[98] Niet biologisch

15 1 0
                                    

Enzo kijkt heel betoeterd en ziet dan Flavio in het zonnetje in één van de stoelen zitten. Flavio heeft zijn ogen dicht, ziet er compleet ontspannen uit en heeft niet in de gaten dat het kleine jongetje dichterbij komt.

Ciro staat op het grasveld en kijkt toe met een glimlach op zijn gezicht.

Bruno fluistert: "Die gaat bij Flavio zitten."

Ciro knikt en wacht af hoe Flavio zal reageren.

Enzo klimt op de stoel, kruipt bovenop Flavio en nestelt zich tegen Flavio's borst aan met een zucht. Flavio's ogen schieten open en hij kijkt stomverbaasd naar het kleine jongetje. Er verschijnt langzaam een glimlach op zijn gezicht en vervolgens slaat hij zijn armen om Enzo heen. Hij doet zijn ogen weer dicht en ontspant.

Ciro zegt zacht: "Dat ziet er wel heel lief uit."

Bruno zegt: "Kom broer, voetballen. Dino, Matteo en Lucas zijn er ook helemaal klaar voor." 

Ciro draait zich om en rent naar de goal. Hij gaat met zijn armen wijd staan en kijkt alle mannen vuil aan.

Lucas grinnikt en schiet zo hard mogelijk de bal naar Ciro. Ciro weet de bal te vangen en gooit hem ver uit het doel. Matteo en Lucas rennen er achteraan. Bruno tackelt Dino, terwijl ze wachten op de jongetjes.

Dino roept: "Hé! We zitten in hetzelfde team sukkel!"

"Echt niet! Ik wil niet in jouw team. Trouwens je bent mijn broertje, die mag je altijd pesten."

Ciro lacht en roept: "Opgepast! Daar komen de echte sterren aan! Sta op Dino!"

Matteo en Lucas spelen de bal naar elkaar over, terwijl ze steeds dichter bij het doel komen. Lucas speelt de bal naar Matteo en die haalt keihard uit. Ciro strekt uit, maar kan de bal alleen met zijn vingertoppen raken. De bal vliegt in het net en Bruno tilt Matteo op om het te vieren. Dino zet Lucas op zijn schouders en loopt al juichend een rondje.

Ciro zit lachend op het gras en geniet van de ontspannen sfeer. Hij kijkt naar Flavio en ziet dat hij met een glimlach op zijn gezicht Enzo knuffelt. Lexy steekt haar duim op naar Matteo en loopt het huis in met Pia op haar arm.

---

Logan zet Scorpia aan het eind van de tuin op een bankje neer en gaat naast haar zitten. Hij slaat zijn arm om haar heen en trekt haar dichterbij. Hij kijkt diep in haar ogen en vraagt: "Waar was je nou precies benieuwd naar Bonnie?"

Hij streelt met zijn vingers over haar wang en wacht op haar antwoord. Ze verdrinkt in zijn grijze ogen en slikt. Ze buigt naar hem toe en drukt haar lippen op de zijne. Hij kust haar langzaam terug en grinnikt. "Probeer je me nou af te leiden?"

Scorpia knikt en bloost. "Maar dat werkt natuurlijk niet. Ik was benieuwd naar jouw outfit voor Bruno en Lexy's bruiloft. Ik heb namelijk een foto van Lucas in kilt gezien."

Logan grijnst ondeugend en kust haar wild. Hij trekt haar op schoot en legt zijn handen op haar billen. Hij kust haar kin en laat zijn lippen en tong naar haar hals glijden.

"Mmmm Logannnn."

"Mmmm Bonnie. Nog steeds de manier waarop ik mijn naam het liefste hoor."

Hij bijt zachtjes in haar hals en zegt: "Wil je een foto van mij in kilt zien? Het is wel een oude foto, maar toch."

Scorpia streelt door zijn haar en knikt.

Hij vist zijn telefoon uit zijn broekzak en zoekt naar de foto op zijn sociale media. Hij vindt hem en draait het scherm naar Scorpia.

In De Schaduw ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu