* F o l y t a t á s *

685 30 7
                                    

Halihó!

Nagyon szépen köszönöm a sok kedves kommentet és csillagot! Borzasztóan jól esett, hogy érdekel másokat is ez a kis történet, ami majdnem két évig porosodott a fiókomban. Imádtam írni, az eredeti könyveket pedig csak ajánlani tudom!

Minden egyes kritikát és meglátást szívesen fogadok, mi a véleményetek a végéről?:)

Ennek a történetnek a végére értem, nem szerettem volna itt abbahagyni. Az eredeti első könyvnek is itt lett vége, ezért úgy döntöttem, hogy a folytatást egy külön könyvben teszem közzé.


A címe:

Elementálok II.: Utolsó lélegzet

Már el is érhető a profilomon a többi könyvem között.


Fülszövege:

" Miután Lucille és a Merrick testvérek előtt világossá vált, hogy nem csupán az Őrzőkkel, az egész várossal, de még az őket egymás ellen hangoló érzelmekkel is meg kell küzdeniük, egyre nehezebb úgy tenni, mintha minden rendben lenne. 

Lucille nem csupán elvesztette a Merrick testvérek bizalmát, de úgy tűnik, hogy éket is vert közéjük. Nick és Gabriel újra egymás ellen fordul, az előbbi minden szabad óráját a tanulással tölti, míg az utóbbi egy Layne nevű lány társaságában. Chris kezd eltávolodni a családjától, Michael pedig minden igyekezete ellenére most először nem tudja féken tartani az öcséit. Ha ez még nem lenne elég felbukkan egy titokzatos gyújtogató is a városban, egyre több régi családi titokra derül fény és az Őrzők is a végzetes leszámolásra készülnek ezúttal.

Mindennek a közepén pedig ott áll Lucille Coleman, aki kezdi gyanítani, hogy amikor nem menekült el a városból és a harc mellett döntött, azzal nem pusztán a saját, de a szerettei halálos ítéletét is aláírta. "



Elementálok: Egyetlen szikra //BEFEJEZETT//Where stories live. Discover now