Tekila/Mühür-2.bölüm

4K 294 247
                                    

"Aldığım nefese karış.."

Multimedya ; Siyahis/luna
Bölüm müziği ; A§ap Rocky -praise the lord.

Multimedya ; Siyahis/lunaBölüm müziği ; A§ap Rocky -praise the lord

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Siyahis

🍷

"Onu hatırladıkça daha fazla özlüyorum abi."

Zihnimdeki berraklık ile son kez soludum parmaklarım arasındaki zehri , son kez yumdum gözlerimi karanlığa. Elim ağrıyan bacağıma gitti ve ihtiyaten dokundum yüzeysel , idare edebilirdim.Üzerimdeki siyah ceketin yakalarını düzeltip derin bir soluk aldım. Zihnimi ne kadar zaptetsem de o bir şekilde giriyordu.

Onu-...

"Banyo da kayboldu mu cidden merak ediyorum , kaç saat oldu lan." Kapının ardından gelen Claus'un alaylı sesiyle silkindim istemsiz.

"Ben bakarım."

"Dean sınırını aşma!"

"Melih çekilsene şura...-" kapıyı açmamla Claus'un sözleri havada asılı kaldı. Kapının önünde didişen üçlüye Umursamazca 'ne var ' bakışları atmamla hepsinin bakışı üzerimde donuklaştı.

Yüzümdeki yandan bir sırıtışla tek kaşımı kaldırarak baktım , ilk hangisinin tepki vereceğini merak ediyordum. Kollarımı göğsümde bağlamış karşımdaki ağızları bir karış açık şapşallardan cevap beklerken , ilk bomba Claus dan gelmişti.

"Hay anasını..- evimizde afet var." Heyecanla konuşup üzerime atılması ile yüzümdeki ifade hızla silindi , salak herif! ve yanağıma yol alan Claus'un elini bileğinden hızla kıvararak durdurdum.

"Ahh! Lanet olsun Patron.. " elimden elini zorla kurtarıp yüzünü buruşturarak cırladı. "Görüntü değişikliği sadece , şeytan yerinde merak edilecek bir şey yok."

"Claus!" Dean'in sertce uyarır sesiyle omuz silkip kendisini salondaki koltuğa attı.

"Siyahis bu.." Dean'in afallamış sesiyle bakışlarım şaşkın gözlerini buldu. " bu..- sen ." Tutuk tutuk konuşması yüzümde eğlenir bir ifade oluşturdu. "Çok güzel olmuşsun."

Hafif başımı eğerek teşekkürümü iletirken , gözlerim abimin yüzünde gezindi. Öyle sert bakıyordu ki , hiç bir anlam çıkaramıyordum.

Kasılmış çenesi ve dalmış gözleri ile kıyamet öncesi sessizliğini yaşıyorduk sanırım.

"Neyse artık işimize döne-.." sözümü biteremedem kolumdan asınılmam ve abimin peşinden sürüklenmem bir olmuştu. Evet bildiğiniz çekiştiriyordu beni!

TEKİLA  |𝕸ü𝖍ü𝖗|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin