Tekila/Mühür-33.bölüm(part2)

1.7K 135 106
                                    


Bölüm müziği;
Ezel' soundtrack -
unutamıyorum.

Multimedya; Siyahis

Multimedya; Siyahis

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🍷

Huzur . Bir kaç ses ,dilimin pelesenk sözlerine sığmayan kelime. Bir babanın sevgisinde , bir abinin şefkatinde , bir dostun gölgesinde  biraz biraz bulduğum huzur..

Ufak ufak tattığım bu huzur , şimdi bedenimi bir yorgan misali sarmalamıştı. Üstü açık , soğukta  kalmış Siyahis'in aksine huzur , kaybetmekten korkarcasına kıskacına almıştı.

Birbirimizden kaçmalarımızın ilerisinde şu an aynı yatakta, aynı çarşafın bir ucunu paylaşıyorduk. Sıcacık göğsüne yaslı  başıma giren sayısız sancıya rağmen onun huzurlu nefes alışverişlerini bozmamak adına gülümsüyordum, acımı yutmaya  çabalıyordum. Beni usul usul seven adamın nefesin de demleniyordum.

Keşke izin verseydi bedenim.

Gecenin kaçıydı bilmiyordum , sabah olmak üzereydi sanırım ve bedenimi kasmaktan yanan tüm eklemlerimle ona daha da sarıldım.

Şimdi değil , lütfen.

Beni öyle görmesin , lütfen.

Bedenime ok gibi saplanan krizin acısı öylesine içimi kavuruyordu ki , birisinin sizi cayır cayır yakması gibiydi. Öylece izliyor ve engel olamıyordunuz. Tüm güzel hislerin aksine geçmişim , duyduklarım peşimi bırakmıyordu. Ben ,yavaş yavaş ölüyordum , öldürdüklerim aksine , hayat beni can çekiştire çekiştire  karanlığa hapsediyordu.

Hala benden ne saklıyorsun sorusu beynimi yiyip bitirirken , krizi durduramıyordum , durduramazdım.

Nasıl yapabilirdim ki?

Benden değil bizden vazgeçmiş bir adamın koynuna giren kırık kalbim , güçlü olmayı nasıl becerebilirdi?

Kalbim, Tekila olamayack kadar kırgındı, zayıftı , güçsüzdü.

Sevmeye çalıştıkta yiten bir et parçasıydı.

Şimdi değil ..

Birbirine ahenkle sarılmış gür kirpiklerin ardındaki elaları görmek ümidiyle başımı geriye attım . Belki duyar serzenişimi , belki anlatır beni acıtan gerçeği diye bekledim. O yakmasın  canımı , bir başkası yaksın diye dua ettim. .

TEKİLA  |𝕸ü𝖍ü𝖗|Where stories live. Discover now