Endeavor X Reader X All Might

1K 31 5
                                    

ramona20060322 kérésére 💗

[Ez egy olyan A.U lesz ahol a karakterek egy tévé műsorban szerepelnek ami maga aaz anime. Bocsi ha nem tetszik, de akkor átírom. Jó olvasást!]

- És... Vége! - szólaltam meg. Mivel én vagyok a producer. Mindenki megkönnyebbülten felsóhajtott.

Együtt mentek kajálni. Az a vicces, hogy a műsorban Enji utálja Toshinorit, de amúgy nagyon jó barátok.

- [Név]-chan nem akarsz velünk enni? - kérdezi Toshinori mosolyogva.

- De szeretnék. - mosolyogtam rá. Megfogtam a bento-s dobozom, majd hárman mentünk a tetőre (itt ki lehet menni). A nagyon fura, hogy mindketten csendben voltak. - Fiúk valami gond van? - kérdeztem meg mikor a tetőre értünk.

- Üljünk le. - mondta halovány mosollyal Enji. Oda sétáltunk egy tetsző helyre, és helyet is foglaltunk. Csendben néztünk egymásra mindhárman, és úgy kezdtünk enni.

- [Név]-chan... Tudod. - kezdett vörösödni Toshinori. - Én, és Enji járunk. - mondta, mire Enjinek is kisebb pír szökött az arfára.

- Mi?! Várj! Várj! Ti ketten? URISTEEEEEN! - kezdtem fangörcsölni, mire mindketten elnyerték egy díjnyertes paradicsom színét. - Gratulálok nektek! Teljes mértékben elfogadlak benneteket! Hisz ezt teszik a barátok. - mosolyogtam rájuk.

- Köszönjük! - mosolyodtak el mindketten.

Mostmár beszélgetve abba hagytuk az ebédünket, és megindultunk vissza. Vissza érve, már mindenki ott volt. Elnézést kértem a késésért, majd vissza ültem a hejemre.

Vége lett a forgatásnak. Gyorsan össze szedtem cuccaimat, majd elindultam az ajtó felé. Gyorsan lecsekkoltam, hogy nem-e zárok be valakit. Kilépve az ajtón bezártam, majd táskámba raktam a kulcsot. Majd megláttam, hogy két személy a kapunál áll.

- Valamit bent hagytatok? - kérdeztem meg miközben kissé oldalra biccentettem fejem.

- Nem... Veled szerettünk volna beszélni. - kezdte vakargatni tarkóját Enji.

- Igen? - mentem közelebb hozzájuk.

- Ugye mint mondtuk együtt vagyunk. - kezdett vele Toshinori, mire bólintottam. - Öm... Hát tudod... Nem csak egymást szeretjük, de van még egy harmadik személy is... - mondta mire kérdően néztem rá.

- Ez a harmadik személy te vagy! - mondta ki végül Enji. Erre teljesen vörös lett a fejem, és lesokkoltam.

- A-azt szeretnénk kérdezni, hogy nincs-e kedved kipróbálni... Így hármasban? - kérdezte teljesen zavarodottan.

- H-hát... Ha nektek nincs ellenetekre... - motyogtam pont úgy, hogy meghallják.

- Akkor ezt igennek vesszük. - mondta egy apró mosollyal Enji, majd mindketten átöleltek.

Úgy néztünk ki mint 3 legjobb barát. Viszont a többiek észre vették, hogy ez nem barátság. Amikor gratuláltak teljesen elvörösödtünk mindhárman. Szóval elég fura az életem mióta ezzel a két személlyel járok.

(^o^)                                                   (^o^)

Szóval itt a kért rész. Tudom később jött mint akartam, csak most jött az ihlet. Remélem tetszett azért. De mondom átírom ha nem tetszik. Na de lépnék is. Pákó!

Tsókacsaládnak!! 💖

[𝑩𝒏𝒉𝒂 𝑿 𝑹𝒆𝒂𝒅𝒆𝒓] (Befejezett)Where stories live. Discover now