~52

1.5K 136 38
                                    

*ξεροβήχει*

Πρώτον: Ανέβασα στο προφίλ μου μια χριστουγεννιάτικη ιστορία που λέγεται The Best Christmas, τράβα τσέκαρέ την για να μπεις στο μουντ.

Και δεύτερονΜε μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι πήρα εν τέλη την απόφαση να κάνω ΣΙΚΟΥΕΛ ΤΟΥ ΝΤΑΝΤΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Θέλω να μου προτείνετε όνομα για το σίκουελ εδώ δίπλα. ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ.

Δεν ξέρω τι θα γράψω εκεί, δεν ξέρω καν αν θα είναι ωραίο και επιτυχημένο όσο το πρώτο, το μόνο που ξέρω είναι ότι και εσείς αλλά και εγώ θα στεναχωρηθούμε όταν τελειώσει αυτό το βιβλίο και παρόλο που δεν είναι τόσο σοβαρό όσα τα υπόλοιπα, είναι αρκετά σημαντικό για μένα γιατί διαβάζοντάς το θυμάμαι πρόσωπα και καταστάσεις που πλέον δεν υπάρχουν στην ζωή μου.

Πολύ μελό ε;

*ανεβάζει τα γυαλιά μυωπίας της*

Α ξέχασα να σας πω μια ασήμαντη λεπτομέρεια χεχ.

θατοτελεισωστα60κεφαλαιαμπορεικαιλιγοτερομημεσκοτωσετεεεεεεεεεεεεε





~~~

<<Ωχχ>> μουρμουρίζω και ανοίγω με κόπο τα μάτια μου. <<Τι έγινε;>>

Το πρώτο πράγμα που βλέπω είναι η μαμά μου να προσπαθεί κυριολεκτικά να ανέβει πάνω μου ενώ ο Μάικλ από πίσω να την τραβάει.

<<Άνα μου είσαι καλά;>> την ακούω να ρωτάει αλλά δεν απαντάω. Επικεντρώνομαι στο γεγονός ότι με το ζόρι ανοίγω τα μάτια μου και νιώθω τόσο ζαλισμένη. <<Άνα μου λιποθύμησες στα καλά του καθουμένου>> συνεχίζει και αμέσως γουρλώνω τα μισόκλειστα μάτια μου.

Ει, τα άνοιξα!

<<Λιπο- τι;>> προσπαθώ να σηκωθώ αλλά κάθε κίνηση που κάνω με ζαλίζει ακόμη παραπάνω. <<Εγώ; Λιποθύμησα εγώ;>>

Daddy ✔️[Book 1]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα