Hoofdstuk 13 - Tredici

22 1 0
                                    


⊱ ────── {⋅.♏︎.⋅} ────── ⊰

sorellina = zusje
ti amo = ik hou van jou

⊱ ────── {⋅.♏︎.⋅} ────── ⊰




Bruno & Logan — – –

Bruno kijkt naar zijn telefoon en bloost en glimlacht tegelijk. Logan bekijkt hem nieuwsgierig en vraagt zich af waarom hij er zo uitziet. Bruno kijkt naar hem op en voelt zich betrapt. "Euh." Hij wrijft over zijn nek en kijkt Logan verlegen aan. Hij verzamelt moed en leest het berichtje van Scorpia voor.

Logan glimlacht breed en vraagt: "Nou? Vind je haar leuk?"

Bruno knikt en zegt: "Ja. En ze is heel lief met Enzo. Lucas ook trouwens." Bruno zucht en zegt: "En dat zegt de man die nooit een relatie of kinderen heeft gewild."

Logan grinnikt en zegt: "Nou, dan kunnen we elkaar een hand geven. Want dat heb ik ook nog nooit gewild. Maar ik ben gek op Lucas en Enzo." Hij voegt er zachtjes aan toe: "En Scorpia."

Bruno glimlacht naar hem en zegt: "Als we er aan de andere kant heel uitkomen, dan moeten we hier nog maar eens over praten samen. Maar mijn zegen heb je."

Logan knikt en zegt: "Jij hebt de mijne ook."

Bruno grijnst en zegt dan: "Maar eerst een triootje vannacht, voordat we te serieus worden."

Logan barst in lachen uit en vraagt: "Wil je wat drinken?"

Bruno zegt: "Ja, jouw favoriete whiskey. Want dat moet een goede zijn." Logan loopt achter de bar en pakt de fles Lagavulin en twee glazen. Hij gaat weer aan tafel zitten en schenkt de whiskey in. Bruno houdt het glas tegen het licht, voordat hij eraan ruikt. Hij neemt een slok en laat de vloeistof door zijn mond gaan. Hij slikt het door en kijkt Logan met glimmende ogen aan.

"Wow. Lekker!" Logan knipoogt naar hem en neemt zelf ook een slok. "Wat ik me afvroeg hè? Waarom serveer je in hemelsnaam Puni Alba?"

Logan grinnikt en zegt: "Nou, je broertjes betalen het driedubbele voor een fles. Maar vooral omdat Alba, Schotland betekent."

"Ah dat wist ik niet. Het betekent dageraad in het Italiaans."

Logan zegt: "Kijk, dat wist ik dan weer niet... Wat doen we met Scorpia? Met betrekking tot de broertjes bedoel ik."

Bruno zegt: "Gewoon eerlijk zijn. Ze komt er namelijk altijd achter en dan zijn de rapen gaar. En als we gebruik willen maken van Ciro en Dino, dan zullen we wel moeten. Anders gaat ze er nooit mee akkoord."

Bruno's telefoon trilt en hij opent het bericht van Scorpia. Hij glimlacht als hij de foto ziet: Enzo en Lucas, naast elkaar, met hun gezichten onder de tomatensaus. Lexy zit naast Enzo en mamma naast Lucas en ze kijken stralend naar de camera.

Hij laat de foto aan Logan zien en hij glimlacht. "Ze zien er gelukkig uit samen."

Bruno knikt en zegt: "Ja, laten we ons daar vooral aan vasthouden."

Even later ontvangt Logan ook een foto. Hij kijkt naar Scorpia, die door Enzo en Lucas doodgeknuffeld wordt. Lexy heeft er aan toegevoegd:

Het is heerlijk hier.
Mamma Anna is heel lief en die twee mannetjes samen is een feestje.
Kus
je voor Bruno.

In De Schaduw ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu