[92] Mini Baas, Grote Baas

19 1 0
                                    

Er wordt op de achterdeur geklopt en Scorpia staat op om open te doen.

Janet glimlacht naar haar en Scorpia geeft haar een knuffel. "Hé Janet, goedemorgen. Ben je klaar voor een dagje koffie zetten?"

"Goedemorgen baas. Gaaf dat haar!" Ze kijkt om Scorpia heen en zegt: "En goedemorgen grote baas en mini baas. Ja, ik sta te trappelen. Ik heb een cadeautje voor Leo meegebracht."

Logan grinnikt en zegt: "Goedemorgen Janet. Een cadeautje voor deze boef?"

"Ja, van alle meiden." Ze geeft het pakje aan Scorpia en die maakt hem meteen open. Er zit een klein shirtje in met daarop de tekst: Mini Boss. Scorpia lacht en laat hem aan Logan zien.

"Wat gaaf! Die gaan we Leo meteen aandoen!" Hij kijkt naar de slapende Leo op zijn arm en zegt zachtjes: "Als hij weer wakker is."

Scorpia zegt: "Dan ren ik even naar de winkel. Want daar heb ik iets leuks in de etalage gezien dat daar perfect bij past. Ben zo terug!" 

Ze grijpt haar portemonnee, duwt haar voeten in haar motorlaarzen en rent naar buiten. Toen ze gisteren met Leo buiten liep heeft ze iets heel leuks gezien. Dezelfde gympen in mannen en babymaat in de schoenwinkel. En een shirt met Big Boss erop in de rommelwinkel. Ze koopt het shirt voor Logan en de schoenen voor beide mannen. Het zijn zwarte gympen met een rood accent. Die voor Leo zijn van zachte stof, maar lijken verder precies op die voor Logan.

Ze rent terug naar het café en kijkt op de drempel naar Leo, die tegen Logans blote borst ligt te slapen. Ze legt een hand op haar borst en zegt: "Oef, mijn hart." Logan grijnst naar haar en staat op om Leo in de kinderwagen te leggen. Scorpia geeft hem de tas met het shirt eerst aan en hij trekt het shirt eruit.

"Ah, nu snap ik het. Wat leuk! Nu moet Leo dat shirtje zeker weten aan als hij wakker is."

Hij trekt het shirt meteen aan en Scorpia zegt: "Ik heb nog iets om de look compleet te maken." Ze geeft hem de andere tas aan en Logan doet eerst het kleine schoenendoosje open.

"Ahh. Wat een leuke schoentjes!" Hij doet dan de grote doos open en zegt: "Nee Bonnie! Precies dezelfde!" Hij krijgt tranen in zijn ogen en loopt naar Scorpia toe voor een knuffel.

Scorpia kust hem zachtjes en zegt: "Zo kan iedereen zien wie zijn papa is."

"Dankjewel Bonnie." Logan trekt meteen zijn nieuwe gympen aan en grijnst. "Moet Janet nog een lekkere cappuccino voor je zetten?"

"Ja, maar ik ga me eerst even douchen en mijn Bonnie shirt aan doen. En nu Leo slaapt kan dat."

"Nee, want Marco is er nog niet." Ze kijkt hem vragend aan en hij zegt: "Dan kan ik niet mee douchen."

"Nou, doe eerst maar koffie dan", zegt ze lachend. Ze gaat aan de bar zitten en Janet maakt een cappuccino zonder het te vragen. Ze bedankt het meisje voor de koffie en het shirtje en neemt een grote slok van de koffie. "Janet? Heb je verkering?" Het meisje schudt verlegen haar hoofd. "Wil je dan een paar jaar wachten?" Het meisje kijkt haar fronsend aan en Scorpia zegt: "Dan kan ik met je trouwen. Want jij maakt de lekkerste cappuccino."

Het meisje schatert en zegt: "Afgesproken baas."

Logan schraapt zijn keel en vraagt: "En ik dan?"

"Nou, je hebt nog een paar jaar de tijd. Misschien kan Janet het je leren." Ze steekt haar tong naar hem uit en Janet giechelt.

"Hell no! Ik ga met je trouwen en ik ga zeker geen jaren wachten!" Scorpia staart naar hem met grote ogen en ziet een blos over Logans wangen kruipen. "Fuck."

In De Schaduw ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu