SS-2 ''İHANET''

9.4K 305 25
                                    

Resimdeki Hayal. İyi okumalar..
*************
Sabah yine o iğrenç alarm sesi ile uyandım. O çalmasa bile gözüme perdenin arasından giren güneş ışığı uyandırırdı. Bu sabah bi sözleşme yapmamıştık. Büyük ihtimal kendim okula gidicektim. Belki de babamdan beni bırakmasını isteyebilirdim. Hemen banyoya gidip duş aldım ve saçımı at kuyruğu yaptm. Koşa koşa aşağı indim. Yine kahvaltı masasındaydılar. "Günaydın." Dedim yine takmadılar ve babama döndüm. "Baba şey bugün arkadaşların işi varda okula sen bırakabilirmisin?" Diye sordum.

 Çıt çıkarmadı. "Baba lütfenn!!" Diye yalvardım. "Ahmet! Hayal'i okula bırak!" Diye bağırdı. Ahmet bizim şoförümüz. "Baba sen götürsen olmaz mı?"dedim gözlerim dolmuştu. "Ahmet arabayı çalıştır." Dedi bu sefer. Gözümden yaşlar fırladı ve "Ben size ne yaptım! Niye beni takmıyosunuz?! Niye bana iyi davranmıyosunuz?!" Diye bağırdım. Sonra hızlıca evden çıktım ve şoföre gelmiyceğimi söyleyip yürümeye başladım.

 Hıçkıra hıçkıra ağlıyordum. Ben onlara bişey yapmamıştım ki. Okula yaklaştığımda çantamdan ıslak mendil çıkarıp yüzümü sildim ve sınıfa doğru yürüdüm. Kalbim kırılmıştı. Hemen sınıfa geçip sıraya oturdum. Berk hiçbişey söylemeden bana bakıyodu. Bende hemen kulaklığımı takıp müzik dinlemeye başladım. Gökçe, Hazal hala gelmemişti ve hoca girdi. Yine gıcık karı. Off. Dersi dinlemeye başladım. Berk "Hayal sen iyimisin? Kötü görünüyosun" diye fısıldadı. "Merak etme iyiyim. Sabah kötü bir olay yaşandı da." Dedim bu konuyu ona anlatamazdım. Yani daha tanımıyorum bile. "Peki. Anlatmak istersen herzaman dinlerim güzelim."dedi. Bu çocuğun bana 2. Güzelim diyiyişiydi. "Teşekkür ederim." Dedim ve yine gıcık karıyı dinlemeye başladım.

 Zil çaldı ve hemen telefonumla Gökçe'yi aradım. "Alo Gökçe. Nerdesiniz?" Dedim. "Hayal biz okula gelmiycez. Sana haber vericektik ama-" dedi. Bunlar beni dışlıyo. Kimse beni sevmiyo artık. "Tamam Gökçe. Ben anladım. Görüşürüz. İyi eğlenceler." Dedim ve sinirle kapattım. Sinirden gözlerim doldu. Bu durumdan nefret ediyorum. Hemen kantine inip sıcak çikolata aldım ve içmeye başladım. Anlamıyorum ki. Madem istenmiyorum niye ilgi gösteriyorlar ki? Karşıma Berk oturdu. "Hayal cidden kötü gözüküyosun. İyi olduğuna eminmisin? Bak bana herşeyi anlatabilirsin." Dedi.

 Belki bana şuan en iyi o gelirdi. "Gökçe ve Hazal tanıyorsun değil mi?"dedim. Evet anlamında başını salladı. "Onlar için Hayal yok. Bugün okula gelmiyceklermiş ve bana haber vermediler. Sürekli dışlanmaktan bıktım. Bana haber vermeden bişeylerin yapılmasından nefret ediyorum. Ailem de öyle annem ve babam beni hiç takmıyo. Ölsem ağlamazlar. Hayatlarına devam ederler." Dedim ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Yanıma geldi ve sarıldı. Oha bu çocuk çok iyi. Hem yakışıklı hem cana yakın.

 "B-ben yalnızım. Artık hayatta kimsem y-yok" dedim. Gözyaşlarım onun gömleğini ıslatıyordu. Geri çekildi ve yüzüme baktı. "Hey. Sen yalnız değilsin. Ben varım." Dedi. "İyiki varsın." Dedim ve yanağını öptüm. Bu çocuk olmasa kim beni teselli edicek. "Şimdi artık ağlama ve tuvalete gidip yüzünü yıka" dedi. Kafamı aşağı yukarı salladım ve tuvalete doğru ilerledim. Suyu açıp yüzümü yıkadım. Ağlamaktan gözlerim şişmişti. Tuvaletten dışarı çıktım. Berk beni bekliyordu. "Güzelim asma suratını. Gül biraz." Dedi ve hafif gülümsedim. "Ha şöyle. Gel sınıfa gidelim."dedi ve sınıfa doğru yürümeye başladık.

 Hemen sıraya geçtim ve telefonuma baktım. 0 cevapsız arama 0 mesaj. Of Gökçe'ye trip attım ve aramamış. Telefonu kapattım ve çantama attım. "Güzelim telefonunla beni arayabilirmisin? Kayboldu sanırım." Dedi. "Tamam." Dedim ve numarasını söyledi. Çaldırdım ve cebinde çaldı. Ben şaşkınlık içerisindeydim ve o da güldü. "Bu şekilde telefon numaranı kaydettim bebeğim." Dedi.

 Ah nasıl aklıma getiremedim ki. Rehberine beni 'Güzelim' diye kaydetti. Pis sapık. Bendr hemen 'Bay Kurnaz' diye kaydettim ve hoca girdi. 40 dakikalık derste Berk beni hep güldürmüştü. Bu çocuk süper ya. Zil çaldı ve eve gitmek için sınıftan çıktım. "Güzelim dur bekle. Ben bırakıyım mı?" Dedi. "Gerek yok. Yinede sağol."dedim ve yürümeye başladım. "Beni kırma bebeğim. Hadi nolur." Dedi. Yavru kedi yüzü yaptı.

Bende kabul ettim ve onun arabasına doğru ilerledik. Vay canına Porche. "Araban güzelmiş." Dedim ve evimi tarif ettim. Evin önüne geldiğimizde "Teşekkür ederim. Zahmet oldu." Dedim. Sırıttı ve "Hayır. Bu şekilde evini öğrenmiş oldum. Bide teşekkür olarak öpücük isterim." Dedi. Yanağına küçük bir öpücük kondurdum ve arabadan indim. Kapıyı açtım ve içeri girdim. Hemen odama gidip pijamalarımı giyindim ve yatağa uzandım.
Kimden: Bay Kurnaz
"iyi geceler güzelim" diye mesaj atmış.
Kime: Bay Kurnaz
"İyi geceler" diye mesaj attım ve derin uykunun kollarına kendimi bıraktım.
*********
Sabah uyandığımda alarm çalmamıştı. Güneş ışığı uyandırmıştı. Hemen kısa bir duş aldım. Bugün güzel olmalıydım. Güçlü görünmeliydim. Hemen saçımı yaptım, makyaj yaptım ve aşağı indim. Kimse yoktu. Kahvaltı hazırlanmıştı ama annem ve babam yoktu. Hizmetliye "Annem ve babam nerde?" Diye sordum. O da "Onlar 5 aylık bir geziye gittiler efendim." Dedi. Mutlu mu olsam mutsuz mu olsam bilemedim. Hemen yemeğimi yiyip dışarı çıktım. Ve önümde Berk'in arabası duruyodu. Arabanın yanına gittim ve "Hey burda bir arkadaşın mı oturuyo?" Diye sordum. "Hayır güzelim. Seni almaya geldim. Hadi bin." Dedi.

 Oha ben bu çocuğu yerim ama . Arabaya bindim ve teşekkür ettim. Okula geldiğimizde herkes bize bakıyodu. Berk kolunu belime koydu ve sınıfa doğru yürümeye başladık. Hoca çoktan derse girmişti bizde ilk derse girmeme kararı aldık ve okulun bahçesine doğru yürümeye başladık. "Ee güzelim. Anlat bakalım dün evde ne oldu?" Diye sordu. "Hiçbirşey olmadı. Annemler 5 aylığına bir geziye gitmişler. Gökçe ve Hazal dersen hiç mesaj falan atmadılar."dedim. "Takma be güzelim. Artık birlikte takılırız. Ha bak sana ne göstericem." Dedi ve telefonunu çıkarıdı.

 Facebook'a girdi ve Gökçe ile Hazal'ın fotoğraflarını gösterdi. Dün çok eğlenmişlerdi galiba. Sonra yorumlara girdi ve bir çocuğun yorumunu okuttu 'Hayal nerde?' Diye. Gökçe'de 'onsuz bir parti yapalım dedik' yazmış. Gözlerimden yaşlar döküldü ve vücudum titremeye başladı. Hemen kendi telefonumu çıkardım ve onun profiline girdim. Yoruma 'Bensiz daha çok eğlenebiliyormuşsunuz. Ne güzel. Size mutluluklar' yazdım. Berk yorumu gördü ve bana baktı. "İyiyim ben. Bakma bana öyle" dedim. "Güzelim fazla takma" dedi ve telefonu titreşti.

 Benimkide titredi. Hemen açtım ve Gökçe yorum yazmış. 'Evet tatlım. Aynen öyle'yazmış. Sinirden telefonu bir ağaca fırlattım ve ağlamaya başladım.Berk bana sarıldı ve "Şş. Ağlama" dedi. "Berk ben onlara ne yaptım?" dedim.sesim çok titrek çıkmıştı."hiçbirşey güzelim." Dedi ve saçlarıma minik öpücükler kondurdu. Biz çocukla sevgili gibiyiz. Biti görse öyle sanar. "Berk iyiki varsın. Sen olmasan şuan intihar etmiş olurdum belki." Dedim. Bana öldürücü bakışlarını fırlattı ve "Sakın intihar ediyim deme." dedi. "Merak etme artık etmem."dedim zorla gülümseyerek zil çaldı ve sınıfa çıktık. Derslerde yine beni güldürmeyi başarmıştı.

 Sonra arabasına doğru ilerledik ve "Güzelim hemen eve gitme biraz gezelim be dersin?" Dedi. "Olur. Biraz hava almaya ihtiyacım var. Sahile gidelim mi?" Diye sordum. Uzun zamandır oraya gitmiyordum. Sahile geldik ve sıcak kumda yürümeye başladık. "İntikam severmisin?" Diye sordu. Anlamamıştım ama "Evet." diye yanıtladım sorusunu. "Peki o zaman evinde bir parti ver ve Gökçeleri çağırma ne dersin?" diye sordu. Hemen ona sıkıca sarıldım. "Süpersin. Daha önce böyle bişey düşünmemiştim." Dedim. "Süperim tabikide. Bide yakışıklıyım değil mi?" Dedi ve sırıttı. "Egon tavan yaptı. Egosuz Berk'i istiyorum ben. " Dedim ve gülmeye başladım.

 O da karşılık verdi ve "Eski Berk daha iyiydi bence de." Dedi. Yine güldük ve hava kararmaya başladı. Beni eve bıraktı ve "Güzelim. Mesajda sana plandan bahsedicem. Görüşürüz" dedi. "Tamam. Teşekkür ederim. Görüşürüz." Dedim ve arabadan indim. Eve girip hemen odama çıktım ve Berk'ten mesaj bekledim. O sırada müzik açtım ve dinlemeye başladım. Ve beklenen mesaj geldi.
Kimden: Bay Kurnaz
"Güzelim şimdi sen Facebook'a 'evimde parti var gelecek olan yarın okulda yanıma gelsin. İsmini yazdırmayan gelemez.' Yazıyosun. Sonra evdeki herşeyi benle birlikte hazırlıyosun. Okulda Gökçe ve Hazal yanına gelirse 'siz gelemezsiniz' diyosun. Büyük ihtimal partiye sızmaya çalışcaklar o yüzden bir kaç tane koruma getircem. Ve çok eğlenicez. Plan nasıl?
Kime: Bay Kurnaz
" Oha Berk. Süpersin. Süper bir plan. Bizde de 2 tane koruma var. Onlar yardımcı olurlar. Bir de çok teşekkür ederim :)" yazdım ve yolladım. Hemen Facebook'a girip Berk'in dediklerini yazdım. 1 dakikada 100 beğeni geldi. Woww
Kimden: Bay Kurnaz
"Ahahaha biliyorum. Tamadır plan bide anında 100 beğeni. Süperiz. İyi geceler bebek." Demiş.
Bu çocuk beni öldürcek. Bu çocuk olmasa ben napardım.
Kime: Bay Kurnaz
"İyi geceler" yazdım ve uykuya daldım.

************************

Son Sözüm (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin