Tekila/Mühür-35.bölüm(part1)

790 75 131
                                    

Bölüm müziği;
Gökşın Derin-Geceler boyu

Bölüm müziği;Gökşın Derin-Geceler boyu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

●🍷

Gözlerim  kısa uykusundan üzerime eğilen bir gölgeyle dirildi.Genzimi yakan nefeslerime ek duyumsadığım ağır parfüm  kokusu rahatsız etmişti. Kısıkça açık olan gözlerim beyaz tavanla ufak bir bakışıp yakınımdaki varlığa döndü hafifce. Koluma doğru eğilmiş ,kahveye çalan saçlarını geriye sıkı bir topuz  yapmış hemşirenin simasını direkt tanımıştım.

Kolumu dikerken her defasında söylenen kızdı bu.

Benim uyanmadığı farketmemesiyle dikkatle ellerine baktım. Dikişlerimde gezinen eli tuhaftı. Yarayı kapatmak yerine başka bir sey yapıyordu.

Şüpheyle kısılan gözlerim  kadının işini bitirmesiyle geri kapandı. Hissetmediğim için uyanmamı beklemediğinden rahattı belli.
Üzerimdeki örgüyü hafifce çekmesiyle kolumu örtüğünü anladım. Bir acı hissetmediğimden kolumdan haberdarsız olsam da beynimi de kaybetmemiştim.

Bir bokluk vardı.

Gözlerimi açmadan hemşirenin uzaklaşacağını anlayıp kurumuş dudaklarımı araladım.

"Aradığınızı bulabildiniz mi?"

Kız'ın aniden çığlık atarak sıçraması ile kulaklarıma veda ettim.

"Si..siyahis hanım .." elini kalbine koyarak cidden korktuğunu belli eder şekilde derin bir soluk verdi. "Korkuttunuz beni."

Kaşlarımı önemsizce kaldırıp indirdim.

"İşim." diyişimle kız afalladı.

"Anlamadım?"

Bende öyle düşünmüştüm. Önemsemeyerek sağımda yatan salağı gösterdim.

"Size zahmet masadaki suyu şuraya döker misiniz?"  Kibar soruşumdan mı ne, kız iyice asalak gibi bakmaya başlamıştı bana .

Eliyle masadaki bardağı göstererek ,"Bunu ,"  ardından tedirgince Claus'u gösterdi." Beyefendiye mi dökeceğim?"  Çok garip bir şeymiş gibi tek tek anlatışıyla azıcık  kalan tahmmülüm bitmişti.

"Neden kimse işime yaramıyor."  Homurdanarak rahatsızca doğrularak sağlam elimle çarşafı üstümden çektim. Oturur vaziyete geçince dönmeye başlayan başımla gözlerim kapandı.

"Lütfen çok kan kaybetmişsiniz . Ayrıca bedeniniz güçsüz düşmüş. "  koşturarak gelip kolumdan tutan kızla irkilerek  kolumu kendime çektim.

Ters ters kadına bakarken onun sakat koluma bakıp sonra benimle göz teması kurmasıyla daha fazla dayanamadım.

"Şişş.... Baksana ."  Gözleri tedirgince benim usanmış yüzümde dolandı .

TEKİLA  |𝕸ü𝖍ü𝖗|Where stories live. Discover now