Del 12

545 28 12
                                    

"H-hva skjer?" hører jeg en skjelven stemme bak Carro. Isac.. Jeg løper inn i armene hans, og tar i fart mens jeg hopper med beina rundt midjen hans. Selv om vi ikke har vært langt unna hverandre, føles det som om jeg har lengtet etter han. Savnet han..

Jeg ble nærmest revet av Isac, av en piss sur og bekymret Caroline. "Isac DU holder deg UNNA Dn!" brølte hun. "Hun HATER deg!" fortsettet hun. Isac sine øyner ble blanke, og våte. Jeg kjente sinnet koke i meg. Hun kan ikke bestemme over meg!

"Du er ikke bra for henne!" brølte hun igjen. "J-jo.." stammer jeg. "N-E-I!" skriker hun i ansiktet mitt, og snur seg mot Isac igjen. Isac så mer forskrekket og overraska ut, som om han ikke helt fårsto hva hun brølte om. "Hvorfor gjør du dette..? Jeg trodde du var en ekte venn!" hulker jeg. Hun ble stum. Jeg dro til meg armen min, og løp opp til rommet mitt.

Håper hun tråkker en LEGO, fordi det er det værste som kan skje, og det vondeste fysisk sett.

"Hvorfor straffer gud meg slikt?" var det eneste jeg gjentok hele tiden. Jeg satt sammen krøpet i et hjørne, med hode i henda og gråt. "FAEN TA DEG CAROLINE!" freste jeg og slo neven i gulvet. "FY FAEN, FITTE I HELVETE, KUK, HOMO, HORE, LESBE, JÆVEL, ADHD, TJUKKE JÆVEL, DRITTUNGE, APE TRYNE!" skrek jeg (stor respekt for heterofiler, jeg mener ikke det på ordentlig. Har heller ikke noe i mot mennesker med ADHD!).

Døra blir brast opp, og den siste jeg ville se akkurat nå kom inn. "Gå vekk," mumlet jeg surt. Jeg ville rett og slett ikke se noen nå, uten om Isac. "Vennen, det er til ditt eget beste, det var derfor Caroline gjorde dette!" sa mamma oppmuntrende og smilte. Fuck deg din kjerring. "SKJØNNER DU INGENTING?! GÅ VEKK SA JEG JO!" vi alle brøler jo her i huset, nå er det min tur. Øynene hennes ble våte, og hun løp ut.

Første gang jeg får mamma til å gråte, og antageligvis den siste også.
------

VIKTIG!
Jeg vil kanskje lage en norsk The Fooo Conspiracy fanfiction, bør jeg det eller ikke? Jeg skal IKKE slutte denne, for jeg skal sikkert skrive like mye begge om jeg lager den.

Hver greie og kommenter om jeg bør lage den eller ikke!

Vote og kommenter for en del til!

"We're finish, okay?" season 2Where stories live. Discover now