~23

2.9K 195 5
                                    


Σχολιακι και αστερακι για να συνεχισω λοβς♥


~~~


Ρία- Γεια φανς του Αλεξ και καρανωμαλαρες του Νταντιιιι!!!!!

(Χειροκροτεί μόνη της)

Φανς- Γεια σου Ρία, υπέρτατη θέα του Ολύμπου, καλλονή και σέξυ 18χρονη, Ω βασίλισσα της ανωμαλίας και του-

Ρια- ΦΤΑΝΕΙ! (σας κοιτάζει αγριεμενη και εσείς το βουλωνετε) Σας φώναξα σήμερα εις την οικία του Άλεξ και της Ανά για να σας ενημερώσω για κάτι ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΟΎΠΕΡ ΟΥΑΟΥ.

Φανς- ΟΜΓΟΜΓΟΜΓΟΜΓ ΠΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΜΑΣΤΕ!1!!!1

Ρια- (Παίρνει σέξυ βλέμμα)
ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΠΙΤΣΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

(Κιθαρες εμφανίζονται από την άκρη της σκηνής και η Ρία σκίζει τα ρούχα της, μένει με το μαγιό και αρχίζει να χορεύει κλακέτες στον Ρυθμό της Σαμπαααα)

Φανς- ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ Η ΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΚ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΤΚΚΚΚ. ΕΒΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙΙΙ ΓΙΕΙΙΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜ-

Ρια- Ναι βασικά όσον αφορά σε αυτο... Χεχ πρέπει να σας ανακοινώσω κάτι (βάζει τις κλακέτες πίσω από την πλάτη της και σας κοιτάζει με απολογητικό ύφος) Ο Άλεξ και η Ανά δεν είναι και πάλι μαζί ουπσι χεχεχ.

Φανς- ΤΙ;


~~~

<<Εμ Ανα μπορουμε ξερεις να μιλησουμε λιγακι;>> ρωταει ο Αλεξ και στηριζεται στην πορτα ενω κοιταζει εμενα και τον Ιθαν να ειμαστε ετοιμοι να κανουμε σεξ.

Τι φαση αυτο το παιδι; 

<<Αυτη τη στιγμη δεν μπορω Αλεξ>> λεω αγανακτισμενη και στηριζομαι στους αγκωνες μου.

<<Ναι αλλα εγω θελω ΤΩΡΑ να σου μιλησω Ανα>> επιμενει και με κοιταζει βαριεστημενα ενω ο Ιθαν μας κοιταζει και τους δυο λες και ειμαστε τρελοι.

Οχι οτι δεν ειμαστε, αλλα αλλη ιστορια αυτο...

<<Θελω να κανω σεξ με τον Ιθαν, μπορεις να φυγεις σε παρακαλω;>> του λεω μες την μουρη αλλα αυτο δεν τον πτοει. Κουναει αρνητικα το κεφαλι του. <<Τι παει στραβα μαζι σου ρε Αλεξ;>> σπρωχνω απο πανω μου τον Ιθαν και σηκωνομαι ορθια ενω παλευω να δεσω το σουτιεν μου. <<Τι θελεις και δεν με αφηνεις στην ησυχια μου;>>

Daddy ✔️[Book 1]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα