Fight

331 17 2
                                    

"Dobré ráno," pozdravila som Louisa.

Iba sa na mňa pousmial a po kuchynskej linke mi posunul noviny.

"Čo je to?" opýtala som sa. Nemala som práve náladu čítať.

"Čítaj," pretočil očami.

Rozprestrela som teda noviny a moju pozornosť okamžite upútala fotografia cez celú titulnú stranu. Bola som na nej ja. To by nebolo nič nezvyčajné, nebyť toho, že som vchádzala do Louisovho bytu. Pohľad som presunula na nadpis.

Kate Lindor (19), ťahá to na dve strany? Z postele slávneho Harryho Stylesa (20) priamo do postele jeho kamaráta a kolegu Louisa Tomlinona (22) ?!  viac na stranách 5 a 6

Zbelela som a cítila som na sebe Louisov pohľad. Otvorila som noviny a čítala som.

Ako sa zdá Kate Lindor, alebo svojím skutočným menom Katarína Lindorová, sa asi rozhodla, že jej jeden člen slávnej chlapčenskej skupiny One Direction nestačí. Fotografi ju pristihli, vchádzajúc do bytu jedného z členov skupiny, Louisa Tomlinsona. Kate sa pritom len pred pár mesiacmi zoznámila s Louisovým najlepším kamarátom Harrym Stylesom, s ktorým stále oficiálne tvoria pár. Ako je to ale v skutočnosti? Po ikonickom koncerte, z ktorého musela Kate utiecť, vraj kvôli tomu lebo jej prišlo zle sa začali šíriť klebety o tom či ich vzťah stále funguje. Hovoriac o koncerte. Za utekajúcou Kate sa nerozbehol nik iný ako samotný Louis Tomlinson, s ktorým podľa niektorých zdrojov momentálne tvorí pár. Čo by na to ale povedal Harry?

Fotografie Louisa a Kate nájdete na ďalšej strane.

To nemyslia vážne. Ja a Louis? Zodvihla som pohľad. Louis iba podvihol obočie a smutne sa usmial. Noviny som zložila späť, prešla som ku košu a hodila som ich doň.

"Ou... Páči sa mi tvoj prístup," hrdo sa na mňa usmial.

"Mal si raňajky?"

Prikývol.

Louis večer odišiel, povedal, že ide niečo diešiť s chalanmi. Ja som si ľahla do postele, obliekla som si huňaté pyžamo, urobila som si horúcu čokoládu a zapla som si film. Už som skoro spala, keď buchli vchodové dvere. Prišiel Louis, ale bola som príliš unavená na to, aby som ho išla skontrolovať. Zavrela som oči a zaspala som.

Ráno:

Zabijem ho. Je pol šiestej ráno a jemu niečo spadlo v kuchyni. Chcela som spať ďalej ale znovu niečo spadlo a započula som nadávku. Zavrčala som a postavila som sa. Prešla som do kuchyne, kde stál o kuchynskú linku opretý Louis. Otočil sa na mňa a ja som zamrzla. V ruke mal utierku s ľadom a pridržiaval si ju pri oku.

"Čo to..." povedala som a prešla som k nemu. Odtiahla som mu od tváre utierku a uvidela som niečo čo som nečakala. Pod okom sa mu rysovala veľká fialová modrina. Vytreštila som oči.

"Louis, kto....?" chcela som sa opýtať ale zarazila som sa. Mal byť predsa s chalanmi.

"Povedal si, že budeš s chalanmi."

"Bol som," povedal pomaly, akoby ho každý pohyb jeho tváre bolel.

"A? Kto ti spravil toto?" opýtala som sa.

"Kate..."

"Žiadne Kate, kto?"

Bol ticho.

"Chalani nemajú dôvod spraviť ti monokel Louis, alebo áno?"

"Až na jedného," zamrmlal si potichu, ale ja som ho počula.

Chvíľu som rozmýšľala. Prečo by mu niektorý z chalanov spravil monokel? Aký mal problém? A vtedy mi bliklo. Nie. Nie, nie, nie.

"Harry..." vydýchla som. Zaťal sánku a nič nevravel. Trafila som.

"Ale prečo by to robil? Chalani predsa vedeli, že bývam s tebou."

"Nooo..." začal sa ošívať.

"Čo?"

"Možnože keď som to rozprával chalanom, Harry tam... nebol?" povedal pomaly.

"Takže on o ničom nevedel?" šokovane som sa opýtala. No tak to sa mu ani nečudujem, že reagoval takto.

A potom to prišlo. Hnev. Vybehla som hore do izby a rýchlo som na seba hodila svetlomodré rifle a hrubú mikinu.

"Kate kam..." prerušila som ho.

"Idem sa porozprávať s tvojim najlepším kamarátom," povedala som kým som sa obúvala.

"To asi nie je najlepší nápad," vystrašene sa na mňa pozrel.

"Louis obidvaja vieme, že to je presne čo potrebujeme, vykričať si veci, ktoré sa stali, " povedala som a už som za sebou zatvárala dvere. Naštartovala som jedno z Louisových áut a odišla som. Po pár minútach som zaparkovala pred vilou, zamkla som auto a prešla som až ku dverám. Z kabelky som vytiahla kľúče a odomkla som si. Vošla som dnu, vyzula som sa a prešla som do kuchyne. Na moje prekvapenie tam sedel Liam spolu s Niallom a potichu sa rozprávali. Liam si ma všimol prvý a v jeho očiach sa zračilo prekvapenie. Nečakal, že prídem.

"Kde je?" opýtala som sa a snažila som sa kontrolovať tón svojho hlasu.

"Nemyslím si, že to je dobrý nápad..." začal Niall.

"Iba sa s ním chcem...rozprávať," snažila som sa byť pokojná.

"To určite... je vo svojej izbe, spí. Je šesť hodín," pokračoval Liam.

Prikývla som a vybehla som hore schodmi. Pred dverami som sa zhlboka nadýchla a vošla som dnu.

Harry spal, otočený hlavou ku dverám. Zavrela som za sebou dvere a prešla som k nemu bližšie. A vtedy to zo mňa všetko opadlo. Necítila som hnev, necítila som potrebu opýtať sa ho prečo to urobil. Vo chvíli, keď som uvidela jeho nádhernú spiacu tvár, všetko sa rozplynulo. Dokázala som vnímať iba jeho krásu a moju lásku. Irónia však? On je krásny, ja nie. Ja ho milujem, on mňa nie. Dopĺňame sa. Len škoda, že na tých nesprávnych miestach.

Harry spal objímajúc vankúš. Môj vankúš. Z kedysi mojej strany postele. Možno si ich len poplietol.

Nemala som to srdce ho zobudiť. Proste som sa iba pozerala na jeho tvár a snažila sa zapamätať si každý detail. Zrazu sa pohol. Myslela som si, že sa zobudil, ale iba sa o kúsok pretočil a potiahol ku sebe druhý vankúš, čím takmer zhodil nejaké papiere. Postavila som sa a chytila som ich, aby nespadli a nezobudili ho. Bolo ich dosť. Niektoré boli menšie, iné väčšie. Chcela som ich uložiť späť, ale vtom niečo upútalo moju pozornosť.

Moje meno. Na každom jednom papieri bolo moje meno.

                                ✨

Ďakujem, ďakujem, ďakujem . Prekročili sme 1000 prečítaní čo je absolútne neskutočné. Ďakujem vám, že príbeh stále čítate ❤

Stay safe, love ya ❤🎄

✨Katie✨

For Your Eyes Only Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon