Eleanor

347 16 3
                                    

Ráno mi do očí zasvietilo ostré slnko, ktoré ma aj zobudilo. Pretočila som sa na druhú stranu, ale zacítila som, že vedľa mňa nikto nie je. Otvorila som oči. Zrak mi okamžite padol na malý papierik.

"Pripravujem prekvapenie, zostaň v posteli, ľúbim ťa - Harry"

Pousmiala som sa, ale rozhodla som sa, že sa aspoň prezlečiem. Z kufra som vybrala kraťasy s vysokým pásom a crop top. Konečne som sa naň odvážila. Som tu s ľuďmi, ktorých mám rada, takže mi je jedno ako vyzerám. Keď som si na seba dávala crop top niekto mi vtrhol do izby bez zaklopania. Strhla som sa a otočila som hlavu. Liam.

"K... " pozrel sa na mňa a keď si uvedomil, že som len v podprsenke odvrátil zrak, "prepáč, nemal som sem tak vtrhnúť. "

"To je v pohode Liam, len mi daj sekundu, " povedala som, prevliekla som si na seba crop top a zavrela som kufor.

"Môžeš, " povedala som a Liam sa otočil. Keď videl, že som celá oblečená vydýchol si a zvalil sa na posteľ.

"Niečo sa deje, " skonštatovala som.

"Ja... " začal, "JasalenbojímpríchoduSophie. "

"Mohol by si to prosím zopakovať? Moja angličtina nie je natoľko úžasná ako si myslíš, " povedala som a prísada som si ku nemu.

"Kate ja... sa bojím príchodu Sophie, " priznal sa.

"Prečo? " nechápala som.

"Ja neviem... Nevideli sme sa už takmer 3 mesiace, čo ak ma už neľúbi? " začal Liam vzlykať. Tak to ma podržte. Liam Payne plače. Šokovane som pootvorila ústa.

Pritiahla som sa bližšie k nemu a podvihla som mu hlavu.

"Li, " oslovila som ho, "samozrejme, že ťa ľúbi. Nevideli ste sa tri mesiace, lebo mala nejaké povinnosti... Ale to neznamená, že ťa prestala ľúbiť, " začala som mu rukou hladkať chrbát. Vzlykol a po chvíli sa posadil. Bez varovania ma objal a povedal : "Ďakujem Kate." Usmiala som sa a zostávali sme v objatí. Po chvíli som sa odtiahla, pozrela som sa mu do očí a chytila som ho za ruky.

"Li počúvaj. Nech sa deje čokoľvek, budem tu dobre? Môžeš sa mi zdôveriť úplne so všetkým. Nebudem sa na teba hnevať, nebudem ťa súdiť, budem iba počúvať... A sem tam sa zapojím, " zasmial sa.

"Ďakujem Kate, veľa to pre mňa znamená, " usmial sa.

Pár minút po Liamovom odchode sa začali potichu otvárať dvere. Harry vykukol spoza dverí a keď videl, že nespím vzdychol si a zavrel za sebou dvere. V rukách držal drevený podnos. Otočil sa na mňa a na tvári sa mu roztiahol úsmev.

"Dobré ránko, "povedal s jeho ranným hlasom, ktorý bol ešte chrapľavejší ako zvyčajne.

"Dobré ránko, " usmiala som sa aj ja.

Prišiel bližšie a povedal, "ľahnúť. " Zmätene som na neho pozrela, ale ľahla som si späť do postele. Harry si kľakol na posteľ a pomaly mi na nohy položil drevený podstavec s táckou a na nej bolo jedlo. Veľa jedla. Lievance, šľahačka, karamel a do srdiečka usporiadané ovocie. Pozrela som sa na tácku a potom na Harryho.

"Raňajky do postele, zlatko, " zavrela som oči a usmiala som sa. Toto pre mňa ešte nikdy nikto neurobil. Začala som otvárať oči, ale vzápätí som ich znovu zavrela, lebo Harry pritisol svoje pery na tie moje. Chvíľu ma bozkával a potom sa pomaly odtiahol.

"Papaj, " usmial sa a vopchal sa ku mne pod perinu. Pritúlil sa ku mne a kým som si ja užívala raňajky, on ma hladil po stehne.

"Nad čím premýšľaš?" opýtala som sa ho.

"Nad nami, " usmial sa a pozdvihol obočie, ako keby to bolo samozrejmé.

"Ľúbim ťa," zašepkal a v jeho očiach bolo toľko nehy...

"Ľúbim ťa Harry, " nežne som sa usmiala a pobozkala som ho.


"Kaaate?" zakričal Louis.

"Čo je? " prišla som za ním do obývačky.

"Za desať minút príde El, " povedal už tichšie, jemný úsmev sa pohrával na jeho perách.

"Fajn, mal by si sa prichystať, " žmurkla som naňho a chcela som odísť, ale ozval sa.

"Kate... keď ja neviem čo si mám obliecť, " priznal sa.

"Akože nevieš čo si máš obliecť? "

"No normálne Kate, neviem. Neviem, nepomohla by si mi niečo vybrať? " zaprosil.

"No poď, ideme niečo nájsť, " povzdychla som si a za ruku som ho ťahala do jeho izby. Na moje vlastné prekvapenie tam bol poriadok. Louis asi ráno upratoval.

Prešla som rovno ku kufru a začala som sa v ňom hrabať. Vytiahla som odtiaľ čierne Adidas tepláky a biele tričko. Neviem čo na tom bolo také ťažké, asi bol len v strese, tak ako ráno aj Liam. Ešte nech sa psychicky zrúti aj Zayn a bude to. Podala som mu to, on poďakoval, odišla som a zavrela som za sebou dvere, aby sa mohol prezliecť. Takže za 10 minút tu bude El a chvíľu na to by mala prísť Perrie aj Sophia.

Všetci sme sedeli v obývačke, keď sa na dverách ozvalo tiché kliknutie hotelovej karty. Louis sa na mňa pozrel. Venovala som mu krátky upokojujúci pohľad a o chvíľu vošla do obývačky žena. Mohla mať niečo okolo môjho veku, dlhé hnedé vlasy boli jemne kučeravé a siahali jej do polovice chrbta. Hnedé oči, veľmi pekná tvár. Mala na sebe lodičky, takže bola odo mňa vyššia. Keď vošla do miestnosti, okamžite pohľadom vyhľadala ten Louisov, ale to on už bežal za ňou. Silno ju objal a potom spojil ich pery. Videla som ako sa pousmiala do bozku a potom sa odtiahla.

"El, " nežne povedal Louis a stále ju držal v objatí, akoby ju už nikdy nechcel pustiť.

"Lou, " povedala s radosťou a láskou v hlase. Milovala ho. Po tomto som o tom už nepochybovala. Najskôr som mala mierne pochybnosti, keď tam len stála a čakala, kedy ju príde objať, ale tie sa rozplynuli, keď som cítila tú lásku v miestnosti.

Po chvíli objímania si s ňou Louis preplietol prsty a otočila sa smerom k nám.

"Chalani, " pozdravila ich s úsmevom. Všetci sa postavili a išli ju objať. Ja som zostala sedieť a čakala som, dokým nás Louis nepredataví.

"Ty si Kate však? " opýtala sa ma priateľským hlasom.

"Áno, teší ma, " usmiala som sa na ňu a podala som jej ruku. Namiesto toho ma vtiahla do objatia.

"Som Eleanor Calder," usmiala sa, keď sa predstavovala, "som si istá, že budeme skvelé kamošky. "

Usmiala som sa na ňu a slova sa opäť chopil Louis. Chvíľu sa s Eleanor rozprávali a potom opäť zapípala karta pri dverách. Prišli dievčatá.

                              

Ahojte, ďakujem vám za prečítanie ďalšej kapitoly. Ďakujem za podporu, ktorú mi prejavujete prostredníctvom prečítaní, votes , či komentárov ❤️ Love ya.

P. S. Googlila som farbu Eleanoriných očí, ale na jednom obrázku boli zelené, na ďalšom hnedé, takže som sa rozhodla, že pre tento príbeh bude mať El hnedé oči.

P. S. S. Harry bol nominovaný na 3 Grammy ❤️

P. S. S. S. Louis bude mať online koncert ❤️

P. S. S. S. S. Neviem prečo mám tendenciu vydávať novú časť v noci (je 0:40) ale asi som vtedy kreatívnejšia, ja neviem 😂

✨Katie✨

For Your Eyes Only Onde histórias criam vida. Descubra agora