Back home

431 19 1
                                    

Harry's pov:

Zobudil som sa na to, ako mi do očí zasvietilo slnko. Rukou som si pretrel oči a vtom som si spomenul, čo sa stalo včera a že vedľa mňa leží Kate. Otočil som sa smerom k nej. Vyzerala úžasne ako vždy. Bola oblečená v mojom čiernom tričku. Pozeral som na ňu a rozmýšľal som. Čo, ako a prečo sa to stalo? Poznáme ju menej ako 24 hodín a teraz je tu a spí s nami v posteli. Už keď Kate vošla, vedel som, že je... iná. Myslím že sme to cítili všetci. Bola iná ako ostatné fanúšičky, ktoré by kľudne vraždili za to, aby sme sa s nami odfotili. Kate? Bola tu náhodou. Prišla sem, lebo chcela urobiť radosť kamarátke. Rozumeli sme si. Všetci šiesti. Rozprávali sme sa s ňou ako keby sme ju poznali roky, a nie pár hodín.

Štve ma jedna vec, čo mi včera povedala. Povedala, že jej to nevyšlo na Slovensku, že jej to možno vyjde tu. Čo tým myslela? Čo jej nevyšlo? Ublížil jej niekto? A zároveň som sa bál. Bál som sa, že ju stratím. Konečne sme našli niekoho, kto s nami netrávi čas lebo sme slávni. Teda aspoň dúfam.

Hlavu som mal plnú myšlienok a začali sa mi zatvárať viečka. Znovu som sa ponoril do ríše snov.

Kate's pov:

Pomaly som začala otvárať oči. Bola som v prázdnej izbe a tak som vstala z postele a vošla som do obývačky, kde to už rozvoniavalo.

"Aha kto nám vstal, " ozval sa Louis.

"Dobré ráno, " zívla som.

"Dobré, " odpovedal Zayn, Liam aj Harry.

"Dobré, dobré už sme si mysleli, že ani nevstaneš, " zasmial sa Niall.

"Koľko je hodín? " spýtala som sa.

"Je iba desať Kate, Niall preháňa, lebo sa mu raz podarilo vstať skôr, " povedal Harry a prešiel po mne pohľadom. Uvedomila som si, že mám na sebe len jeho tričko.

"Fajn, tak... idem sa prezliecť o chvíľu som späť, " iba prikývli a tak som si vzala oblečenie a vošla som do kúpeľne.

Vyzliekla som si tričko a rozhodla som sa, že si dám rýchlu sprchu. Vošla som do sprchy a chvíľu som na seba nechala stekať teplú vodu. Nie horúcu, ale ani studenú. Lenže potom prišiel problém. Nemám sprchovací gél. A v sprche bol iba jeden aj to mužský. No, čo už, inú možnosť nemám.

Keď som vyšla zo sprchy zabalila som sa do čistého uteráka, ktorý mi včera nachystal Liam. Obliekla som si mikinu a legíny a vyšla som z kúpeľne. Hneď som zachytila pohľad zelených očí.

"Kate? Ak si chceš umyť zuby, tak máme jednu kefku navyše. Harry ti ju dá, " ozval sa Niall.

Ani som nestihla odpovedať a už sa ozval Harry, "Poď za mnou Kate. "

Išla som teda za ním do kúpeľne, kde zo skrinky vydoloval balíček kefiek a jednu mi podal.

"Neboj sa, je nepoužitá, " zasmial sa. Má krásny smiech.

"Ďakujem, " povedala som a venovala som mu jemný úsmev, "A ďakujem aj za to tričko, spalo sa v ňom veľmi dobre. "

"Rád som pomohol, " vyzeral akoby rozmýšľal a potom pokračoval, "môžem otázku? "

"Ak na ňu budem vedieť odpovedať, " úprimne, trochu som sa tej otázky bála.

"Ja len... Neľutuješ niekedy, že si odišla?" opýtal sa.

Zarazila som sa.

"Nie... Neľutujem to. Samozrejme, že rodina aj priatelia mi chýbajú ale... vieš, Londýn bol vždy môj sen. Vždy som sem chcela prísť, bývať tu, možno pracovať v nejakej malej kaviarni. A to sa mi teraz podarilo. Som tu šťastnejšia, " odpovedala som mu. Hovorilo sa mi to ľahko. Neviem prečo. Cítila som, že to chce vedieť.

"Tak to som rád. Dobre nechám ťa, potom príď niečo si pozrieme, " povedal a nechal ma umyť si zuby.

Piatok 19:21

Tí idioti vymysleli, že tam mám zostať celý deň a v noci po mňa príde Paul a odvezie ma domov a vôbec si nedali povedať. Takže sme dnes celý deň strávili na gauči pozeraním animákov a jedením všetkých druhov jedla. Nie že by som sa sťažovala. Je mi s nimi dobre. Tak skutočne dobre.

Čas ubiehal rýchlo a ani sme sa nenazdali a bolo pol jednej v noci. Liamovi zazvonil telefón. Volal Paul, že ma bude čakať o jednej dole pri recepcii. Veci som si zbalila späť do tej malej kabelky a nastal čas lúčenia.

"Neboj sa Kate, čoskoro sa uvidíme, zariadime to, " povedal Louis.

"No tak to sa už teraz bojím, " zasmiala som sa. Usmial sa.

So všetkými som sa vyobjímala až nakoniec prišiel na rad kučeravý zelenooký chlapec. Usmial sa a roztiahol ruky. Vpadla som mu do náruče a objala som ho. Bol odo mňa vyšší o dobrých dvadsať centimetrov. Zavrela som oči a vdychovala som jeho vôňu. Po niekoľkých sekundách sme sa od seba odtiahli.

"Čoskoro sa uvidíme Kate, " povedal mi Harry s úsmevom.

"Ďakujem, ďakujem vám za všetko, snáď sa naozaj čoskoro uvidíme, máme toho ste veľa čo preberať, " zasmiali sme sa.

Nastúpila som do výťahu a stačila som tlačidlo s nulou - na prízemie. Paul ma už čakal na recepcii, pozdravil ma a odviedol ma do čierneho Range Roveru. Cesta prebiehala väčšinou po tichu, sem tam sa ozval Paul.

"Vieš, nikdy som ich nevidel takto sa správať, si pre nich výnimočná Kate, majú ťa radi, " povedal.

Nadiktovala som mu adresu môjho bytu a o pár minút som už odomykala dvere. Rýchlo som sa prezliekla do pyžama a zaspala som. Vôbec som si nevšimla lístok, ktorý mi vypadol z mikiny.

Ahojte, takže je tu nová kapitola. Úprimne je taká dosť o ničom, ale aj také kapitoly musia byť. Dúfam, že sa príbeh zatiaľ páči. Ďakujem za prečítanie, komentár, či hviezdičku ❤️

✨Katie✨

For Your Eyes Only Onde histórias criam vida. Descubra agora