Chapter 7

1.9K 106 5
                                    

Zírám do jeho zelených očí ve snaze vymyslet odpověď. Nechci být jeho hračka. Nechci s ním mít nic společného kromě normálního doučování bez jeho úchylností. Ah, proč na tom vůbec přemýšlím? Je můj učitel, nemám na tomhle přemýšlet. Navíc jsem mu dost jasně řekla, že nejsem jako ostatní holky na škole, které po něm jedou. Jako jo, je hezkej, atraktivní, ale ne, bylo by to špatné. Taktéž je to nejlepší kamarád mého bratra a nejlepší kamarád mého nejlepšího kamaráda, takže to i tak nepřipadá ani v úvahu.

„Ne," řeknu konečně. „Najděte si někoho jiného. Škola je plná holek, které by vám skočili do postele." A za letu by stihly ještě odhodit kalhotky, jak moc po něm jedou.

„Možná, ale já chci tebe, baby, nechci mít holky, které mi do postele vlezou samy." Přitiskne si mě blíž na své tělo čímž mě naprosto připraví o racionální uvažování. „Jsi kurevsky sexy v těchto šatech, že mám co dělat, abych se udržel a neojel tě hned teď," zašeptá mi do ucha a schválně mi skousne kůži na krku. Zavřu slastně oči. V této chvíli si přeju, aby se ode mě nikdy neodtahoval. Pořád mi v hlavě ale bliká červená kontrolka s tím, že je můj učitel.

„Tohle nejde," řeknu konečně když se proberu. „navíc nás tady může kdokoliv vidět, pane Stylesi. Jsem tu se Zaynem, který se může každou chvílí vrátit." Odstrčím ho od sebe. Je to příliš riskantní a já rozhodně nic riskovat nechci. Úplně nevím, jak bychom to potom vysvětlovali.

Styles se však ušklíbne a ukáže rukou k baru. „Tvůj kamarád má na práci něco jiného." Podívám se tedy tím směrem, kterým ukazuje a okamžitě se zamračím, když spatřím Zayna, jak se baví s krásnou blondýnkou. Oba sedí u baru, koleny se dotýkají a ona mu najednou před zraky všech položí ruku do klína. V ten moment od nich znechuceně odvrátím pohled dívajíc se zpátky na Stylese.

„Hm, možná nemá čas, ale mám tu kamarády, tak mě omluvte," zamumlám. Stoprocentně mě přes tu hlasitou hudbu neslyšel, ale je mi to jedno. Rychle se protlačím mezi tančícími lidmi. Potřebuju jít k boxům kde určitě svou partu najdu.

Nechápu Stylese. Kam se poděl ten Styles, který na mně byl zasednutý a doslova kritizoval všechno, co jsem udělala. Nic podle něj nebylo správně. Sakra, vždyť celá moje třída věděla, jak my dva se nenávidíme a nepomáhál tomu ani ten fakt, že jsem sestra jeho nejlepšího kámoše, možná i kvůli tomu to bylo ještě horší. Myslel si, že mám u ostatních učitelů protekci, ale tak to nebylo. Nikoho to nezajímalo. Jen asi podle něj bylo špatně, že mě tak moc nenáviděli jako on. Nevím, těžko říct.

Protlačím se mezi lidmi a mé oči se rozzáří, jak konečně spatřím mou kamarádku. Sedí na nějakém blonďatém klukovi a v tu chvíli se mu začne vrtět na klíně. Nechutné. To si to nemůžou nechat na doma?

„Ugh, vy jste teda pěkný prasáci," křiknu po nich přes hlasitou hudbu. Mallory mi věnuje povýšený úsměv a zvedne se z jejího kluka načež přejde ke mně. Stáhnu si ji do objetí, které mi opětuje.

„Představím ti ho," vykřikne mi do ucha až sebou trhnu. Bude zázrak jestli na to ucho vůbec uslyším. Odtáhne se ode mě a ukáže rukou na blonďáka. Jeho modré oči se zabodnou do mých hnědých a já mám pocit, jako kdyby skrz mě viděl, jak je jeho pohled intenzivní.

„Josie, tohle je můj přítel Niall," představí mi ho. „Nialle, tohle je moje nejlepší kámoška Josie," představí mu i mě. Sjede mě pohledem až se ošiju. Něco mi na něm nesedí, ale nevím co. Asi mi spíš přijde jako kluk, který má holky jen na jedno, ale co já můžu vědět, že jo.

„Těší mě," řeknu a donutím se k úsměvu.

„Jo, mě taky." Kývne hlavou.

Podívám se na Mallory vedle mě, která se šťastně usmívá. Poplácám ji po zádech a posadím se do boxu hned naproti Niallovi, který se v tu chvíli zvedne a přejde k Mallory, vezme ji za ruku a rozejde se s ní do davu tančících lidí. Hm, tak jo, vůbec si to neberu osobně.

Beautiful Teacher || Harry StylesWhere stories live. Discover now