Chapter 2

2K 96 6
                                    

Harry's point of view.

Ztěžka dopadnu na židli v mém kabinetě, který sdílím s Fynnem - profesor psychologie. Jsem neskutečně nasranej jen díky jedné malé holce, která si myslí, že škola je jen oprus a nic jiného jako všichni ostatní. Mega mě tohle sere, protože si toho neumí vážit. Nikdo mi nepije krev tak, jako ona. Dokáže být tak nesnesitelná a děsně otravná až mám někdy chuť jí vrazit pár facek, ale má štěstí, že já ženy nemlátím. Nejsem totiž ubožák jako jiný, co na ženskou sáhnou a umlátí ji skoro k smrti.

„Koukám, že tě Westová nejmladší zase nasrala," zasměje se Fynn, který je mimochodem její bratr, ale nechová se k ní jinak než k ostatním studentům jen kvůli tomu, že je to jeho sestra, za což si ho vážím. Samozřejmě ji chrání zuby nehty před těmi pubertálními ubožáky, co se kolem ní motají, přeci jen je to jeho sestra. Sám mám sestru a i když je ona starší, tak se ji snažím chránit co to jde.

„Že prý jsi ji zdržel a omluvíš jí to," řeknu. Samozřejmě tomu nevěřím. Chodí každé pondělí na poslední chvíli a za poslední tři týdny přišla o pět minut pozdě. Fakt mě to dokáže vytočit a ta malá mrcha byla ještě tak drzá, že řekla, jak ji je antická mytologie jedno. V tu chvíli jsem myslel, že ji uškrtím, nebo vyhodím ze třídy, no držel jsem se. Každopádně jí ještě ukážu, co dokážu až přijde po škole za mnou do kabinetu. Já nejsem hej ani počkej, aby se tak ke mně chovala.

„To je pravda." Pokývá hlavou. Překvapeně se na něj podívám. Dobře, tohle jsem nečekal. „No co? Spěchala a je to prostě moje malá sestra, takže ji zpravidla musím srát," zasměje se, připravujíc si všechny potřebné věci na jeho hodinu psychologie. Když vidím, jak je Fynn jiný oproti jeho sestře, tak si říkám, jestli jsou ti dva opravdu sourozenci. S Fynnem se známe od té doby, co jsme nastoupili na výšku, propluli jsme tím vším spolu a teď i pracujeme ve stejné škole, takže vím, jak moc se učil, aby získal titul, kterým se pyšní snad pořád. A jeho sestra sice proplouvá v ostatních předmětech s výbornými známkami, ale na historii úplně sere. Anglickou literaturu, co taktéž učím, zvládá úplně skvěle, ale v dějepisu přímo plave.

„Stejně je po škole dvě hodiny, takže na ni nečekej." Zapnu si notebook, abych se mohl podívat na známky mých studentů, načež se rozhodnu jestli se bude psát nečekaný test nebo ne. Rád totiž dávám nečekané testy.

„Ta tě fakt nasrala," zachechtá se a v tu chvíli se ozve to protivné zvonění ohlašující začátek druhé hodiny, tudíž já mám volno a Fynn vyučuje. „Tak se tu měj a žádné porno." Popadne své věci a než mu na to stačím něco říct, tak se za ním zabouchnou dveře a já se tu ocitnu sám. S povzdechem se opřu o opěradlo židle, prohrabávajíc si vlasy směrem dozadu.

Ta malá potvora mi fakt pije krev a já nemůžu myslet na nic jiného než na ni, jak mě neuvěřitelně dokáže vytočit. Ne, že bych byl na ni zasedlej, jenom mi prostě pije krev a je tak neuvěřitelně drzá až mám kolikrát chuť ji prohodit oknem i přesto, že je to sestra mého nejlepšího kámoše.

Zavrtím hlavou, abych ji konečně dostal z hlavy, ale nepodaří se mi to na moc dlouho, protože mi na obrazovce notebooku vyskočí všechny známky z historie mých studentů. Samozřejmě mezi lidmi, kteří z dějepisu propadají je i ta malá potvora. Tady bude někdo potřebovat doučování. Bože, za co?

Měl jsem jít raději studovat práva než pedagogiku kvůli lidem jako je ona, fakt že jo. No teď už je moc pozdě a třeba to doučování nebude tak strašné. Haha, jasně, je to Westová a to je případ sám pro sebe. Najde se samozřejmě i několik dalších studentů, co mi lezou na nervy, ale u ní je to nějaké jiné. Prostě ji nemůžu vystát.

Beautiful Teacher || Harry StylesKde žijí příběhy. Začni objevovat