Tekila/Mühür-24.bölüm

1.4K 146 99
                                    

Bölüm müziği;

Broken Smile-(My All)

Stabil -O


Multimedya;Tekila

Multimedya;Tekila

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

( S.Luna Josef)

●🍷


Kader.

Beş harf , iki heceden oluşan hayat. Tesadüf diye adlandırdığımız o her küçük detay , farkındalığın bir paçasıydı.

Kaderdi.

Şu anda dudağımın kenarından sızmakta olan kana ulaşamayan elimdeki uyuşukluğu göz ardı etmeye çabalıyor ve neredeyse tüm odayı donduracak güçteki ela gözlerin soğukluğuyla yüzleşiyordum.
Öylesine katran karasıydı ki bakışları, içimde bir yerler sızlamaya başlamıştı.

Şimdi , ben bu adama el mi kaldıracaktım?

Boğazıma yüklenen yumruyu yok etmek istercesine bir kaç kez öksürerek sol elimi boynumdan göğüs aralığıma akan kana götürdüm ve gelişi güzel sildim. Terden ve kandan üzerime bir deri gibi yapışan kıyafet rahatsız etmişti.
İçime giydiğim yarım atlet sayesinde , göğüs aralığımdan aşağı sarkan fermuarı göbek deliğime kadar çektim. Elimin hareketlerine takip eden onlarca bakıştan biri de onundu.

Ve bu...

Boynumdan yüzüme yayılan sıcaklıkla şaşkınlıkla soludum . Kendine gel! Yanıyordum ve iyi biliyordum ki bu onun bakışlarındaki yoğunluktandı; iyi de ben utanmazdım ki!
Fermuarın üzerinde duran elim tereddütle havada asılı kalırken , sıklaşan soluklarımla kendime tokat atma isteğimi son anda bastırdım.

Bu odada otuz kişi vardı ve ben sadece onun bakışlarından dolayı mı utanıyordum? Daha neler(!)
Fermuarı orada bırakıp sus pus olmuş insan kalabalığına bakmadan kollarımdan kumaşı sıyırdım. Belime doğru düşen tulumun üstünü kolları sayesinde belimin iki yanında sarıp sıkıca bağladım.

"Dövmelerine bak!"

"Bunlar... bu .. "

İç çekişlerin arasından duyduğum bir kaç sözlerin üzerinde durmazken , yüksek bir bağırış koptu .

"O!.... O işte... TEKİLA!" Bir kızın dehşetvari sesindeki doygunluk ruhuma doldu.

Garip bir duygu seslinde bana kocaman gözlerle bakan kıza döndüm. Gözlerimiz birleşmesi ile mümkünmüş gibi gözleri daha da irileşti. Benden yaşça küçük olduğu belli olan ufak yüzdeki şaşkınlığının gerisindeki hayranlık tuhaf hissetmiştirdi.

TEKİLA  |𝕸ü𝖍ü𝖗|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin