Tekila/Mühür-5.bölüm(part2)

3.1K 239 147
                                    

Bölüm müziği:
Alan Walker -Sing Me To Sleep

Multimedya: bilinmeyen kişi

Multimedya: bilinmeyen kişi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


🍷

Bu teşekkürü beğendim , daha sonra tekrarlıyalım ."

Soğuk hava iyice kendisini belli ederken , kıçımı yasladığım arabadan hafif doğrulup cebimde kalan son sigaramı alıp dudaklarımla buluşturdum ve oyalanmadan yaktım.Nikotinden nasibini alan ciğerlerim yorulmuştu artık ama karşımdaki çocuk usanmıyordu dövmekten. Sağ ayağımı sol ayağım üstüne atıp iyice yayıldım yaslandığım arabaya ve geceyi yaran acılı inleme , hızlı nefes alışverişlerini dinledim. Adama kıl olmuştum zaten o yüzden şu anda dayak yemesi umrumda değildi.

Aradan geçen epey bir zaman sonra siyahlı çocuk bizim şoförü bi kenara fırlattı ve hırıltı nefesiyle doğruldu. Gözlerim hızla kısılırken dudaklarımdaki sigaranın dumanını derince soludum. Çocuk, siyah saçlarını havalı diyebileceğim bir şekilde eliyle düzeltip bakışları bir şey aramış gibi etrafta gezindi ve bende takılı kaldı.

Aradığını bulmuştu bakışlarında.

Gözlerim ,mavi gözlerle kesişince ciğerlerimde dans eden dumanı yüzümdeki yarım gülüşle dışarıya saldım. Yaptığım hareketle oğlanın soğuk yüzünde bir canlanma oldu. Gözleri gözlerimdeyken ,şeytani parıltıları gözlerimi aldı. Öyle bir şeydi ki, koyu mavilerin kuyusunda parıldıyan siyah inciler gibiydi.

Nerden mi biliyordum , kendimden.

Yaslandığım yerden ağır hareketlerle doğrulup elimdeki sigarayı son kez derince çekip yere attım. Benim hareketlenişim ile oğlanda ellerindeki kanı üstüne silerek bana doğru adımladı. Gecenin zemherisinde iki beden tüm karanlığıyla yaklaştı.

Aramızda bir iki adım kala durmamla oda duraksadı. Uzun boyundan dolayı başımı hafif doğrulttum. Bu yaptığım hareket ile beyaz dişlerini gözler önüne sererek sırıttı , ama bu gülüş sinsi ve alaylıydı.

"Gecenin bir yarısı sokaklar tekin olmaz ."

Sesinde boğukluk tuhaf ve kasvetliydi, sanırım ona has bir ses tonuydu. Ama o anda takıldığım tek şey beni erkek olarak görüp dalga geçmeyişindeydi. Bakışları tehlike şekilde üzerimde gezinmesi cevap verme gereği duymadan arkama döndüm.Artık kıçımı ısıtmak istiyordum .

"Şiişt ."

İç gıdıklayıcı sesiyle duraksadım, sesine artı bir tını katmıştı sanki . Soğuk, bedenimi sert bir şekilde çarparken sinirlerim gerilmişti , defolup gitmek istiyordum şu lanet caddeden. Sertce bedenimi arkama çevirip , 'ne var ' bakışı attım .

TEKİLA  |𝕸ü𝖍ü𝖗|Where stories live. Discover now