Del 24

476 24 4
                                    

"Kan du slutte?" spør jeg sint. "Ro ned mensen da, babe." gliser Stian. "Jeg er ikke din babe!" skriker jeg. "ISAC! ISAC!" gjentar jeg flere ganger, uten nytte. "Ingen hører deg her, babe," han sa babe igjen for å irritere meg. Jeg så en mopp ligge på gulvet. Ja, han har låst oss inne i vaktmester-kottet.

"Vil du få litt blowjob?" sier jeg bitchy. "Gjerne," sier han drømmende. Jeg går ned på kne, jeg tar hånda forsiktig på moppen og slår han mellom beina. Han satte i et hyl. Så fort jeg kunne nappet jeg til meg nøkkelen ut av hånden hans og låste opp. Timen hadde starta for lengst. "Payback is a bitch," flirte jeg og løp mot klasserommet.

Jeg åpnet klasseroms-døra og braste inn. "Unnskyldstianlåsteossinniettkottogsåprøvdejegogløpemenhanlotmegikke. Handrevåglanteekkeltpåmegogtokpåmeg!" ramset jeg opp med en gang. "Hva i..?" sa Mrs. Walt.

"Kan jeg snakke med deg, under to øyne?" sukket jeg. Hun kom etter meg og vi gikk ut i gangen. Stian var i enden av gangen og satte opp farta da han så meg.

Han nærmest fløy på meg, satt seg oppå meg med et ben på hver sin side. "Ikke faen om du går!" skriker han og klasker meg i ansiktet. Jeg skulle til å slå tilbake, men Stian ble dratt i fra meg med hjelp av kraga til genseren hans.

Stian ser ut som en naken katt der han henger i armene til Mrs. Walt. Etter å ha forklart alt, fikk både jeg og Stian gjensittning. Fy faen i helvete..

Blir mer spennende i neste del, trust me. Haha

"We're finish, okay?" season 2Where stories live. Discover now