Del 19

451 27 8
                                    

"Er du klar for å bli bedøvet?" spurte den alt for hyggelige sykepleieren, nesten litt creepy. Jeg kremtet. "Ja," svarte jeg med usikkerhet i stemmen. I dag var dagen, dagen jeg skulle ta abort.

"Det vil gjøre litte granne vondt, men ellers kjenner du ingenting," smilte hun, og jeg nikket. Jeg kjente det stakk en nål inn i blodåren som ligger i armen min. Jeg følte meg svakere og svakere. Synet ble tåkete, og jeg blunket flere ganger for å se bedre. Til slutt sovnet jeg tungt. Veldig tungt.

Jeg våknet og synet var ikke så klart. "Hvor er osten min?" spurte jeg hest. Mamma begynte å le. "Hva ler du av?" spurte jeg og begynte å gråte. "Du er fortsatt bedøvet, du vil oppføre deg ganske uvant. Så det ser ut som om du er full," sier legen og fikser i noe. "Din tosk!" skriker jeg og gråter enda mer. En sykepleier står med en dingse boms foran meg, og prøver for harde livet å ikke le.

"Hva er det der?" spør jeg og sikler. "Et kamera, vennen." sier mamma. "Hva gjør den?" spør jeg igjen, mens mamma tørker sikkelet rundt munnen min. "Den filmer deg." flirer mamma. "Hvor er Isac? Jeg vil ha Isac!" sutrer jeg og tårene render. Legen spruter ut i latter. "Hva faen ler du av? Din kuruke!" sier jeg og gråter.

----------

Mamma kjørte oss hjem. "Du, vi filma deg da du var bedøvet. Vil du se den?" spør mamma med latter i slutten. "Var jeg som en som har drukket seg dritings?" ler jeg. Mamma nikker med blikket festet på veien. "Jeg ser den når vi kommer hjem," sier jeg og klør meg i leggen. Mamma svarte ikke.

"Din tosk!" sier jeg og gråter enda mer.

Jeg ser på videoen de filma av meg da jeg var bedøvet og ler ukontrollert høyt.

Jeg lo da jeg skrev denne delen, for nesten det samme skjedde da jeg var bedøvet hos legen en gang, hahhah.

Vote og kommenter for mer;)

"We're finish, okay?" season 2Where stories live. Discover now