[56] Canvas

15 1 0
                                    

sorellina = zusje

fratello = broer

scusi =  sorry

ti amo = ik hou van je

grazie = dankjewel


Bart stopt voor het café en Marisol kijkt nieuwsgierig uit het raam.

Scorpia stapt uit en loopt via de voordeur naar binnen. Ze loopt naar de deur aan de andere kant van de ruimte en hoort een stem achter zich.

"Ho! Waar denkt u zomaar naartoe te gaan, mevrouw de directeur?"

Ze draait zich om en zegt: "Waar ik maar heen wil, want ik ben de baas." Ze kijkt Logan uitdagend aan en hij grijnst.

Hij loopt naar haar toe en kust haar zacht. "Hallo Bonnie. Je ziet er goed uit."

Ze streelt met haar vingers door het haar in zijn nek. "Hallo Logan. Ik voel me ook goed. Ik ben alleen maar even hier om sportkleren te halen. Bruno geeft een bokstraining in het hotel vanavond."

Hij loopt achter haar aan het halletje in en ze kijkt hem diep in zijn ogen. "Bonnie? Dani wil me spreken. Ciro heeft me dat laten weten, omdat ik haar geblokkeerd heb."

"Doe dat maar. Ik denk dat het haar zou kunnen helpen en jou misschien ook wel." Ze loopt de trap op en pakt haar sporttas en gooit er kleding en gympen in.

Ze komt weer van de trap en ziet Logan nog in het halletje staan. "Logan?"

"Waarom zou ik met haar praten? Je wilde haar ook niet meer zien. Ik snap het niet."

"Ik heb met haar gepraat op kantoor. Ze was daar namelijk. En ik ben klaar met boos op haar zijn. Praat met haar."

Ze kust hem en zegt: "Ik moet gaan. Bart en een zwanger, vijftienjarig meisje zitten op me te wachten." Ze loopt het café in en Logan volgt haar een beetje verdwaasd. Hij kijkt toe hoe ze het café uitloopt en in het personenbusje stapt.

Als ze bij het hotel aankomen, helpt Bart Marisol uit het busje. "Breng jij haar even naar haar kamer, Bart? Want ik weet zeker dat ze moe is. Ik ga even kijken of Ciro op zijn kantoor zit."

Bart knikt en Scorpia duwt de deur naar Ciro's kantoor open.

Hij is aan de telefoon maar gebaart haar binnen te komen. Ze gaat op de stoel voor zijn bureau zitten en wacht tot hij opgehangen heeft. 

"Zusje. Wil je wat drinken?"

"Ja, een glas water graag." Ciro schenkt water voor haar in en kijkt onderzoekend in haar ogen. Ze neemt een paar slokken water en zegt: "Ik weet al dat je Logan gebeld hebt. En dat Dani hem wil zien."

"Sorellina... Ik geloofde eerst niet wat Dani me vertelde. Maar zoals je weet is het hotel goed beveiligd. Dus heb ik kunnen luisteren naar een opname van wat je tegen haar gezegd hebt." Scorpia neemt nog een slok van haar water en Ciro krabt op zijn hoofd. "Zusje... Ik kan niet geloven wat je gezegd hebt. Hoe ben jij zo wijs geworden?"

Ze kijkt haar broer aan met een blik die boekdelen spreekt.

"Ja, scusi. Maar serieus. Ik ben heel erg onder de indruk van je. En Dani was dat ook. Ze heeft bijna een uur zitten huilen hier. Ze wilde met me praten, maar vooral met Logan. Ze wil hem zeggen dat ze niet van hem houdt. En dat ook nooit gedaan heeft. En uitleggen dat ze dat nu pas begrijpt..."

In De Schaduw ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu