Bakugo X Oc

776 35 7
                                    

LnaPrime kérésére~ 💖✨

Hiro Izumi. Az 1-A osztályba év közben került át. Képessége Venomhoz hasonló, csak ő nem változik át. (fenti kép ahogy kinéz). Sokan ezért, vagy utálják, vagy csak nem tudják elfogadni, hogy ilyen könnyen bejutott a suliba, azon belül meg már egyből a hőstagozatra. Ezekben az emberekben benne van, egyik régi barátja Bakugo Katsuki. Akivel jóban voltak -ha lehet azt mondani-, és hát a lány szerelmes lett a fiúba.

- Hiro-chan! Ohayo! - mosolyodik el Kirishima.

- Ohayo Kirishima-kun. - intek neki, majd szemeimet ismét a könyvemre emelem.

- Hiro-chan? - mondja ki nevem, mire egyből ráemelem zöldes szemeim. - Neked, és Bakubronak milyen kapcsolatotok van? Látszik rajta, hogy valamit benned annyira sem bír, mint a többieket! Talán Midoriya-kun szintjén vagy te is. - gondolkozik hangosan.

- Bakugoval, ha lehet mondani régen jóban voltam, csak gondolom rámunt, vagy valami. - rántok vállat, mire Kirishima tekintete szomorkássá válik.

- Akkor Midoriya-kunnal is barátok voltatok? - kérdezi meg.

- Mondhatni. - válaszolom simán.

- Oi! Furahaj! - halljuk meg hirtelen Bakugo érdes hangját. - A magánéletemmel te csak ne foglalkozz! Te meg.. - néz rám. - Gyere velem! - fogja meg csuklóm, majd elkezd húzni.

- Oi! Bakugo! Mi a frász van veled?! Engedj el! Hallod?! - de mintha meg sem hallaná, amíg egy olyan helyre érünk ahol nem lát senki. - Mi a fasz bajod van ember? - nézek rá már-már könyörgően.

- Szerencséd, hogy többet nem kotyogtál! - morogta.

- Jajj Katsuki~ csak nem féltékeny vagy Kirishima-kunra? - kérdezem viccelődve. - Aranyos meg minden, de nem az esetem a srác alapból. - rántok vállat.

- Akkor viszont a megbeszélt időpontban, ma a mozinál! - mondja, majd egyet intve el is megy.

- Miért is jöttem össze vele... - sóhajtok mosolyogva.

- Hiro-chan? - hallom mrg Midoriya hangját.

- Á-Áh Midoriya! Hát te? - nézek rá.

- Te, és Kachan... Öm. - próbálja kifejezni magát.

- Igen együtt vagyunk a sünnel, és? Tán zavar? Bármelyik pillanatban eltűntetlek a föld színéről, úgy lakatold a szád! - fordítok hátat a remegő fiúnak.

Délután Katsukival egy horrora ültünk, be amit, hát hogyan is mondjak... Kiküldtek minket, mert valamelyik srác Katsukinak ment, és nem bírtuk tartani a szánkat. Így végülis Katsukiéknál filmeztünk, mivel Mitsuki, és Masaru éppen az évfordulójukat ünneplik, és elutaztak a hétre. De végülis a nap nagyon is tetszett meg minden. Midoriya meg tartotta a száját szerencséjére.

Öhm... Remélem jól megírtam, és eltaláltam a személyiségét! Btw boldogságos Karácsonyt embik! 💖 Legyen csodás napotok! Ma nem lesz több rész kirakva, de elkezdeni elkezdem őket, csak hát nem lesz időm befejezni. Na de én mentem is!

Tsókacsaládnak!! 💖

[𝑩𝒏𝒉𝒂 𝑿 𝑹𝒆𝒂𝒅𝒆𝒓] (Befejezett)Where stories live. Discover now