Shinsou X Reader

2.2K 77 27
                                    

Amikor beértem az osztályomba ami a 1-B osztály.  Nem vettek fel az A osztályba de ez nem is zavart. Besétáltam a terembe ahol csak egy lila hajú fiú ült. Oda mentem hozzá.

- Szia [Teljes Név] vagyok! - köszöntem a fiúnak aki furán nézett rám.
- Hitoshi Shinsou. - mondta unottan.
- Leülhetek? - mutattam a mellette levő székre. Ő csak bólintott amire le is ültem.
- Milyen képességed van? Nekem Neko a neve... De szerintem látszik. - vakartam meg kínosan a tarkóm. Ő csak kicsit megremegett mikor megkérdeztem.
- Agymosás. - motyogta az orra alatt. De pont meghallottam.
- Wow de menő! - mondtad izgatottan. Ő csak furán nézett rád.
- Nem félsz hogy használom rajtad? - kérdezte.
- Nem. Szerintem tök menő lenne! - csillantak fel a szemeid.
- Ezt sem mondta még senki. - mondta miközben halványan elmosolyodott.
- Leszünk barátok? - kérdeztem meg.
- Leszünk. - mondta kicsit jobb kedvel.

Majd szépen lassan folytak be az emberek. A legtöbbjük furán nézett, hogy miért beszélek vele. Nem törődve vele folytattam mondandóm. Majd bejött egy szöszi kék szemekkel.

- Itt az agymosós srác! Gyere mielőtt kimossa az agyad! - mondta gúnyosan, majd megpróbálta megfogni a csuklóm de én elrántottam azt.
- Nem hiszem hogy kimosná az agyam. Amúgy nem kéne egy szájvédő hogy ne ugass az embereknek? Mint egy rossz kutya - kezdtem a szócsatát. Shinsou sokkoltan nézett. Kb. mint ahogy az osztály.
- Jajj a kis cica megszólalt. - mondta gúnyosan.
- Úristen a kutya megint ugat. Hol a gazdád buksi? - kérdeztem gúnyosan mire az osztály elkezdett nevetni. A szőkeség elhúzott én meg vissza ültem a helyemre.

- Jól vagy? - kérdeztem a lila hajú barátomat.
- Igen. Ez elképesztő volt. - kuncogta el magát amire nem tudtam megálni nem nevetni.

Órák után megvártam Shinsout az ajtóban mikor belémjött egy ember. Hátrafordultam majd megláttam, hogy egy kis brokkoli az. Asszem az A osztályból.

- S-sajnálom! - mondta ijedten.
- Semmi gond. Miért futsz ennyire? - kérdeztem a fiút. Aki mikor beszédre nyitotta a száját egy kiabálás miatt tovább futott.
- DEKU! HA MEGTALÁLLAK MEGÖLLEK! - ki lenne más mint az unokabátyád.

Mikor odaért te kigáncsoltad.
- MI A FA- de nem tudta befejezni mert megszólaltam.
- Megint szegény Izukut kergeted Katsu. - mondtam neki.
- Te meg mi a faszt csinálsz itt?! - kérdezte felháborodtan.
- Ide járok duh. Csak nem vettek fel az A osztályba. - mondtam vállatrántva.
- Ott az egyik selejt osztálytársad. - mutatott a hátam mögé.
- Gyere menjük Shinsou-san! - mondtam neki aki csak bólintott.
- Szia Katsu otthon talizuuunk! - mondtam neki majd elmentünk.

- Ez az A osztályos idegbeteg? - kérdezte.
- A családunk ennél sokkal rosszabb. Unokabátyám. - mondtam neki.

Hazaúton végig beszélgettünk. Aztán kiderült hogy szomszédok vagyunk szóval szóltam Mitsukinak hogy a szomszédba leszek ha valami kell. Elvezetett a szobájába.
A szobája falai világos lila színe volt fehér bútorokkal. Leültünk az ágyára, és beszélgettünk.

- Téged piszkáltak már az erőd miatt? - kérdezte amire csak megremegtél.
- Igen. - válaszoltad hidegen. A farkad ide-oda limbálózott amit Shinsou is észrevett. Közelebb ment, és elkezdte simogatni a füled tövét. Akaratod ellenére is elkezdtél dorombolni.
- De cuki. Imádom a macskákat. - mondta miközben elvette a kezét a füledtől.
- Sokat piszkáltak amiatt mert macska vagyok. Az a néhány fekete színű tincs a [H/sz] hajamba azt mondják balszerencsét hozok. Hogy menjek inkább gonosztevőnek meg ilyenek. Ezt ha jól tudom te is megkaptad. - mondtam szomorúan amire csak bólintott.

Majd kb. így délután 3-ig beszéltünk már a nappaliban mikor valaki kopogott. Shinsou ajtót nyitott.

- [Név]-chan. Téged keresnek. - mondta majd oda sétáltam.
- Igen Mitsuki? - kérdeztem a nőtől.
- Segíts annak az idiótának a háziban mert nem érti. - sóhajtott fel.
- Hát oké... Szia Shinsou-san! - öleltem át majd ott hagytam a vörös fejű Nasu-t*.

-- 1 évvel később --

Ma van az első napom másodéves ként. Nehéz volt az első év de mostmár minden jobb. Most indulok Shinsou elé.

- Shinsou! - futottam majd öleltem át azt a fiút akit már amikor először láttam beleszerettem. Minket "Fura duo" - nak neveznek. ( Kinek ismerős? Segítek Haikyuu!!). Azért mert amúgy tényleg fura. Páros feladatoknál mindig együtt vagyunk, és ha harcolni kell akkor is egymás ellen csináljuk.
- Szia [Név]! - ölelt vissza a lila hajú barátom.
- Akkor indulás! - mutattam az iskola felé. Shinsou csak megforgatta szemeit és elindult.

Suliba érve az igazgató mindkettőnket látni akart. Nemtudjuk miért ezért én rettenetesen féltem. Szerintem nem csináltam semmi rosszat. Meg Shinsou sem. Bekopogtunk az ajtón amin kihallatszott egy "Gyere".

- Jó napot Nezu-igazgató! - köszöntünk egyszerre.
- Foglaljatok helyet. - mutatott az előtte levő 2 székre. - Azért hívtalak ide titeket mivel át kerültetek az A osztályba! Szóval mától fogva oda menjetek. Ma bekísérlek titeket és elmondom ezt nekik is. - mondta az igazgató. Én annyira örültem neki hogy egyből Shinsou nyakába ugrottam aki vissza is ölelt.

Ahogy elmondott mindent Nezu el is indultunk a terem felé. Bementünk az igazgató után a terembe. Ott az osztály elég furán nézett ránk.

- Ez a kettő diák nektek a B osztályból lehet ismerős. Ez a 2 diák megdolgozott azért hogy ide kerüljenek. Mostantól az osztályotok létszáma 22 nem 20. Ismerkedjetek meg velük. Sziasztok! - majd ki ment a teremből. Katsu volt az első aki odajött.

- Ez a B osztályból az a lány akitől még néhány harmadéves is fél! - mondta egy sárga hajú fiú. Ahogy Mineta közeledett volna egyből ránéztem, és fal fehér lett.
- Úgy látszik egy osztályba fogunk járni. [Teljes Név] vagyok annak a robbanó süninek az unokahúga. - mondtam majd meghajoltam.
- Hitoshi Shinsou vagyok. - mondta majd ő is meghajolt. Van 1 üres pad ahol 2 szék van. Oda leültünk egymás mellé majd beszélgettünk.

- [Név] majd délután elmegyünk a parkba? - kérdezte Shinsou.
- Persze Nasu miért ne! - mondtam mosolyogva.

Legbelül már fel voltam gyulladva de nem mutattam ki. Alig vártam hogy vége legyen az óráknak, és életem szerelmével menjek a parkba.

Órák után elindultunk a suli melletti parkba. Út közben csak a földet pásztásztam. Majd hirtelen valaki összekulcsolja ujjainkat. Felnézek, és azt látom hogy Shinsou engem néz kicsi pírrel az arcán. Nekem egyből olyan vörös lett a fejem hogy azt még egy paradicsom is meg irigyelné. Amint odaértünk leültünk egy padra, és csendben voltunk. Ujjaink még mindig össze voltak kulcsolva.

- [Név].
- Igen Nasu? - néztem rá.
- Ezt már régóta el akarom mondani neked de eddig nem mertem... Tudom amikor először megláttalak tavaly ilyenkor azt hittem olyan vagy mint a többiek. Csúfolnak meg ilyenek. De mikor Monoma ellen kiálltál értem melegséget éreztem itt belül. - mutatott a szívére míg én könnyes szemekkel hallgatram mit mond. - azt szeretném evvel mondani hogy te vagy a legbátrabb, leggyönyörűbb, és legmakacsabb lány akit életemben láttam. - kuncogott egy kicsit. - Szeretlek [Név] teljes szívemből. - mondta mire a könnyeim útjukra indultak.
- Én is szeretlek Nasu! - mondtam majd szó szerint a nyakába ugrottam. Majd megcsókolt. Én egyből átengedtem magamat neki.

Majd fél év múlva tudta meg ezt az osztály, és onnantól fogva nem kellett titkolóznunk előllük sem.

ฅ^•ﻌ•^ฅ                                          ฅ^•ﻌ•^ฅ

Ez a rész zoldseg kérésére lett csinálva OvO. Remélem tetszett, és bocsi ha vannak helyesírási hibáim. Úgy látszik nem csak a technikai dobozomat de még a helyesírásomat is a suliban felejtettem. xD. Na de én akkor lépek!!

Tsókacsaládnak!

[𝑩𝒏𝒉𝒂 𝑿 𝑹𝒆𝒂𝒅𝒆𝒓] (Befejezett)Where stories live. Discover now