3

601 76 8
                                    

Güneş uzaklarda batarken, gökyüzü turuncu bir parıltı ile kaplandı. Jimin, kucağındaki dizüstü bilgisayar ile yatağa oturdu ve parmaklarını klavyenin üzerinde hızlıca dolaştırarak yazı yazdı.

ÖUA (FFI)

Sayfa yüklendi. Jimin doğrudan okumaya girdi.

ÖUA (FFI) beynin çok nadir görülen otozomal dominant kalıtımsal bir prion hastalığıdır... Jimin'in gözleri ekranı taradı. ÖUA (FFI)'nın bilinen bir tedavisi yoktur ve giderek kötüleşen uykusuzluğu içerir, bu da halüsinasyonlara, hezeyana ve bunama gibi kafa karışıklıklarına yol açar... 

Dudakları ince bir çizgi halini aldı Jimin'in. Gözleri giriş paragrafını defalarca okurken parmakları bir süre kas katı kesildi. 

"Bilinen bir tedavisi yok, ha...?" Jimin okumaya devam etti: "Bu hastalığa yakalanan tüm insanlar sonunda bir yıl veya daha kısa sürede ölürler..." Bu bölümü yüksek sesle okudu.

Sessizce yüzünü ovuşturdu. "Elbette." Jimin başını elinin üzerine eğdi, çenesini avucuna dayadı.

"Taehyung'un tüm bunları bilip bilmediğini merak ediyorum." Bir noktada bakmış olmalı, değil mi? Söz konusu hastalıktan muzdarip olanın kendisi olduğu düşünülünce yapılacak tek normal şey buydu.

"Uykusuzluk hastalığı." Taehyung'un göz çevresindeki koyu torbaları düşündü.

"Söyleyebileceğim tek şey, uykunun eskisi kadar kolay gelmediği." 

Jimin burnundan hızlıca bir nefes vererek neredeyse gülmeye benzer bir ses çıkardı. Semptomları okudu ve nazikçe gözlerini kırpıştırdı. Birkaç dakika sonra Jimin dizüstü bilgisayarı kapattı ve yatağa uzanarak, tavana baktı.

"Sanırım artık bir arkadaşım var, ha?"

Söylenecek çok şey yoktu...

comejosephine aşkım burada mısın🥺🧸

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


comejosephine aşkım burada mısın🥺🧸

in another life | vminWhere stories live. Discover now