~34

2.1K 174 19
                                    

1 εβδομαδα αργοτερα

<<Ανα σε παρακαλω, ξυπνα, δεν μπορω να ερχομαι καθε δεκα λεπτα και εσυ να με γραφεις>> φωναζει η θεια μου και ξεφυσαω ενοχλημενη.

Ενταξει, ομολογω οτι ειναι πολυ καλυτερα απο ο,τι περιμενα. Εδω και 3 μερες δεν με εχει ενοχλησει καθολου, δεν με εχει ρωτησει καν για ποιο λογο ηρθα ετσι ξαφνικα. Αν και σιγουρα θα εχει ανοιξει η μανα μου το στομα της και της τα εχει ψαλει ολα.

Ηταν ακαταδεκτη. Προσπαθησα αρκετες φορες να την πεισω να με αφησει να μεινω σπιτι αλλα προφανως και δεν μπορουσα να της αλλάξω γνώμη.

Σηκωνομαι ορθια και ψαχνω να βρω τα ρουχα που πρεπει να φορεσω για σημερα. Ευτυχως η θεια μου ειναι ανυπαντρη οποτε δεν εχω αλλους να με πριζουν για αυτα που φοραω. Εκεινη ειναι πολυ κουλ. Οποτε ερχοταν σπιτι μου εφερνε καθε φορα και απο ενα συνολακι με ρουχα.

Αλλά όχι. Είπα να αρχίσω να ντύνομαι κανονικά...

Όχι, σορτσάκι. Σταμάτα να με κοιτάς με αυτό το βλέμμα!!!

Επιλέγω ένα τζιν και ένα τυχαίο μπλουζάκι -φορωντας το με σουτιέν και αγνοώντας το γεγονός ότι πάνω στο μπλουζάκι γράφει με κεφαλαία γράμματα FREE THE NIPLES- και κατεβαίνω στην κουζίνα.

Από της στιγμή που ήρθα είπα στην θεία μου να με γράψει στο σχολείο της αλλά είπε ότι για να ξεκινήσω να πηγαίνω κανονικά και μάλιστα στη μέση της χρονιάς, πρέπει να πάρει έγκριση από υψηλότερη βαθμίδα.

Και μάλλον θα αργήσει αυτή η έγκριση να ρθει. Οπότε εκμεταλλεύομαι τον απεριόριστο ελεύθερο χρόνο κάνοντας...τίποτα απολύτως!

<<Αυτό το πρωινό ξύπνημα είναι ο,τι χειρότερο>> λέω στην θεία μου που κάθεται στον πάγκο και πίνει το σμουθι της.

<<Για σένα ή για μένα που με τα κόπων και βασάνων σε σηκώνω;>> Ρολαρει τα μάτια της και σκάω ένα γελάκι.

Ναι, τα γέλια με μαραναν τώρα.

<<Πήρε κανένα τηλέφωνο η μαμά;>> Ρωτάω και καλά χωρίς να με νοιάζει ενώ με το χέρι μου συνθλιβω ένα από τα κουλουράκια που έχει δίπλα στον καφέ.

<<Ναι. Εχθές. Ο γάμος είναι το Σάββατο>> αφήνει τον καφέ και βγάζει τα γυαλια της.

<<Το ξέρω>> απαντάω σιγανα και σκουπίζω τα χέρια μου πετώντας τα ψυχούλα πάνω στο πιατακι. <<Τι θες να κάνω;>>

<<Να βρεις ένα ωραίο φόρεμα και να ρθεις μαζί μου στον γάμο>> απαντάει φυσικά και κουνάω το κεφάλι μου.

Daddy ✔️[Book 1]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα