szorosan magához ölel így be tudom szívni édes illatát. Elkezdem haját simogatni amitől aranyos dorombolásba kezd. Mint egy kiscica. Mondjuk az ereje miatt az is.

- Hogy van a hasad? - kérdezem miközben puszit adok arcára.

- Már nem annyira fáj, de még mindig. - mondja szomorkásan. - Menjünk fel, és bújjunk össze. - mondta, mire el is pirultam. Még mindig nem tudtam megszokni, hogy ilyenkor olyan mintha szeretet hiányos lenne.

- Rendben menjünk. - adtam puszit szájára. Felvettem menyasszony pózba, és egyből nyakamba kapaszkodik, majd elkezdtem a szobája felé vinni.

Ahogy a szobájába értünk ajtaját lábammal becsuktam, majd letettem [Név]-et az ágyra. Másik oldalról bemásztam mellé, majd átkaroltam, miközben hasát kezdtem simogatni, és puszival behinteni füle mögötti területet.

* Reader szemszöge *

Ahogy letett Izu az ágyra egyből mellém mászot. Átkaroltam derekamat, és hasamat kezdte cirógatni óvatosan, miközben lágy puszikkal kezdte behinteni fülem mögötti területet.

Megfordultam, és arcom mellkasába fúrom, így megérezhetem illatát. Hátamat kezdi simogatni, míg néha belepuszil hajamba.

- Már jobb? - kérdezi kissé aggódó hangon. Én felé nézek, majd megcsókolom, amit egyből viszonoz is. A csók után, még nyom egy puszit számra.

- Sokkal. - bújok hozzá ismét. - Aludjunk jó? - támasztottam államat mellkasának.

- Oké. - adott puszit arcomra, majd orromra, és végül a számra. - Szeretlek kicsim. - ad egy lágy csókot.

- Én is Izu. - nyomok puszit szájára, majd hozzá bújok ismét. - Jó éjszakát!

- Jó éjt. - ad még egy puszit fejemre, majd mindkettőnket elnyomja az álom.

ฅ^•ﻌ•^ฅ                                          ฅ^•ﻌ•^ฅ

Itt a kért rész! Remélem tetszett, és gommen a helyesírási hibák miatt ^^. Na de lépnék is.

Tsókacsaládnak!! 💖

[𝑩𝒏𝒉𝒂 𝑿 𝑹𝒆𝒂𝒅𝒆𝒓] (Befejezett)Where stories live. Discover now