Hoofdstuk 20 - Venti

22 0 0
                                    

⊱ ────── {⋅.♏︎.⋅} ────── ⊰ 

fratello = broer 
ti amo = ik hou van jou  
sorellina = zusje  

⊱ ────── {⋅.♏︎.⋅} ────── ⊰



Logan kijkt Dino aan en vraagt: "Wat voor een dag is het vandaag?"

Dino zegt: "Maandag."

Logan zegt: "Shit. Dan komen de leveranciers spullen brengen."

Dino glimlacht en zegt: "Ja, dat zei Lexy al." Logan kijkt hem verward aan en Dino zegt: "Wacht even. Ik zal ze even vragen een foto te sturen. En ik zal even een foto van jullie maken."

Dino staat op en maakt een foto van de twee bedden naast elkaar en van Logan's hand op die van Scorpia. Hij stuurt de foto naar Bruno en die stuurt hem een foto terug. Dino bekijkt hem met een glimlach; Enzo, Lucas en Lexy dragen spullen naar binnen. Hij ziet ook een aantal donkerharige jongemannen helpen en herkent ze als leden van de Gentile familie.

Hij laat de foto aan Logan zien en die glimlacht. Hij vraagt: "Zijn die mannen familie van jullie?"

Dino schudt zijn hoofd en zegt: "Familie van ons. Van jou en mij." Hij knipoogt naar Logan en zegt: "Jij zou toch moeten weten dat familie bij ons niets met bloedband te maken heeft, fratello."

Logan knikt en zegt: "Ik kan nog niet geloven dat jullie die tatoeage hebben laten zetten."

Dino zegt: "We hebben er niet eens over na hoeven denken. We wilden iets dat symbool zou staan voor jullie allebei. En dan is Bonnie de enige optie. En we vinden het gewoon mooi, letterlijk."

Hij grijnst naar Logan en vraagt: "Heeft jouw kroeg eigenlijk een naam?"

Logan schudt zijn hoofd. "Ik heb nooit de juiste naam kunnen bedenken en zonder naam werd het een beetje een geheimzinnige ontmoetingsplek. En nou ja, dat heeft me draaiende gehouden."

Dino denkt even na en vraagt: "Als je een toekomst zou kunnen kiezen, wat zou je dan kiezen?"

Logan denkt na en begint dan te vertellen dat hij graag zou willen dat Lexy en Lucas gelukkig zijn. En dat Scorpia er bovenop komt.

Dino onderbreekt hem en zegt: "Ik vroeg wat jij zou willen Logan. Wil je terug naar Schotland? Wil je in de kroeg blijven werken? Wil je met mijn zusje trouwen? Wil je mijn bodyguard worden? Wat wil jij voor jezelf, Logan?"

Logan kijkt naar Scorpia en zegt: "Ik zou haar heel graag Schotland willen laten zien." Hij zucht en zegt: "Ik wil voor altijd dichtbij haar zijn. Waar dan ook. Hoe dan ook. Dat is het enige dat ik echt wil."

Dino staat op en zegt: "Nou dat moet niet moeilijk zijn. Er is niemand die jullie nog uit elkaar durft te halen." Hij lacht en zegt: "Kan ik nog iets voor je doen, bro?"

Logan schudt zijn hoofd en Dino loopt naar Scorpia toe en fluistert in haar oor: "Sorellina, kom terug. Voor Logan. Bonnie, kom terug bij ons." Hij zwaait naar Logan en loopt de kamer uit.

Logan kijkt naar zijn pols en ziet dat hij de armband nog steeds om heeft. Hij doet hem af en duwt de zilveren schorpioen om Scorpia's onderarm. Hij zegt zacht: "Voor het geval je hem in je verleden nodig hebt." 

Hij sluit zijn ogen en geeft aan de binnensluipende slaap toe.


♏︎

In De Schaduw ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu