Harry's family

367 16 3
                                    

5 weeks later :

S Harrym sme sa dohodli, že dnes zájdeme do Holmes Chapel, kde býva jeho mama, nevlastný otec a sestra. Bála som sa toho stretnutia, ale Harry ma ubezpečil, že to nebude až také hrozné.

"Čo ak ma nebudú mať radi? " pýtala som sa, keď sme už sedeli v aute.

"Zlatko, budú ťa milovať, " povedal Harry a preplietol si so mnou prsty. Druhú ruku mal položenú na volante čierneho Range Roveru.

"Ako si tým môžeš byť taký istý? "

"Moja rodina miluje všetko čo milujem ja... a všetko, čo ma robí šťastným," odpovedal s nežným úsmevom na perách, "takže teba budú úplne zbožňovať. "

Usmiala som sa. Nejako mi stále nedochádza, ako niekto taký úžasný, nielen vzhľadom, ale hlavne srdcom môže existovať a že ho môžem mať práve ja. Že ho môžem milovať.

Po pol hodine sme dorazili do Holmes Chapel. Nervozita stúpala, ale nenechala som si ňou opantať myseľ. Opakovala som si Harryho slová. "Moja rodina miluje všetko čo milujem ja... a všetko, čo ma robí šťastným, takže teba budú milovať. "

Harry zaparkoval pred dvojposchodovým rodinným domom, vystúpil, prešiel na moju stranu auta a otvoril mi dvere. Pomaly som vystúpila a keď som už stála pevne na zemi, Harry ma okamžite chytil za ruku. Upokojujúco sa na mňa usmial a vykročili sme smerom k dverám domu. O niekoľko sekúnd sa dvere otvorili a vyšla z nich žena.

"Harry, " skríkla a vtiahla ho do objatia. Harry zatvoril oči a objal ju jednou rukou. Druhú stále upokojujúco držal v tej mojej. Po chvíli sa Anne odtiahla a zrak presunula na mňa. Usmiala sa.

"Tak ty si to dievča, čo môjmu Harrymu otočilo svet hore nohami? " opýtala sa s veľkým úsmevom.

"Mami, toto je Kate, " predstavil ma Harry.

Anne okolo mňa obmotala svoje ruky a objala ma.

"Teší ma, " povedala láskavo.

"Aj mňa pani... "

"Och nie, prosím kľudne ma volaj Anne," povedala a v tvári sa jej črtala láska. Ľúbila Harryho a tak sa rozhodla prijať jeho rozhodnutie. To znamená prijať aj mňa.

"No nestojte tu, poďte dnu. "

"Gemm, Robin, toto je Kate, " predstavil ma Harry hneď ako sa doobjímal so svojou sestrou.

"Teší nás, " milo povedal Robin. Nakoniec... celá ich rodina je veľmi milá, tak ako aj Harry.

"Aj mňa, " povedala som a opätovala som im úsmev.

Anne varila obed a ja som sa ponúkla, že jej pomôžem. Najskôr protestovala, ale potom to vzdala. Ona varila zeleninovú polievku a ja som dala pražiť kuracie rezne a Harrymu dusiť zeleninu. Harry sa zatiaľ rozprával s Robinom a s Gemmou, ale jeho pohľad stále odbiehal na mňa. Niekedy na mňa žmurkol, inokedy sa upokojujúco usmial.

"Vyzerá to, že sa naozaj zamiloval, " poznamenala láskavo Anne.

"Na to vám neviem odpovedať, ale tvrdí to, takže mu verím, " usmial som sa na ňu.

"Ja len... Už dávno som ho nevidela takého šťastného. Vieš posledné štyri roky boli pre nás všetkých ťažké. Harry odišiel a my sme sa snažili fungovať bez jeho prítomnosti. Ale chýbal tu. Chýbal na každom kroku. Bola som si istá, že sme mu chýbali aj my a bolo to pre neho ťažké, ale potom si prišla ty a on zrazu... zrazu znel šťastnejšie. A aj vyzerá, že je šťastný. Úplne to z neho srší, " zasmiala sa Anne. Bolo veľmi príjemné rozprávať sa s ňou, mala som pri nej pocit, akoby som sa rozprávala s vlastnou mamou.

"Niečo som si všimla, " povedala mi a ja som čakala kým mi povie čo.

"Máš v sebe kúsok Louisa."

"Ako to myslíte? " opýtala som sa.

"Z tých pár hodín, čo si tu som si všimla, že si niečo medzi Harrym a Louisom. Si milá, jemná, príjemná, láskavá, ale zároveň dokážeš byť aj taká... drzá? - v tom najlepšom slova zmysle. Nenecháš po sebe skákať. Tak ako aj Louis. Je pre mňa ako syn, " usmiala sa pri spomenutí jeho mena.

"Zlato? Kde si? " zavolal na mňa Harry. Sedela som s Gemmou v jej izbe a tá mi už stihla vytárať celý jej život. Ale bolo to úžasné. Bavilo ma ju počúvať. Zdá sa, že som si so všetkými ľuďmi v tomto dome sadla, za čo som veľmi rada. Sú veľmi príjemní a cítim sa s nimi - a samozrejme s Harrym - úžasne.

"Tu som, " zakričala som a o chvíľu už Harry klopal na Gemminu izbu. Nečakal na odpoveď a vstúpil dnu.

"Tak tu ste, " adresoval to nám obom no díval sa len na mňa. Pousmiala som sa.

Harry sa rozbehol ku mne a skočil na posteľ.

"Harold prísahám Bohu, ja ťa raz zabijem, " zvreskla Gemma. Harry sa iba zasmial a vášnivo ma pobozkal.

"Ideme do izby? Už je neskoro," zašepkal do mojich pier. Prikývla som.

"Dobrú noc hrdličky, uvidíme sa ráno," zasmiala sa Gemma a išla za nami zatvoriť dvere. Popriali sme jej dobrú noc a vošli sme do vedľajších dverí, kde bola Harryho izba.

"Posledné štyri roky som tu nebol často, ale predsalen... mierne upravenie mojej izby som si dovolil, " usmial sa.

Vošla som do sprchy a pustila som na seba horúcu vodu. Na telo som si naniesla levanduľový sprchový gél a relaxovala som. Dnešný deň bol skvelý. Bol to taký veľmi potrebný oddych. Napriek tomu, že pred dvoma týždňami sme prišli z dovolenky, ani na chvíľu sme si nevydýchli. Teda hlavne chalani. Skúšali na turné, chodili na stretnutia, alebo vymýšľali ako by ich turné mohlo byť ešte lepšie ako to predošlé. No a ja som pri tom všetkom bola. Pomáhala som im najviac ako som vedela, nadhadzovala som im texty pesničiek, varila som im, vymýšľala som prekvapenia pre fanúšikov. Ale na ich prekvapenie sa to nechytalo.

Pár dní po príchode z dovolenky sa ma opýtali, či by som s nimi nechcela spievať na ich koncertoch. Na niektorých. Niall sa priznal, že na instagram postol video z dňa, kedy som spievala They don't know about us. Fanúšikovia vraj boli hotoví. Čo si samozrejme všimol manažment a dali mi ponuku. Chcú, aby som s chalanmi spievala na niektorých koncertoch. Aspoň pár pesničiek. Fanúšikovia si to vraj žiadali. Veľmi som tomu neverila a tak som zašla na Niallov instagram. To video tam naozaj bolo a naozaj boli pod ním tisícky komentárov a všetky o tom istom. "Chceme ju počuť na koncertoch." Dokonca to dostali do trendov na Twitteri. A tak mi nezostávalo nič iné ako súhlasiť. Teším sa, ale zároveň sa dosť bojím. Nikdy som nevystupovala pred toľkými ľuďmi, ale chalani veria, že to dokážem. Posledné dva týždne som teda strávila učením sa textov ich pesničiek, ktoré som mala spievať. Samozrejme - nie celú pesničku, ale niektoré jej časti. No, uvidíme ako to dopadne.

Zajtra sa teda vraciame späť do toho rýchleho sveta, ale nesťažujem sa. Za dva dni začína turné. Prvé tri koncerty sú v Anglicku a v Írsku a potom sa presúvame do Európy.

Ukončila som rozmýšľanie o tom, čo bude zajtra a v najbližších dňoch a vyšla som zo sprchy. Obliekla som si pyžamo, ľahla som si do postele a Harry si šiel dať rýchlu sprchu. Ja som zatiaľ zavolala mame a povedala som jej, že sme šli navštíviť Harryho rodičov.

Harry sa vrátil zo sprchy, obliekol si čisté boxerky, ľahol si do postele a privinul si ma na svoju hruď. Únava ma už pomaly premáhala a tak som zašepkala, "Dobrú noc Haz. "

"Dobrú noc Katie, " povedal nežne a pobozkal ma do vlasov. Zívla som a zaspala som v jeho náručí.

Dnes už druhá kapitola. Ďakujem vám za 500 prečítaní ❤️

⚠️ UPOZORNENIE ⚠️ už som to pri niektorej kapitole hovorila, ale poviem to znovu. Kvôli deju príbehu som musela presunúť dátumy koncertov a turné. V skutočnosti až do októbra 2014 trvalo Where We Are Tour (3. turné). Tu som to spravila tak, že sa práve odohráva ich turné pre FOUR. Nie som si ešte istá, dokedy bude trvať, ale to sa dozviete v priebehu deja.

Have a great day and Treat People With Kindness, Love ya ❤️

✨Katie✨

For Your Eyes Only Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin