Actress!Grell x Fan!Reader

28 2 0
                                    

One Hell of an Actress

Grell rýchlym krokom vyšla z hotela a náhlila sa po ulici. Ešte pred pár minútami bola presvedčená, že všetko bez problémov stihne, no niekde medzi skúšaním tridsiateho a štyridsiateho outfitu musela stratiť pojem o čase.

Rýchlo skontrolovala svoj odraz vo výklade. Voľba nakoniec padla na bielu košeľu so zvislými čiernymi pruhmi, čierne nohavice a červeno-čierne členkové topánky. Usmiala sa. Perfektné ako vždy.

Aktuálne sa ponáhľala na natáčanie druhej série seriálu Black Butler, kde hrala jednu zo štyroch smrtiek. Mala tú rolu rada, pretože ich osobnosti boli takmer rovnaké a ona sa tak nemusela ani príliš snažiť.

Našťastie, štúdio bolo blízko, stále tu teda bola šanca, že to stihne.

Neodolala a vytiahla mobil. Nedávno prepadla novej zábavke. Donekonečna si prezerala instagramový profil svojho hereckého kolegu, ktorý v seriáli hral jedného z démonov. Tvár jej pri tejto činnosti rýchlo nabrala odtieň jej vlasov.

Kedykoľvek Sebastian na pľaci zo žartu vyhlásil, že je pekelne dobrý komorník, ona kontrovala s tým, že je pekelne dobrá herečka. Zatiaľ to naňho síce bohvieako veľký dojem neurobilo, ale musela veriť. Láska predsa hory...

Prekvapene zdvihla hlavu, keď sa spoza rohu vyrútilo čierne auto s tmavými sklami a prudko zabrzdilo priamo pred ňou. Než si vôbec stačila dať dve a dve dohromady, dvere sa rozleteli a von vybehli dvaja chlapi v čiernych oblekoch a už aj ju driapali a strkali dnu.

,,Čo to...? Čo to má znamenať?!" rozčuľovala sa Grell. Ako na potvoru nebol na ulici nikto, kto by jej mohol pomôcť. Muži však na jej protesty vôbec nedbali a nasáčkovali ju medzi seba na zadné sedadlo.

,,Toto musí byť nejaký omyl!" zvolala a k jej hrôze jej namiesto vysvetlenia nasadili na hlavu zatuchnuté čierne vrece.

Po nekonečnom pobyte v temnote, ktorý v skutočnosti trval pätnásť minút, cítila, že auto zastavuje. Vzápätí ju muži surovo vyvliekli von. Podľa ozveny krokov odhadovala, že sa nachádzajú v prázdnom skladisku.

,,No to je dosť!" ozval sa podráždený hlas. ,,Už som si myslel/-a, že tu korene zapustím."

S rukami za chrbtom si sledoval/-a ako k tebe tvoji podriadení vedú motajúceho sa zajatca.

Dokázal/-a si to. Pred tebou stál úhlavný nepriateľ tvojho klienta, Agent Red, zdanlivo nepolapiteľný protivník, ktorý doposiaľ unikal všetkým pokusom o únos. I ty si ho dostal/-a len vďaka šťastnej náhode.

,,Eeeh... haló?" ozvalo sa z vreca. ,,Ktokoľvek to tu vedie, verím, že ide o úprimné nedorozumenie."

Do mysle sa ti náhle zabodol osteň pochybnosti. Nie kvôli tomu, čo povedal, ale ako to povedal. Nikdy si sa s ním osobne nestretol/-la, ale ten hlas...

Jeden z tvojich podriadených ho sotil, až kolenami vrazil do prachu.

,,To snáď nie!" zvolal domnelý Agent Red nešťastne. ,,To už nevyperiem!"

Pokynula si, aby mu zložili z hlavy vrece a keď tak jeden z nich urobil, vytreštil/-a si oči.

,,No konečne! Nedalo sa tam dýchať!" ponosovala sa Grell a urazene pohodila dlhými vlasmi, ktoré mala doposiaľ skryté za chrbtom.

Black Butler One Shots Collection [SK] Where stories live. Discover now