I'm broken, do you hear me ?

315 14 0
                                    

Louis' pov :

Bál som sa o ňu. Videl som bolesť v jej očiach. Vo chvíli, keď mi povedala, čo sa stalo...chcel som ho nájsť a prefackať Úprimne? Presne tohto sme sa všetci báli. Keď sa vtedy Harry a Kate prvýkrát uvideli, všetci sme videli, že je medzi nimi niečo špeciálne. Lenže vedeli sme aj to  že Harry jej môže kedykoľvek ublížiť. Harry nebol zlý človek. Len bol niekedy dosť ovplyvniteľný. A to ma štvalo. Ak opustil Kate kvôli tomu, že si niekoho našiel, alebo ešte horšie - že sa vyspal s nejakou... zaškrtím ho.

Kate zostala v mojej izbe. Keď zaspala bol som jej pobaliť veci a doniesol som ich ku mne. Harryho som nestretol (dobre pre neho). Zničil ju. Zničil naše slniečko. Dievča čo nám vždy rozjasnilo tváre, vykúzlilo úsmev a vždy pomohlo. To najčistejšie srdce. A on ho rozbije a odhodí.

Kate ležala schúlená v klbku na posteli. Neplakala. Iba sa pozerala do steny. Celý deň. A potom ďalší. A ďalší. Nechcela jesť. Pár krát za deň vyšla z postele aby sa osprchovala, alebo išla na záchod. To bolo všetko. V noci sa strhávala zo sna. Vždy som ju objal a šepkal jej, že som tam až kým so slzami na líci nezaspala.

Streda bol prvý deň kedy Kate odmietla ísť s nami na koncert. Zostala na hotelovej izbe a bol som si istý že plače. Fanúšikovia neboli takí ako zvyčajne. Evidentne im chýbala Kate. A chýbal im aj Harry. Niekdajší Harry. Tento Harry predo mnou nemal nič spoločné s tým, ktorého som poznal už štyri roky. Bol tichý, ani raz sa neusmial a často nechával fanúšikov spievať namiesto neho. Keď sme prišli späť na hotel bez slova sa zamkol vo svojej izbe. Nerozumiem mu. Rozíde sa s ňou a potom sa tvári takto? Prečo?

Piatok bol prvý deň kedy Harry nedokázal dospievať Summer Love a zdrhol do zákulisia. Išiel za ním Liam a po niekoľkých minútach sa vrátili späť. Harry mal napuchnuté oči. Plakal?

Nedeľa bola deň, kedy som už nevládal a zavolal som Simonovi. Nemám ho rád, ale momentálne mi môže pomôcť. Dohodli sme si stretnutie. Kate som opäť raz nechal samú, ale ak to vyjde, budem s ňou môcť byť častejšie.

"Tak Louis, prečo si mi zavolal?" povedal Simon s unudeným výrazom v tvári.

"Chcem sa s tebou rozprávať Simon," povedal som, "o Kate...a o Harrym."

"Čo s nimi?"

"Rozišli sa."

"Čo sa?" prekvapene sa spýtal, ale potom nasadil opäť svoj kamenný výraz, "prečo by ma to malo zaujímať."

"Pretože ty prvý si chcel ich vzťah verejný Simon, " vedel veľmi dobre kam tým mierim.

"Fanúšikovia sa to, prirozdene, nesmú dozvedieť," povedal pomedzi zuby.

"No tak to asi nepôjde, keďže Kate nevylieza z postele a Harry nedokáže odspievať ani jednu romantickú pesničku... Ako dlho si myslíš, že bude fanúšikom trvať zistiť, že sa niečo deje?"

"Čo odo mňa chceš Louis?"

"Chcem aby si nám dal pauzu. Možno...mesiac? Harry sa trochu spamätá, Kate spracujem. A možno ju presvedčím aby sa vrátila na pódium."

Chvíľu nad tým premýšľal. Vedel, že inak ich dvoch neprinúti aby spolu vystupovali pred fanúšikmi. Jediná možnosť bola dať im trochu času.

"Tri týždne. Ani o deň viac. A hneď na druhý deň ich chcem vidieť na koncerte. Obidvoch," povedal a postavil sa. Prikývol som, pozdravil ma a odišiel.

Takže mám tri týždne na to, aby som dal Kate aspoň trochu dohromady.

Na druhý deň sme odišli z hotela. Odleteli sme späť do Londýna. V lietadle bolo ticho, nikto nemal chuť rozprávať. Najhoršie však bolo ticho, ktoré bolo medzi Kate a Harrym. Všimol som si ako na ňu Harrymu občas zablúdili oči ale vždycky ich od nej rýchlo odtrhol. Kate sedela vedľa mňa a pozerala sa von oknom. Jej tvár bola prázdna. Ale hlboko v očiach mala bolesť.

For Your Eyes Only Where stories live. Discover now