~36

2.3K 171 29
                                    

Χεχεχε αυτο ειναι το κανονικο κεφαλαιο...

Ακομη γελαω οταν διαβαζω το προηγουμενο κεφαλαιο. Σορυ♥

~~~

<<Α-α-αλεξ;>> ρωταω με κομμενη την ανασα.

Ω ΤΕΛΕΙΑ!

ΜΟΛΙΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞ!!

Ποσο μα ποσο βλαμμενη ειμαι;;;

Ηθικο Διδαγμα:

Πριν απαντησεις σε ενα τηλεφωνημα ΠΑΝΤΑ να κοιτας ποιος σε καλει. ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ. Γιατι συμβαινουν τετοιες βλακειες και αντε να εξηγησεις μετα...

<<Ανα...αυτα που ειπες τα εννοουσες;>> ακουω τη φωνη του και προσπαθω να συγκεντρωθω στα λογια του και οχι στο γεγονος οτι μου εχει λειψει και οτι και μονο που ακουω τη φωνη του θελω να βαλω τα κλαμματα.

<<Εεεεεεεεεε>> ειναι το μονο που βγαινει απο το στομα μου και με μουτζωνω.

<<Ναιιιιι;;;;>>

Βρες κατι και απαντα. Βρες κατι και απαντα. Βρες κατι αλλιως θα σε βρισω.

<<Αναλογα με το τι ακουσες>> λεω και το μετανιωνω αμεσως.

ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΥΣΕΣ;

ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ;

ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΑ;

Αφου τα ακουσε ολα.

Και βασικα λιγο δυσκολο να νομιζει οτι οοοοοολα αυτα που αραδιασα πριν τα ελεγα για καποιον αλλο Αλεξ που τυχαινει να ειναι και αυτος μελλων αδελφος μου και που και με αυτον εχω πηδηχτει αρκετες φορες.

<<Ανα...>>

<<Ενταξει, ενταξει>> παραιτουμαι <<Ναι, προφανως και τα εννοουσα ολα αυτα που ειπα, Αλεξ. Τι περιμενες; Οτι δεν ενδιαφερομουν καθολου για σενα; Εχω και εγω συναισθηματα>> λεω δυνατα και ακουω τον ηχο της ανασας του απο την αλλη πλευρα. <<Ωραια δεν εχεις κατι αλλο να πεις;>>

Η σιωπη απο την αλλη ακρη της γραμμης με κανει να αισθανομαι απαισια. Του συμπεριφερθηκα μηπως αποτομα; Χριστε μου, τουλαχιστον ας μην μου το κλεισει στη μουρη.

<<Αλεξ...;>>

<<Εεε...>> ακουω και αφηνω ελευθερη την ανασα μου. <<Σε πηρα γιατι η μαμα σου ειπε να σε ενημερωσω για τον γαμο>> λεει τελικα και κουναω το κεφαλι μου.

Daddy ✔️[Book 1]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα