TodoDeku (Todoroki X Deku)

524 26 11
                                    

anonymassassin kérésére~ 💖✨

A legtöbb ember által ismert Todoroki Shoto, kiért oda van a legtöbb lány. Ő mégis 1 személyt választott. Midoriya Izukuba az első normális beszélgetésük óta szerelmes, és ma fogják ünnepelni az egy éves évfordulójukat. Már második évükben járnak, és még az iskola sejteni sem sejti a kapcsolatukat. Persze az osztály már az elejétől tudta ezt, hisz Mina az Ultimate catfish utána járt a dolgoknak. De így legalább az osztályban nem kell tettetniük magukat, és, ha Todoroki úgy gondolja -persze szünetekben- akkor oda megy Izukuhoz, és megpuszilja, megfogja a kezét stb... Amit Izuku meleg szívvel fogad, hisz tudja, hogy a felemás szereti őt. Ezért is szeretne az évfordulójukra ő maga egy meglepetést csinálni.

Todoroki még otthon volt, mivel este 7-re ér Izukuék házához. Izuku megkérdezte édeasnyját, hogy hogyan kéne csinálnija hideg Sobat, így meg is tudja, majd csinálni a vacsit.

- Izuku drágám! A ma estét Mitsukiéknál töltöm, mert Katsuki nem lesz otthon! Jó szórakozást! - adott puszit fia arcára, majd el is ment.

Izuku neki is állt a hideg Soba elkészítéséhez, ami nem volt nehéz. Amint készen lett megterítette az asztalt. Vörös abroszt az asztalra terítette, és fehér gyertyákat rakott rá. A tányérokon már meg volt tálalva így az asztalra pakolta, majd az evőpálcákat rárakta a vörös szalvétára. És így várta szerelmét, aki pont abban a pillanatban csengetett.

- Hali Shoto! - ölelte meg barátját Izuku.

- Szia szívem. - ölelte vissza a fiút, akinek a becenév hallatán hatalmas szíve elolvadt.

- Gyere! - kezdi el húzni a zöld hajú, a kíváncsi felemást. - Remélem tetszik! A kedvencedet csináltam! - tessékeli be barátját az ebédlőbe, ahol meglátja azt amit szerelme készített neki.

- Köszönöm szépen! - mosolyodik el halványan Shoto, majd hátulról átöleli barátját.

- Igazán nincs mit életem! - bújik bele az ölelésbe Izuku. - Na, de együnk! - mosolyog barátjára, aki ezzel el is engedi.

Vacsora közben kellemesen beszélgettek, az aznap történt dolgokról. Shoto elmesélte milyen volt a napja, és hogy mennyire örül, hogy szerelmét látharja, hisz 4 napja nem láttál egymást a szünet miatt. Majd jött Shoto ajándéka.

- Izuku. - szólalt meg hirtelen felemás, mire Izuku ráemelte gyönyörű zöld szemeit. - Tudom kevésszer mondom, de nagyon szeretlek, és nagyon sok mindent köszönhetek neked... De valamit szeretnék kérdezni tőled... - ereszkedik féltérdre a felemás, mire Izuku szemeibe könnyek szöknek. - Hozzám jönnél? - néz heterokrómiás mélyen Izuku zöld szemeibe.

- Igen hozzád megyek! - ugrik felemás nyakába könnyekkel küszködve.

Shoto abban a pillanatban a legboldogabb embernek mondta magát. Hisz azt hitte Izuku ezt korainak fogja tartani főleg, hogy 17 évesek. De Izuku is elmondhatja magáról, hogy a legboldogabb ugyan úgy. Hisz szóba sem jött, hogy összeházasodjanak, de nem tudna erre nemet mondani sohasem. Shoto férjének ajkaira lágy csókot lehelt, majd szorosan magához vonta.

- Köszönöm. - suttogja meghatott hangon.

- Nem kell megköszönni, hisz szeretlek! - mosolyog rá Izuku, majd felemás homlokára apró puszit lehel.

Ezek után csodás estének néztek elébe.

[𝑩𝒏𝒉𝒂 𝑿 𝑹𝒆𝒂𝒅𝒆𝒓] (Befejezett)Where stories live. Discover now