Del 16

568 28 6
                                    

"Ja, en bønn. Du vet? Be til gud liksom," sa han som om det var den mest normale i denne situasjonen. "Okey.." sa jeg langsomt. Han satt seg frem for meg i sengen, tok hendene våre og flettet dem sammen. Han lukket øynene, mens jeg stirret rart på han.

"Kjære gud, vi trenger din hjelp. Din makt kan hjelpe oss i gjennom dette, og lære oss noe vi ikke har lært. Du er den eneste sterke og modige i alle slike situasjoner. Hver så snill, få mamma til å forstå at den lille nøttehjernen hennes er lagd av ren shit, og trenger flere leger for å fikse trynet hennes. Og, at jeg og Dn skal være sammen for evig og alltid!" sa Isac.

Jeg fniste av den siste delen, og jeg klarte absolutt ikke å holde latteren igjen, så det sprutet ut av meg. Tårene randt fordi jeg lo så mye. Det smittet over til Isac. Selv om jeg mest sannsynlig heller hadde grått, nå som flere og flere folk er i mot forholdet vårt. Worst feling ever.

Vi hørte et kremt fra døropningen. Jeg snudde meg i slow motion mot døra, bare for å kødde. "Dere får vel være sammen," sa Linda irritert. "TUSEN TAKK, HERREGUD!" kom det ut av Isac. Jeg gliste fra øre til øre. Isac gikk mot Linda og klemte henne inntil seg, hun klemte ikke til bake. Teit..

"Takk," mumla jeg og Linda gikk. "Er du ikke glad?" spør Isac skuffa. "Jo jo jo jo jo jo! Men det har seg sånn at.. Du husker den gangen vi hadde 'det' ?" spurte jeg hest. "Ja, drømmenatten," gliste han. Oh lord, hvordan skal jeg si det? "Jeg er..-" han avbrøt meg. "GRAVID?!" "Ja.. Men jeg skal ta..-" han avbrøt meg igjen. "ABORT?!" jeg sukket "Ja," nå var jeg irritert.

"Du kan ikke.. Det er ikke bare ditt  barn!" sier Isac, lavt. "Isac! Hvilket barn?!" hører vi moren hans si, rett i tryne på oss. "Hvor lenge har du stått der?" skvatt Isac til. "Helt siden 'GRAVID?!'. Hvilket fuckings barn er det dere prater om?!" nå var hun piss sur, for Linda banner aldri.

"Jeg skal ta abort!" sier jeg surt. Problem etter problem, herregud'a. "Best for deg," hun myser med øynene mot meg. Hun er viiiirkelig sur.

Dun dun DUUUN. Hva skal skje mer da? Dere får bestemme hvordan neste del skal være, eller handle om. den blir mer 'intresann'.

Vote og kommenter!:)

"We're finish, okay?" season 2Where stories live. Discover now