Todoroki X Reader

1.2K 62 6
                                    


Valaki093 kérésére 💗

- [Név]-chan! - ugrottak nyakamba barátnőim sírva. Azaz Uraraka, Mina, Yaoyorozu, és Hagakure. Mármint ők sírtak is. A többiek csak öleltek. Már a földön ofc mivel rámugrottak szó szerint.

- Pedig, csak 3 hétre voltam el. - nevettem kellemetlenül.

- Úgy hiányoztál! - mondta Mina. A reptéren persze mindenki furán nézett rám.

- Ti is hiányoztatok. - mosolyogtam rájuk. - A fiúk még nem tudnak semmit ugye? - kérdeztem mire bólintottak. Majd fel is keltünk.

- Menjünk! - fogta meg s csuklóm Mina, majd elkezdett húzni míg Yaomomo a bőröndömet hozta.

3 hétig nem voltam Japánban mivel a szüleimet baleset érte, és haza kellett utaznom. A fiúknak ez meglepetés, mert senkinek sem szóltam a lányokon kívül. Csináltak egy osztálytalálkát ahol úgy tudják én nem fogok megjelenni.

A lányok mindennap meséltek. Állítólag Todoroki furán viselkedett miután elmentem. Nem beszélt nagyon, és amikor ott voltam sokszor halványan mosolygott. Na most az sem volt. Szóval elég furán viselkedett. Mondjuk velem jön ki a legjobban, és még én sem tudom hogy. Szó szerint egymád ellentétei vagyunk. Lehet pont ezért.

* Írói szemszög *

- Olyan kár, hogy [Név]-chan nem tud itt lenni. - szomorkodott Kirishima.

- Nem igazi az osztálytalálkozó ha nem lehet itt egy ember. - játszotta magát szomorúan Yaoyorozu. Mire mindenki egyetértően bólogatott. Ebből látszik, hogy az osztályban nem csak fake friends-ek vannak.

- Lehet tudni mikor jön? - kérdezősködött Midoriya.

- Nem, de lehet jövőhéten. Ma beszélrünk pont vele, és kb. jövőhéten jobban lesznek a szülei. - mondta Uraraka.

- Rendben! - mondta Pikaboy is.

- Nem tudjuk felhívni? - kérdezte hirtelen Sero.

- A szüleit ápolja, és nagyon fáradt. Szerintem már alszik, szóval nem kéne. - mondta Jirou, mire Sero csak bólintott egyet. Majd csengettek az ajtón.

- Megjött a pizza! - kiáltott fel Kaminari. - Todoroki légyszi behozod? - kérdezte Kaminari, mire a felemás bólintott, és felkelt a helyéről.

* Reader szemszöge *

Ahogy bekopogtam meghallottam Kaminari izgatott hangját. Majd egy zárkattanás, és ajtónyílás. És egy meglepett felemás fiú áll előttem.

- Hali Shoto! - mosolyogtam rá. Majd annyit éreztem, hogy az előttem álló személy átölelt. Amit boldogan viszonoztam. - Te is hiányoztál. - kuncogtam el magam, mire vörös fejjel elengedett. - Amúgy tényleg hoztam Pizzát. - nevettem fel mire halványan elmosolyodott.

Felvettem a pizzát, és lassan kezdtem Todoroki mögött sétálni.

- Sziasztok! Bocs a késésért, de meghoztam a pizzát! - köszöntem mire a fiúk sokkoltan néztek rám.  Majd egyesével megöleltek. Persze Minetát úgy nekirúgtam a falnak, hogy még Armin is megirigyelné. (Ja rossz anime xD). Bakugoval a titkos kézfogásunkat csináltuk, mivel mondása szerint extrákat nem ölelget.

Egész sötétedésig beszélgettünk, meg buliztunk, és jól éreztük magunkat. Majd szépen lassan mindenki hazament. Utoljára én, és Todoroki maradtunk.

- Shoto ha nem szeretnél haza menni tudod, hogy nállam aludhatsz. - néztem fel a felemásra.

- Tudom, és köszönöm is. - nézett rám hálásan. - Viszont valamit el szeretnék mondani. - mondta egy kisebb pírral az arcán.

- Mondjad nyugodtan. - néztem bele heterokrómiás szemeibe.

- Tudod ezt már terveztem el mondani. - kezdett el össze-vissza nézni, csak a szemeimbe nem nézett. - Szeretlek! Már mióta megláttalak. Egy gyönyörű lány vagy, és mindened imádom. A nevetésedetől kezdve a törődésedig. - mondta miközben egyre vörösebb lett az arca. Én is éreztem, hogy vér szökik a fejembe.

- É-én is szeretlek. - öleltem át, majd pólójába fúrtam fejemet. Kellemes illata orromba szökött, mire kellemes érzés töltött el. Éreztem, hogy derekamnál fogva ölel magához.

Mikor elváltunk egymáshoz gyengéden megcsókolt. Amint viszonoztam éreztem, hogy elmosolyodik. Majd mikor elváltunk egymástól, összekulcsoltam ujjainkat.

- Menjünk mert fáradt vagyok. - mondtam, mire bólintott egyet, majd kézen fogva hazasétáltunk hozzám.

Amint külön-külön lefürödtünk befeküdtünk az ágyamba. Hátulról átkarolta hasamat, és felsőtestével hátamhoz simult.

- Jó éjszakát. - adott puszit tarkómra.

- Jó éjszakát Sho. - mosolyodtam el, majd elnyomott az álom.

ฅ^•ﻌ•^ฅ                                          ฅ^•ﻌ•^ฅ

Az a vicces amúgy, hogy pont egy Todos részt írtam volna, mert kevés van belőle. Szóval ehez meg volt az ihlet. Na de remélem tetszik, és gommen a helyesírási hibák miatt. Na de én lépnék is! Na pákó!

Tsókacsaládnak!! 💖                                                                                                                                                                    

[𝑩𝒏𝒉𝒂 𝑿 𝑹𝒆𝒂𝒅𝒆𝒓] (Befejezett)Where stories live. Discover now