SS-4 ''HAVUZ''

5.3K 226 2
                                    

Medyada Gökçe var.İyi okumalar.

***************************

Bu sabah Berk'in aramasıyla uyandım.''Alo.''dedim uykulu bir biçimde.''Bizim uykucu demek hala uyanamamış''dedi Berk.''Berk ya ne güzel rüya görüyodum uyandırdın.Yapılcak işmi şimdi bu.''dedim sinirle.''Güzelim sen uyanınca çok huysuz oluyomuşsun.Bunu öğrendim.Neyse ben yoldayım geliyorum.Hazırlansan iyi edersin.Görüşürüz''dedi ve telefonu kapattı. Olamaz bugün parti vardı!! Hemen yataktan kalkıp banyoya gittim.

 Elimi yüzümü yıkadım ve üstüme rahat birşeyler giyindim.5 dakika sonra da Berk geldi.''Selam huysuz cadı.İçeri girebilirmiyim''dedi. Elinde de en az 6 tane poşet vardı.Evet anlamında kafamı salladım.Elindeki oşeteri mutfak masasına koydu ve üstündeki ceketini çıkardı.''Nerden başlıyorz huysuz cadı?''dedi.''Berk bir daha bana huysuz cadı dersen seni fena yaparım.''dedim sinirle.''Uuu ok korktum.''dedi ve gülmeye başladı.Bazen bu çocuğu cidden anlamıyorum.''Gülme de hemen işe başlayalım.Anca biter.''dedim ve masadaki poşetin 2 tanesini alıp salona geçtim.Elime bir tane süs alıp salodaki televizyonun üstüne astım.''Berk.Bahçede yapmaya ne dersin.Hem havada çok soğuk değil?''diye sordum. ''Valla güzelim hakılısın.Hadi gel dışarı.Oraya asalım bunları.'' dedi ve bahçeye doğru yürümeye başladı.

 Bende salondaki süsleri alıp onun yanına koştum.Berk koca havuzumuzun yanlarına balonları takıyordu.Aklıma sinsice bir fikir geldi. Onu havuza atsam çok kızarmı acaba?'Şansını denemelisin Hayal'dedi iç sesim.Yanına sessizce geldim ve arkasından havuza hızlı bir şekilde ittim.Ben kahkahalara boğulurken o da şaşkınlığı hale geçememiş bir şekilde bana bakıyordu. ''Sen bittin cadı.'' dedi ve hızlı bir şekilde havuzdan çıktı.

 O çıkar çıkmaz bende koşmaya başladım.Arkama baktım ve o da geliyordu ve çok hızlı koşuyordu.''Kaçma cadı.Gel buraya''Dedi. Ben daha hızlı koşmaya başladım ama beni belimden tutup omzuna aldı.''Ya Berk.Bırak beni.Özür dilerim.Çok pişmanım nolurr!!''dedim çırpına çırpına.''Kusura bakma güzelim.''dedi ve beni soğuk havuza fırlattı.Soğuk su iliklerime kadar işledi bende çığlık attım. ''Berk!!!'' diye cırladım. ''Ya bari çıkmama yardım et.''dedim. ''Peki''dedi ve elini uzattı. Uzattığı elini tutup son gücümle çektim ve o da havuzu boyladı.Ben kahkahalarla gülerken o belimi yakaladı ve suyun diplerine doğru çekti.Nefesimi tuttum ve suyun derininden ona dil çıkardım. Daha fazla dayanamayıp yukarı çıktım.Hizmetli bize havlu getirdi ve ben sudan çıkar çıkmaz sıcacık havluya sarıldım.

 Dudağımın soğuktan mosmor olduğunu hissedebiliyordum.Heryerim titriyordu. ''Cadı son yaptığın şeyi unutmadım. Sen git üstüne kuru bişeyler giyin bende süslemeye başlıyım''dedi.Tamam anlamında kafamı salladım ve odama çıkıp kuru üstler giyindim. Sonra o birici babamın odasına giri Berk'e üst alt alıp aşağıya indim.

 Berk 5 dakikada bile harika işler yapmıştı.''Vay canına Berk efendi.Süper olmuş. Sana giyicek şeyler getirdim. Sen giyin ben süslemeye devam ediyim''dedim ve elime süsleri aldım.Havuz kenarına farklı renklerde balonlar yerleştirmeye başladım. Havuz kenarı bitince evin dışını süslemeye başladım.Bir merdiven aldım.Dış kapının üstünü de süslemeye başladım.O sırada ayağım kaydı.Tam yere düşücekken Berk beni tuttu.Utançtan yüzüm dometese dönerken o da sırıtıyordu.Hemen kucağından indim ve süslemeye devam ettim.Yarım saatte heryeri süslemiştik.''Berk davetliler birazdan gelir. Ben hazırlanıyım.''dedim.''Tamam ama hızlı ol cadı.''dedi. Hemen odama çıktım.Kırmızı bir elbise giyindim. Saçlarım dalgalar halinde belime doğru dökülüyordu.Hafif makyaj yaptım ve aşağıya indim.Berk'te hazırlanmıştı.Onun yanına gidip bahçeye baktım.O benim geldiğimi anladı ve bana döndü.

 Uzun bir ıslık çaldı ve ''Vay cadı. Sen bu kadar güzelmiydin ya.''dedi.''Suscakmısın??''dedim ve zil çaldı.''İlk davetlimizde geldi''dedimve kapıya koştum.Gelen Cem ve Burak'tı.Onlara sıkıca sarıldım ve içeri geçmelerini söyledim.Ardından herkes geldi.Berk'in yanına gittim.Herkes dans ediyo ya da arkadalarıya konuşuyolardı.Berk'in telefonu çaldı.''Alo.''dedi ''Efendim abi.Ne! Tamam geliyoruz.''dedi. 'Ne oldu'der gibi baktım ve elimi tutup dışarıya doğru sürükledi.Korumaların elinde Gökçe ve Hazal vardı. Ben ve Berk kahkahalarla gülerken Gökçe konuştu.''Kızım bak eski dost falan demem döverim ona göre''dedi.Bu kız salakmı. O dövmeden ben onu döverim.''Hadi gelsene ''dedim.''Bana bak ya bizi bu partiye al ya da-''dedi. ''Ya da naparsın?Partiyi mahvedermisin yoksa.Siktir git burdan Gökçe.Burası sürtükler için değil canım kusura bakma.''dedim.Berk'de korumaya eliyle dışarı atmasını söyledi.Gökçe çığlık atıp durdu.Anca yapabildiği bu zaten.Sonra içeri girdik ve dans ettik.2-3 saat sonra herkes dağılmaya başladı.

Hizmetliler evi toplamaya başladı.''Berk bu saatte evine gitme burda kal.''dedim.''Yok ben fazlalık olurum. Ben gidiyim cadı.Bugün çok eğlendim''dedi.''İtiraz istemiyorum Berk burda kalıyosun.Sana kalıcağın odayı gösteriyim''dedim ve elinden tutup bir misafir odasına getirdim.''İyi geceler.Bugün bana yardım ettiğin için sağol.''dedim ve yanağına öpücük kondurdum.''Ne demek prenses istediğin zaman sana yardımcı olurum.İyi geceler.''dedi ve o da benim yanağımdan öptü.Hemen odama geçip pıjamalarımı giyindim ve yine uykuya daldım.

Son Sözüm (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin