SS-5 ''YİĞİT''

4.8K 205 2
                                    

Medya da Burak var. Vote ve yorumlarınızı bekliyorum. İyi okumalar.
*****************
Sabah çok erken kalkmamıştım. 11 de kalkmak benim için süper bir duygudur çünkü erken uyanan bir insanımdır. Zar zor banyoya gidip elimi yüzümü yıkadım. Saçımı tepeden topuz yaptm ve Berk'in odasının önüne geldim. Yavaşça kapıyı açtım. Hala uyuyordu. Bir melek gibi. Ne diyorum yarabbim ben. Sessiz adımlarla yanına gittim.

 Yastığı aldım ve kafasına vurmaya başladım. "Biraz daha anne." Diye mırıldandı. "Ben annen değilim. Eğer kalkmazsan çok fena olucak."dedim ve kıkırdadım. "Cadı git biraz daha uyuycam." Dedi. "Peki sen istedin"dedim ve odadan çıktım. Hemen mutfağa gidip bir kova soğuk su aldım. 'Bu çocuk hasta olmaz inşallah' dedi iç sesim.

 Hemen onun odasına gittim. Hala uyuyo ya çocuğa bak. Bir kova suyu aldım ve kafasından aşağı döktüm. O da birden sıçradı. "Kızım bittin sen."dedi. Bende odadan çıkıp mutfağa doğru koşmaya başladım. "Ya lütfen yardım edin öldürcek beni!" Dedim hizmetliye. 'Salakmıdır nedir.'der gibi bakış attı hizmetli. O sırada Berk geldi ve belimden tutup odama getirdi. Yatağıma fırlattı. Öküz biraz daha yavaş olabilirdi demi? Bir an gıdıklamaya başladı. "B-berk lütfen tamam özür dilerim!!"dedim güle güle. "Bidaha yapıcakmısın cadı?"dedi Berk. "T-Tamam yapmıycam. Pişmanım nolur."dedim ve beni bıraktı.

 "Berk az kalsın gülmekten ölücektim. Bu pantalon giyerken ölmek gibi birşey."dedim. Kahkahalarla güldü. "Hadi canım. Ölmezsin ya.Neyse cadı ben acıktım. Seni yiyebilirmiyim?" Dedi. "Hayır tabikide. Aşağı gel" dedim ve mutfağa doğru ilerledim. Kahvaltımız bitti ve "Bugün bişeyler yapalım güzelim." Dedi. "Imm peki. Ne yapalım?" Diye sordum. Telefonunu aldı ve faceye girdi. Gökçe'nin profiline girdi ve bir bardan bahsetti. "Onlar orda olucakmış bizde gidelim mi güzelim?"dedi. "Olur.ben hazırlanıyım" dedim ve yukarı çıktım.

 Dolabın kapağını açtım. giyicek hiçbirşeyim yoktu. "Berk!!!!" Diye çığlık attım. Berk koşa koşa odama geldi ve "Ne oldu. Korkuttun beni cadı." Dedi. Nefes nefese kalmıştı. "Imm. Giyecek hiçbirşeyim yok alışverişe gidelim mi?" Diye sordum. Dolabımın içine baktı. Aslında full doluydu ama kızlar işte. "Peki cadı. Sen hazırlan bende hazırlanıyım gidelim."dedi ve oflanarak odamdan çıktı. 'Çocuğu korkuttun gerizekalı'dedi iç sesim. Hemen altıma dar siyah pantalon üstüme pembe bir t-shirt giyindim ve aşağıya indim. Berk beni bekliyordu.

 Arabasına binip en yakın avm ye geldik. İlk gördüğüm mağzaya girdim ve kıyafet bakmaya başladım. Berk'de bana yardımcı oluyordu. 5 tane kıyafet aldım ve kabine doğru yürüdüm. Siyah kısa göğüs dekolteli bir elbise giyindim ve Berk'in karşısına geçtim.

 Olmamış anlamında kafasını salladı. Sonra beyaz bir elbise giyindim. Eh işte gibisinden bir haraket yaptı. Oflanarak başka bir elbise giyindim. Mavi renk sırt dekolteli bir elbise giyindim. Berk'in karşısına geçtim "İşte bu." Dedi. Üzerime tam oturmuştu. Hemen çıkardım ve kasaya doğru ilerledik. Çantamdan para çıkartıcakken Berk uzattı. Aman tanrım. Bu çocuk çok cömert. Ben şaşkınlıkla onu izlerken "Bir erkeğin yanında kız para harcamaz." Dedi. "Ah çok teşekkür ederim Berk." Dedim ve yanağına öpücük kondurdum.

 Sonra Starbucks'a gidip bir masaya oturduk. Ben bir tane caramel macchiato aldım. O da frupichino aldı. Üstüne de isim olarak Berk & Hayal yazdırdık. İçeceklerimizi içerken aynı zamanda da bir kaç tane fotoğraf çekindik. Ben fotoğrafları paylaştım. O da hemen beğenip yorum yaptı. Fotoğraflar anında 30 beğeni oldu. Berkle sohbet etmeye başladık. "Hayal sevgilin varmı?" diye sordu. 'Sence' der gibi bir bakış attım. "Hayır yok senin?"diye sordum. "Hayır. Peki kardeşin?"dedi. "Hayır o da yok. Annemler beni takmıyo olsa onu mu takıcaklar." Dedim. "Ah benimde yok. Bişey sorcam annenler neden seninle ilgilenmiyo?"diye sordu.

 "Emin ol ki bilsem söylerdim. Okula başladığımdan beri beni dinlemiyolar. Benimle konuşmuyorlar. Bi ara her gece ağlıyordum. Ben kötü çocuk değildim. Her zaman saygılı bi kızdım.ama yinede annemler benimle hiç ilgilenmediler. Sanki bir insan öldürmüşüm gibi."dedim. Gözüm dolmuştu. "Seni üzdüysem özürdilerim. Sadece merak etmiştim." Dedi ağlamaklı bir ses tonuyla. "Yok ben alıştım. Merak ettiğin başka bir şey olursa sorabilirsin."dedim. Hayır anlamında kafasını salladı. Telefonuma gelen mesaj sesiyle irkildim.
Kimden:Burak
"Hayal acil buluşmamız lazım. Sen avm desin sanırım geliyorum bekle." Diye mesaj atmış. "Kim o?" Diye sordu Berk. "Burak benimle acil konuşması lazımmış buraya geliyo. Aha geldi. Sen burda bekle hemen geliyorum" dedim ve onun yanına koştum. "Burak ne oldu?" Diye sordum. "Hayal nasıl diycem bilmiyorum ama Yiğit geri döndü." Dedi.

 O adı her duyduğumda kalbime bıçak saplıyolardı sanki. Yiğit benim eski sevgilim. Başka şehire giderek benden ayrılmıştı. Şimdi neden geri döndü acaba. Ama umrumda değil. Ona aylar önce hayatımdan sildim ben. "İyi de nolmuş?Burak biliyorsun onu aylar önce hayatımdan sildim. Artık Yiğit diye biri yok hayatımda. Yarın okulda görüşürüz." Dedim ve yanından ayrıldım. Berk "Ne dedi?" Diye sordu. "Çok önemli birşey değil. Eski sevgilim geri dönmüş de onu söyledi." Dedim. Dediğim an gözlerinde bir korku belirdi. "Neden geri dönmüş?" Diye sordu sinirle. "Bilmiyorum ama o piç kurusunu görmeye niyetim yok. Buralarda olabilir. Artık gidelim mi?" Diye sordum.

 Masumca kafasını salladı ve çıkışa doğru ilerledik. Hay sikiym böle işi az ilerimizde Yiğit var. Hemen Berk'in eline yapıştım. Berk bana baktı. gülümsedim ve "o burda. Sevgilim gibi davranırmısın. Lütfen."diye sordum. "Tabiki güzelim." Dedi ve yanağıma bir öpücük kondurdu. Göz ucuyla Yiğit'e baktım. Bize sinirle bakıyordu ve büyük adımlarla yanımıza geldi. "Oo Hayal Hanım. Beni hatırladınız mı?" Diye sordu. Lanet olsun. Hiç değişmemiş. "Ne işin var burda?" Diye sordum. O sırada Berk hemen atıldı ve "Aşkım bu kim?" Diye sordu.

 Yiğit sinirle yumruklarını sıktı. "Ne çabuk unuttunuz beni Hayal Hanım. Seni almaya geldim." Dedi. "Yiğit defol git!! Seni istemiyorum anladın mı?! Benim yeni bir hayatım var! Beni bırakmadan önce düşünektin! Anlıyormusun beni kıt beyinli! Şimdi git ve birdaha bana gözükme!" Diye bağırdım. "Bana bak Yiğit misin nesin. Burdan hemen git. Yoksa fena olucak." Diye tısladı Berk. "Yine görüşücez Hayal."dedi ve gitti. "Gel gidelim Hayal." Dedi ve çıkış kapısına doğru ilerledik. Berk'in arabasına bindim o da sinirle bindi. "Niye geldi ki şimdi bu. Laftan da anlamıyor. Seni üzmeye hakkı yok." Dedi. "Tamam sen sakin ol. Ona haddini bildircem. Şimdi eve gidebilirmiyiz? Bu arada yine teşekkür ederim. Hayatımı kurtardın."dedim. Ona konuşma hakkı vermeden "Berk!! Bara gidicektik. Geç kaldık." Dedim. "Sakin ol daha yarım saat var. Büyük ihtimal Yiğit malı orda olur. Hayal beni iyi dinle. Bir dakika bile yanımdan ayrılmıycaksın. Tamam mı? Tuvalete bile birlikte gidicez" dedi.

 "Tamam Berk. Anladım." Hemen eve girdik. Odama çıkıp üstüme aldığım elbiseyi giyindim saçlarımı düzleştirdim ve makyaj yaptım. Berk arabada bekliyordu. Hemen arabaya bindim ve bara doğru ilerledik. Çok güzel ve geniş bir bardı. İçeri girdik ve etrafıma bakındım. Yiğit yoktu. Rahatladım ve Berk'in elini tuttum. Bir masaya geçtik ve hafif içkiler söyledik. Gökçe tam bir sürtükmüş gibi giyinmiş ve saçını topuz yapmıştı. İğrenç olmuştu ama birşey demedim. Berk ile çılgınlar gibi dans ettim ve eve gittik. Ona yirn burda kalması için yalvardım. Odama gidip duş aldım ve yatağa girdim. Facebook'a girdim ve Gökçe'nin paylaştığı fotoğraflara baktım.

 Benim ve Berk'in fotoğrafı da vardı. "Yeni çiftimiz. Berk'in bu kıza nasıl dayanabildiğini anlamıyorum."yazmış. Hemen Berk'in odasına gidiyordum ki koridorda karşılaştık. "Berk bu kız benim sinirlerimi bozuyo. Birşey yapmalıyız." dedim. Berk hemen birşeyler yazmaya başladı. "Emin ol ki o senin gibi sürtük değil. Çok güzel çok iyi bir kız. Asıl sana nasıl katlanıyolar anlamıyorum. Hepinize acıyorum." Yazdı. Hemen Berk'e sarıldım ve "çok teşekkür ederim Berk" dedim ve yanağını öptüm. "Prenses isterse herşeyi yaparım. Seni seviyorum güzelim. İyi geceler"dedi ve yanağımdan öptü. Bu çocuk bana seni seviyorum mu dedi. Oha "Bende seni seviyorum. İyi geceler" dedim ve odama doğru ilerledim. Yatağıma girdim ve rüyamda onu görmek için Allah'a dua ettim. Sonra da uyudum.

Son Sözüm (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin