SS-8 ''TANIŞMA''

3.2K 302 7
                                    

Medya da kitaptaki tüm karakterler var. Vote ve yorumlarınızı bekliyorum. Keyifli okumalar.
++++++++++++

Sabah alarm ile uyandım.Bugün o lanet okula gitmek zorundaydım.Berk gelicekmi onu bile bilmiyorum.En iyisi mesaj atmak olucaktı.Telefonumu aldım ve mesaj attım.

Kime:Sevgilim

''Günaydın sevgilim.Bugün okula gelicekmisin?''dedim.Sonra banyoya gidip duş aldım.Formalarımı giyinip aşağı indim.Annem ve babam yine masada oturup kahvaltılarını yapıyolardı.Ah bu aile tablosunu özlemişim.Hemen masaya oturup yemek yemeye başladım ve annem konuştu.''Hayal.Erkek arkadaşın var demek.''dedi. Way canına kafalarına saksı mı düştü.Annemin ağzından adımı ilk defa duyuyorum.

 ''Evet. Bir problem mi var?''dedim.Hayır anlamında kafasını salladı ve yemeğe devam etti.Neden şimdi benimle konuştu anlamadım.''Madem var eve gelsin tanışalım.''dedi. Oha babam konuştu.Dünyanın sonu mu geliyo.Peki dedim ve evden çıktım.

 Telefonuma baktım.Berk mesaj atmış ve ben duymadım.Tam mesajlara bakıyım derken telefonumda 'Sevgilim arıyor' yazısını gördüm.Hemen açtım.''Alo Berk?''dedim. ''Sevgilim niye mesajlarıma cevap vermedin?''diye sordu.''Annem ve babam benimle konuştu.''diye çığlık attım.''Ne. Hayal sen rüya falan görmedin demi?''diye sordu.''Hayır.Rüya değildi.Sen bugün okula gelicekmisin?Şimdi şoför ile okula gidicem.Orada sana herşeyi anlatıyım.''dedim.''Seni almaya geliyim mi?''dedi.''Hayır birtanem. Okulda görüşürüz o zaman.Sen seviyorum.''dedim.''Bende seni güzelim görüşürüz''dedi ve telefonu kapattı.Hemen arabaya binip okula doğru gitmeye başladık.Okula geldik ve kapıda Berk'i gördüm.

Arabadan inip hemen boynuna atladım.''Berk annem ve babam senin ile tanışmak istiyor.''dedim.Berk ilk gözlerini büyüttü sonra ''Peki.Sen benimkilerle tanştın sıra bende demek.Sonra bir aile yemeğine ne dersin?''dedi ve göz kırptı.''Süper olur.''dedim.Elini tutup sınıfa doğru yürümeye başladım.6 saat zor olsada geçti.Çok ders işlemedik zaten ama üniversite sınavına 3 ay kaldı.O yüzden daha sıkı çalışmam gerekiyor.Berk ile aynı üniversiteye gidebilmek için elimizden ne gelirse yapıcaz.Berk'in arabasıyla bizim eve geldik.''Hazırmısın?''diye sordum.''Evet.Ama yanımdan ayrılma olur mu?''diye sordu.''Ayrılmam korkma.Ama sakın benim hakkımda onlara birşey sorma.Büyük ihtimal seni terslicekler.Tamam mı?''diye sordum.

Tamam anlamında kafasını salladı ve zili çaldı.Çok geçmeden hizmetli kapıyı açtı ve bizi salona yönlendirdi.Annem ve babam Berk'i görünce ayağa kalktı ve tanıştılar.''Tanıştığıma memnun oldum Berk.Hayal'i ilk defa bu kadar mutlu gördük.Ailenle ile en kısa sürede bir aile yemeği yemek isteriz.''dedi annem.''Aslında annemler de böyle düşündü.Yarın akşama ne dersiniz efendim?''diye sordu Berk. Ben Berk'e baktım annem de babama.Babam olur anlamında kafasını salladı.''Peki canım.Yarın akşam görüşürüz o zaman''dedi annem.

.''Görüşürüz efendim.Tanıştığıma çok memnun oldum.''dedi ve kapıya doğru ilerledi.Bende onun arkasından gittim ve ''Olamaz.Çok cana yakın davrandılar. Yarın görüşürüz.Seni seviyorum.''dedim.''Bende seni seviyorum.''dedi ve yanağımdan öpüp arabasına ilerledi.El salladım ve içeri girdim.''Hayal 2 dakika gelebilirmisin?''diye bağırdı annem.Hemen salona gittim ve tekli koltuğa oturdum.''Berk gerçekten çok iyi bir çocuğa benziyor.Bırakma onu tamam mı?Bir sorun olursa bize danışabilirsin''dedi annem ve alnımdan öptü.''Tamam.Teşekkür ederim.İyi geceler.''dedim ve odama çıktım.Annem beni öptü.OMG. Ayıcıklı pijamalarımı giyip Allah'a şükrettim.Sonra hemen uyudum.

**********************

''Seni seviyoruz kızım.''dedi annem. Elimden tutup bir salıncağa getirdi ve sallamaya başladı.Babam ise bize mangal yakıyordu.''Fatih kızımla alışverişe gitmek istiyorum.Yemekten sonra bizi bırakabilirmisin?''diye sordu annem.''Tabiki bırakırım sevgilim.''dedi.Hemen yemeğe başladık.Sonra arabaya binip yakın bir alışveriş merkezinde indik.''İstediğini al kuzum''dedi annem.Birsürü şey aldım ve bir sahile gittik.Benim kafam annemin kucağında bacaklarım ise babamın kucağında kumların üzerinde yatıyoruz.Annem saçımla oynarken babamda ayakkabılarımın bağcıklarını yapıyor.Bana pamuk şeker alıyolar ve eve gidiyoruz.Annem sağımda babam ise solumda yatıyor ve uykuya dalıyoruz.

Sabah alarmın sesiyle uyandım.Ne yani sadece rüya mıydı. İlk defa bu kadar güzel bir rüya gördüm diyebilirim.Normal aileler gibiydi ailem.Yataktan zorla kalktım ve banyoya ilerledim.Elimi yüzümü yıkadım ve üstümü giyindim.Telefonuma baktım.1 mesaj.

Kimden:Sevgilim

''Aşkım bu gün okula gitmiycem.İstersen sende gitme.Akşam için hazırlan''demiş

Kime:Sevgilim

''Tamam sevgilim.Akşam görüşürüz.''dedim.Sonra giydiğim formaları çıkarıp tekrar pijamalarımı giyinip kahvaltı için mutfağa gittim.Annem ve babam yine herzamanki gibi aynı yerlerindeydiler.''Günaydın''diyip oturdum.''Günaydın''dedi babam. 'kızım dünyanın sonu geliyo'dedi iç sesim.''Akşam sekizde ...restoruantında olucaklarmış.Bende alışverişe gidicem.Biraz para verebilirmisiniz?''diye sordum.Annem ilk babama baktı sonra bana baktı.''Birlikte gidelim.Bende kendime birşeyler bakıcam''dedi.'Yarın ölücen.Hazırlıklı ol Hayal''dedi iç sesim.''Peki olur. Ben hazırlanıyım''dedim ve odama çıktım.

 Şuan deliler gibii dans etmek istiyordum.Hemen dolabımı açtım ve ilk bulduğum şeyleri giyindim.Dışar çıkıp arabaya bindim.Annem bi alışveriş merkez adını söyledi ve şoför sürmeye başladı.Geldiğimizde hemen içeri girdik ve mağzalara bakmaya başladık.Annem beyaz sade bir elbise alırken ben siyah göğüs dekolteli bir elbise aldım.Eve gittik ve akşam için annem saçımı ve makyajımı yaptı.Kim hayal edebilrdi ki rüyadan sonra böyle bir gün yaşıyacağımı.Hazır olduktan sonra annemin karşısına geçtim.''Çok güzel oldun.''dedi annem.Hemen gidip yanağına öpücük kondurdum ve aşağı indim.Tam 1 saat sonra ailelerimiz tanışacak ve biz ilişkimize bir adım daha atmış olucaz...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Arkadaşlar madem okuyosunuz minicik yıldıza tıklamak 1 saniyenizi bile almaz. Lütfen. Yorumlarınızı da bekliyorum.

Son Sözüm (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin