Sebastian x Time Traveler!Reader

157 7 7
                                    

Autorská poznámka: Do médií budem dávať veci, ktoré ma inšpirovali, ak nejaké budú. Nemusia byť úplne rovnaké ako príbeh, mohla som z nich použiť napríklad len jeden aspekt. Aj tak ale odporúčam pozrieť si ich až na záver, keďže to tak trochu vyzrádza pointu, ale to je, samozrejme, na vás.

Long Long Dances

(T/M) = tvoje meno

Sebastian stál uprostred noci na streche a pozoroval rýchlo sa šíriaci požiar, ktorý postupne halil do ohnivého hávu všetky štvrte starého Londýna. Bol síce ešte pomerne ďaleko, no i zo svojho stanoviska videl v horku sa mihotajúce obrysy budov. Plamene tancovali v jeho karmínových očiach a na bledých perách mu pohrával pokojný úsmev. Svojimi citlivými zmyslami zaznamenal mierny poryv vánku tesne za sebou. Nijako však na túto skutočnosť nereagoval.

,,(T/M)," povedal s pohľadom stále upretým na rozmáhajúcu sa skazu pred ním.

Ty si sa usmial/-a a stanul/-a vedľa neho. Teplo ohňa sálalo až k vám a v jeho svetle tancovali tiene na vašich tvárach. Konečne si sa otočil/-a a prehovorila k démonovi po tvojom boku.

,,Keď som povedal/-a, že sa stretneme pri požiari Londýna v roku 1666, nemyslel/-a som tým, že ho máš založiť."

Sebastian sa taktiež otočili a vám sa stretli pohľady.

,,Vypukol by aj bezo mňa," povedal. ,,Ja som sa len uistil, že sa tak naozaj stane."

Náhle jeho pohľad znežnel a črty tváre zjemneli. Naklonil sa k tebe a s pobavením sledoval, ako tvoje líca naberajú ružovú farbu.

,,Chýbal/-a si mi," vyznal sa potichu, tak, že si si v prvej chvíli myslel/-a, že si si to len predstavoval/-a.

,,Aj ty si mi chýbal," povedal/-a si a nečakane si ho objal/-a. Ruky obmotané okolo jeho pása a hlava zaborená v jeho hrudi. Tvoje gesto nechalo Sebastiana na moment zaskočeného, rýchlo sa však spamätal a objatie ti opätoval, pričom sa usmial na tvoju postavu schúlenú v jeho náručí.

Pamätal si, akoby to bolo včera, keď ťa prvýkrát stretol. Bolo to pred vyše tristo rokmi, zjavil/-a si sa nečakane ako duch na vrchu mierneho svahu pri vyšlapanej cestičke. Lenže si sa pošmykol/-la na klzkej hline a pri svojom nekontrolovateľnom behu dole, ktorý miestami pripomínal skôr pokus o plachtenie kuraťa, si takmer zvalcoval/-a jeho vtedajšieho pána. Pri tej spomienke sa pousmial.

Akoby si vycítil/-a, na čo myslí, zdvihol/-la si hlavu a zahľadel/-a si sa mu do očí. To, čo si v nich uvidel/-a ťa prinútilo znova sa začervenať. Démon, potešený týmto pohľadom, sa zohol a spojil vaše pery v dlhom bozku.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Black Butler One Shots Collection [SK] Where stories live. Discover now